popcorn (y).

satt och tänkte så kom jag på att jag ente bloggat idag , så fick göra det (a).
dagen idag var väl som den var, i skolan då. kvarsittning i 10 min bara för dom brevid mig satt och snacka -.-' men stack med sara hem sen och åt på piri piri och sånt, hem plugga lite och sen stack vi och dansa, det är nice!
men ska typ dra och läsa elr ngt sånt nu, så ni får ha det!

kyss&smek!


lite roligt va det ;)

my day today ! :D

mest för jag fyller år idag, och det är min dag idag :D
14 hela år nu (a).


when i'm grow upp ;)

tjenixen alla potatis ätare!

skolan var chill idag fantami, 3 lektioner (y' fast när vi skulle ha håla så kom min mentor och sa att vi skulle ha några jävla lekar, så fick ingen håla -.-' sen var vi på ngt internet föreläsning om gubbar på nätet och sånt elr vad det var, riktigt nice faktiskt & han hade humor & hans son gillar att fota dasshantag när han sitter och skiter. HAHAHHHAHA (y) men det är nice ;) hade även konformation efter skolan och åkte hem och åt tacos när jag kom hem , fuck vad gott det var :D && har precis ätit kladdkaka :D men har inget mer att säga just nu , så vi hörs senare :D

kyss&smek!

glad igen

stack aldrig dit utan gick och badade ist, ny rakad & in smord och allt :)! nu väntar jag på att tiden ska gå så jag kan sova och vakna upp och få presenter imorgon :D men ska ringa anton så ni får ha det ! :)

kyss&smek!

när man var liten, då tiden var underbar.

tjaabbba !

skolan idag var sjukt tråkig! & en lärare gick mej på nerverna riktigt idag!.. mer än ovanligt. men slutade 15.15 så stack ner te torget och handla chokladbullar, gick sedan te bussen och åkte hem. & jag är bäst som har lyckats fixa så att ljudet på datan funkar igen, så kan äntligen lyssna på musik igen! äntligen typ (a). && fick snille på mina föäldrar för dom har slängt min lapp som jag har mina beställningar för kakor och sånt som folk ska ha, och lappen ska lämnas in imorgon, damn! men pappa ska ringa runt te alla nu , HAHA rätt åt han. men ska typ dra te några i byn snart så bloggar när jag kommer hem igen :)

kyss&smek!


läxar = blääääääää

king tjong kines, det var du som fes!

dagen har jag spenderat framför datan sedan jag kom hem, underbart (a). har även pluggat till spanskan imorgon, vilket jag fick reda på idag att vi hade te imorgon, 15 lång & tröga glosor. men kan dom nu väl notsånär. && imorgon är det sista dagen jag är 13 sen fyller jag 14 på onsdag (a). haha me love presenter :D men ska dra och sova nu!

kyss&smek!

underbart!

tja alla bloggläsare ;)!

hemma igen vilket är helt underbart, förutom vädret :/ i spanien va där 30 grader varje dag och komma hem te 10 & mullet och allt, not så underbart! veckan i spanien var underbar , mycker sol och sånt fast blev ente så brun som jag ville :( men fick lite färg iaf. && om 2 dagar fyller jag år vilket är helt underbart för då får man paketer (a). && det älskar jag ;) haha, just nu är jag skit glad och massa sånt och riktigt varför vet jag ente men men, det är underbart ;) haha , nä men ska dra nu skulle bara säga att jag hade kommit hem och sen får jag se om jag orkar börja med bloggningen nu direkt, aja ni får ha det underbart!

kyss&smek!


fick klappa en delfin , && alla vet att jag älskar delfiner,
eller har gjort iaf, hahah (a),

5timmar kvar!

åker om 5 timmar och kommer ente blogga förän jag kommer hem den 26,
men in får ha det bra!


kyss&smek!

cepedatan!

tjaaah,

älskling.har.kommit.så.sitter.och.myser.med.han.i.sängen.
men.har.cepedatan&gider.ente.skriva.så.bloggar.senare.när
jag.har.normal.data:)

kyss&smek!

dödsroligt, höhöhö.

tjaaaah :D

dagen idag har varit riktig nice , lektionerna chilla & sånt, hade ett prov som inte gick så bra men sameshit fick sluta tidigar (a). efter skolan satt jag & sara kvar lite på skolan sen stack vi te innebandyn som hade en "ny" tränare idag, HAHAAH, damp på han asså. fast imed att han kände mig va han extra snäll te mej men fifan vad han hade damp ( rolig damp) gick nog inte en minut utan att vi skratta som vi gjorde fel eller hur han gjorde något haha helt sjukt xd sen hämtade pappa mej så åkte vi ner te mamma sen slutade mamma 6 så stack vi och hämtade pizza, piri pizza damn så gott! sen gick jag upp och la mej i ett bad och nyrakad och allt, sen är rummet också nystädat. känner mej riktigt duktig idag fakiskt (a). && imorgon ska älskling komma te mej && sen åkte jag på natten te spanien, längtar asmke men kommer sakna alla sjukt mke :( aja ni får ha det!

kyss&smek!



bild i repris för har ingen på denna datan :)

dagens låt!


kärlek på låten (a)!

I goooooot youuuuu

tjenixen! :D:D:D

har varit på underbart humör hela dagen , förutom imorse när jag var orolig över malin :/ men hon mrår bättre nu hoppas jag && hon får krya på sej! men har varit super glad och ja, skrattig och allt.., HAHAHAHA, skrattade nog mest på matten, hihi (a). men sen på so:n  bad vår lärare mej & frida att gå ut och jobba för vi störde dom andra för mycket, haha xd men slutade  3 så stack med sara & hilda och muppade i stan, stack te piri piri och åt pommestallrik, fifan vad gott säger jag bara (a) sen stack vi te dansen 1½ timme innan det börja för vi hade inget att göra, så satt där och snacka och pluggade (y). sen hämtade mamma mej 7, och har ätit och ska gå upp och duscha nu sen ska jag plugga lite till. men ni får ha det!

kyss&smek!




Arian + Arian = dubbelt så störigt.
haha den killen har humor om sej sj ;)

ice cream truck!

shhhha :)

åkte te min syrra & dennis innan , blev bjuden på glass med maränger & banan och chokladsås, damn så gott säger jag bara (a). satt & kollade på idol och satt och snacka typ mest. sen kom min syrra med världens bästa ide, att jag fick låna deras laptop , greeat idea! (a) så fick den med mej hem ;) så nu har jag en data te jag får min andra som är på lagning, haha :D && nu ska jag lägga mej i sängen och plugga engelska! och imorgon kommer ju va skit kul om allt fotbollskit om att mff vann guld  ( tror jag dom gjorde ?) känns som jag är den enda som ente bryr mej om fotboll  , håller mej te dans & innebandy. kärlek på det! och sen är det ju bara 4 dagar kvar te jag åker te spanigen & 2 veckor till jag fyller 14 (a).  aja ni får ha det!

kyss&smek!


dagens låt!


ska snart dra, bloggar troligen när jag kommer hem :)
puss!

take a dirty picture for me

tjaaaaah bloggen! :)

skolan va ju idag som valigt, helt okej ändå får jag påpeka :) efter skolan träffade jag bara anton snabbt sen stack jag & sara ner te stan , eller konfan. idag kom vi en halvtimme tidigt och förragången kom vi sent.. haha en bättring elr ngt (y). men det var väl okej , fick reda på att vi är indelade i grupper så kommer bara va på det varannan veckan :) rätt nice att kunna göra annat ändå :) mamma hämtade mej där sen stack vi hem & nu sitter jag här. ska äta snabbt sen ska jag dra te dennis,för  han fyller år elr ngt? äsch bryr mej ente så mke, kommer nog mest lajka med nikita (y). men ni får ha det!

kyss&smek!



gome on and give me some more, okej!

tja igen!

känner mig jätte duktig idag som bloggat så många gånger idag :') men packa lite idag och lyckligt vis när jag nästan var klar kommer min syrra och välter ut hela min väska -.-' men fick ta i allt igen och sånt skit, sen åt jag popcorn (a). men nu sitter jag och försöker övertala pappa och ska typ fortsätta med det , lyckas nästan hör ni ;) men ja ska dra nu, skulle bara berätta hur det låg te just nu. haha :D

kyss&smek!

dagens låt!


satt & sjöng & dansa te denna på spanskan idag.
vår lärare kan släppa loss ;)

bilderna jag lovade, minnen!♥

lovade ju er dom här bilderna för ngn dag sedan elr när det va.
men dom kommer nu ist ! :)














ja det var några av dom, kommer troligvis fler sen :D

to be the last one

tjeeeeena!

dagen idag var väl helt okej, lektionerna va chill faktiskt! :) speciellt so:n ;) haha, taggad blev man iaf! men ja slutade 15.20 med en äcklig svenska lektion med ulla , hon fick damp på mej för jag kom 15 min sent sen kommer en annan 25 och hon bryr sej ente, helt sjuk i huvudet -.-' men ja, stack ner te bussen & stod där med älskling. tog sen bussen hem och nu sitter jag här och äter nutella mackor & dricker mjölk (a). men måste typ plugga no, prov på fredag och engelska te imorgon, damn. äsch blir ente ut och gå idag som jag gjort alla andra dagarna, men ja får ente äta guttet bara (a). haha en ska dra nu.

kyss&smek!



dagens låt!


älskar låten !

this is the way that we love.

hallllå du!

dagen idag var chill väl, svenkan gjorde Jakob så jag ska få extra läxa på semster, jävla bög :( men skit i det, sluta 12.20 och satt kvar te 14.20 va typ social med nellie & typ henrik, lukas , hugo och dom && även anton :D sen följde med nellie med mej hem & nu bloggar jag & snart ska hon också det :D sen ska vi äta ;) haha,ja bloggar senare för nu ska jag leva livet & äta glass om vi har hemma (a). damn måste packa och sånt skit ikväll, började igår men ente klar :/ sen har jag bara resten av veckan kvar innan jag åker! men det är nice ;)

kyss&smek!


6dagarkvar!



frida, sara, fanny & carro. saknade tider ;)

dagens låt!





There is a "lie" in believe,
"over" in lover,
"end" in friend,
"us" in trust,
and "if" in life.


vi lever i en fest

tjosan!

stack ut och gick en runda med carro, näckeborundan :) typ 3 km elr vad den är, rätt najs att få komma ut och röra sig :)! men nu fastna jag framför datan & ska göra en header te maria, ska hoppa in i duschen sen och städa mitt rum, skola imorgon (y). men hörs kanske senare ikväll.

kyss&smek!



happy ending!

tjäääää alla ! :D

kom hem från sara för en stund sedan och sitter och äter räksallad just nu, mums (a). men jag&maja&sara hade det sjukt nice igår, fast synd att maja åkte hem bara :/ men la och snacka i tele med anton och allt sånt, såg en film , bunty hunter elr vad den hette :p sen spelade vi the sims & vår familj var ju jätte fin ;) svart & vita kallingar (y). HAHHA :D men nu måste jag typ städa och massa sånt skit för har skolan kvar denna veckan, plugga satan, prov på fredag och allt skit, sen anton på lördag troligen & åker te spanien sen på lördag natt, gud längtar satan, men kommer sakna alla mina sötnosar :(   aja ni får ha det, because i will ;)

kyss&smek!


maxantonboman, 12 september 2010.
love you.


heeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:D:D

maja kom precuas och hon är snygg och har en randug tröjja (H)
tyckte ddet var lite tråkig bild froda la in för någon minut s4en eftersom jag har liiit fina ben eller jag manaede lår :p men ändå så nu läggar jag in en ny bild på majeen mig oxch ygfriida!






/SARABÄSTASARA!<3
blubbblubb
VI BJUDER I SEXAN!<3


VI BJUDER I EN VECKA SEN!


VI BJUDER I EN %5 MÅNADESEN


MAJA BJUDER PÅ SIG SJÄLV ;D


PUSSPÅER!



/bästasara!


@saras place!

halllå alla filurer!

kommer inga bilder idag som jag sa innan för sitter hos sara just nu, och ska spendera hela kvällen och natten här och maja kommer också senare, && det är najs som fan! så boggar troligtvis senare ikväll eller imorgon när jag kommer hem :) så nu får ni ha det gött, för det kommer jag! (h)

kyss&smek!



8dagar kvar!

hellu :D

vakade typ 10 idag eller vad den va , åt sen stack jag ut med kvp, behöver så mke pengar så möjligt nu innan spanien resan, som det bara är 8 dagar kvar av! :D gillas satan (a). men ska snacka med sara som antagligen kommer idag & kanske maja också vad jag också vet, så blir lite tjejmys med gossingarna, & ska typ städa och sånt nu så hörs senare idag!

kyss&smek!





haha jag ser helt mupped ut, men måste bjuda ju ;)




kommer kanske in ett inlägg sen med lite gamla bilder som jag hittat (a).
minnen vet ni (L'

cepedatan!

kvällen.har.spenderats.framför.tv.med.familjen.lite.familjemys..HAHAA,skoja!
men.rebecca.ringde.så.satt.och.snacka.med.henne.lite.och.typ.mest.suttit.
och.smsat.och.datan.och.allt.&&nu.sitter.jag.och.spelar.hög.musik.loveit!
men.imorgon.ska.sara.sova.hos.mig.och.det.blir.najs!
pantallamera!
AHAHAHA(a).

men.har.cepe.datan.så.blir.ente.ett.så.lång.inlägg.

kyss&smek!


haha.hittade.bilderna.och.tyckte.att.jag.fick.bjuda(a)
&&saknar.mitt.hår.som.fan:o
(jag.i.mitten)

dagens låt!



love is in the air.

tjenixen ;)

ledsen för ente bloggade igår för mamma satt vid datan hela kvällen igår efter hon tog den så fick aldrig den igen. men sen igår spenderade jag dagen med sara och hilda, skejtade och sen dansade vi :) sen hem och eda och lite sånt , plugga och allt som kan tänkas. men stack in te skolan idag och sånt skit, rätt najs lektioner och sånt, slutade halv 3 , satt kvar på skolan te halv 4 för skulle ha innebandy då som äntligen har börjat! kom hem från en stund sedan, duschat  och sånt. sen nu väntar jag på att mamma &pappa ska komma hem så vi kan eda .., vrål hungrig (a). men bloggar mer om dagens musik och sånt sej,

kyss&smek!

längeeesen.

haalllo du.

dagen idag började bra (y). först hade halvklass i svenska & satt och skrev berättelse på datan & lyssna på musik med sara (a). sen efter det var det no, vilket också var kul för vi byggde olika molikyler elr vad det heter :p sen efter matten blev allt skit te skolan slutade (y). men skriver mer om dagen sen för nu ska mamma ha datan :/

kyss&smek!


dagens låt!


 
låten går ente mer än att älskas!


så himla fin.

tjabba tjena moss!

vaknade imorse vid 7? gick upp och fixa mej och sånt skit , åkte in te skolan tidigt fast vi typ skulle börja 11.10 (trodde jag) så när jag kommer in te skolan visa de sej vi skulle ha ngn mentorstid på "hållan". men det sluta 9 så hade ändå 2 timmars håla. slutade 15.25 tror jag. stack med sara  och hämtade henrik, hade följe med björn (y). sen stack hon jag och carro te konformationen (stavning på de?) . helt okej faktiskt, ente som man trodde de skulle va, va nästan chillar be (y' man fick ju träffa " wb bloggaren" HAHAH, han är fan klockren ! men nu ska jag typ plugga lite sen ska jag ut med carro och fota ikväll :) men ska dra nu,

kyss&smek!


idol ffs!

tjjah bloggen,

känner mig duktig idag, bloggat 3 gånger idag (a). men just nu sitter jag och glor på idol som har börjat idag vilket är nice (y) men ska snart också plugga engelska, åhh värsta ämnet i skolan D: HAHAHAH , rätt roliga grimaser på idol, && en gammal gubbe blev ledsen för han ente gick vidare.. hahahha, lite gulligt :$ men nu ska jag fortsätta skratta och plugga engelska, ni får ha det (y)

kyss&smek!

babyy..

dagens låt!



lide porret, and i know you like it ;)
DJ Aligator – Lollipop
bättre ljud där (y).


good damn,

hola amigos!

har ente bloggat på ett tag men har haft massvis med läxor och allt så måste plugga plugga plugga satan D: men skolan idag, helt okej väl.., fast kort lunch D: men gick ändå.., haha satt och lyssa på " i wanna suck on your lollipop " 2 lektioner med rebecca och satt och dansa och sånt (a). haha kallas liv ;) men slutade 15.20 så stack te bussen med malin, frida, rebecca och patrik & viktor tror jag?:p så dampa man lite som vanligt ;d men stack hem om nu har jag krängt sattan med mat så det räcker för en vecka :') && nu ska jag antaglien plugga engeleska i think, om jag kommer ihåg vad vi har i läxa D:
men ja, älskar mina vänner och hoppas dom vet det, för dom gör mina dagar :)! bloggar lite senare igen i think, ;*

kyss&smek!


bjuder (a)




dagens låt!



it feels like i fallin'

tjjjah alla :D

åkte te min farmor igår för skulle va där över helgen för hon fylllde år i förgår. det var typ riktigt dött där uppe så skulle jag egentligen sova där uppe med mamma & pappa ( hon bor i laholm, halland) men åkte med min syster & bror hem igår kväll och har sovit hos min syster inatt :) vaknade typ vid 8 eller ngt pågrund av my, så gick upp och duschade och smörjde in mej och sånt :). sen nu har jag suttit vid datan en stund och ska snart dra med anna & äta frukost på McDonalds , riktigt gutt sen blir det nog hem om te martina innan jag drar hem och pluggar satan som jag verkligen behöver. men ni får ha det :)

kyss&smek!



helt osmininkad på bilden & ny duschad (y).

dagens låt!



war!

hola amigos!

dagen idag var skit, först matte jobba ett kapitel i lääxa, 20 glosor i spanska, har engelska typ 20 st också, no har att göra uppgifter 10 grundämnen i no, kunna vad dom heter och förkortningen. sen massa mer, guudd man har inget liv? sen går en idiot ut med ett rykte som ente e sant? haha, man skrattretandes, men tänke att ni ville ha ett inlägg så skrev lite om mitt så intressanta liv när skolan har börjat (Y) fast dansen har börjat och det är bra och nästa veckan börjar innebandyn så det är bra :D men måste plugga nu :(

kyss&smek!

bad day

jag är hemskt ledsen för att jag inte bloggar alls bra, men har läxor, konfan började idag och dansen imorgon och allt snart börjar innebandyn och läxor hela tiden.. sjukt ledsen men ska försöka så gott jag kan !

men har fått min kamera och det är väl nice som fan , nu ska jag typ bara installera den rätt så man kan använda den normalt (a). 20 glosor te imorgon i engelska & lika många i spanska , damn säger jag bara.. men bara te att ta sig i kragen och börja med det :) me vårt schema suger hårt! && ingen tid efter idrotten te att byta om elr ngt, sjukt svårt -.-' men vi skulle typ ändra på det elr ngt och det hoppas jag med (y). annars började man ju 12.20 idag vilket är sjukt skönt fast det är bara för idag :'( men nu ska vi ente va såna utan att jag ska typ fota lite sen kanske det kommer bilder om ni har tur :D annars får ni dagens låt senare iaf och lite sånt && blir sara imorgon innan dansen men det är bra bara te att leva livet typ.. elr ngt ;p aja vi ses kanske senare.

kyss&smek!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
fridaalminde' -

popcorn (y).

satt och tänkte så kom jag på att jag ente bloggat idag , så fick göra det (a).
dagen idag var väl som den var, i skolan då. kvarsittning i 10 min bara för dom brevid mig satt och snacka -.-' men stack med sara hem sen och åt på piri piri och sånt, hem plugga lite och sen stack vi och dansa, det är nice!
men ska typ dra och läsa elr ngt sånt nu, så ni får ha det!

kyss&smek!


lite roligt va det ;)

my day today ! :D

mest för jag fyller år idag, och det är min dag idag :D
14 hela år nu (a).


when i'm grow upp ;)

tjenixen alla potatis ätare!

skolan var chill idag fantami, 3 lektioner (y' fast när vi skulle ha håla så kom min mentor och sa att vi skulle ha några jävla lekar, så fick ingen håla -.-' sen var vi på ngt internet föreläsning om gubbar på nätet och sånt elr vad det var, riktigt nice faktiskt & han hade humor & hans son gillar att fota dasshantag när han sitter och skiter. HAHAHHHAHA (y) men det är nice ;) hade även konformation efter skolan och åkte hem och åt tacos när jag kom hem , fuck vad gott det var :D && har precis ätit kladdkaka :D men har inget mer att säga just nu , så vi hörs senare :D

kyss&smek!

glad igen

stack aldrig dit utan gick och badade ist, ny rakad & in smord och allt :)! nu väntar jag på att tiden ska gå så jag kan sova och vakna upp och få presenter imorgon :D men ska ringa anton så ni får ha det ! :)

kyss&smek!

när man var liten, då tiden var underbar.

tjaabbba !

skolan idag var sjukt tråkig! & en lärare gick mej på nerverna riktigt idag!.. mer än ovanligt. men slutade 15.15 så stack ner te torget och handla chokladbullar, gick sedan te bussen och åkte hem. & jag är bäst som har lyckats fixa så att ljudet på datan funkar igen, så kan äntligen lyssna på musik igen! äntligen typ (a). && fick snille på mina föäldrar för dom har slängt min lapp som jag har mina beställningar för kakor och sånt som folk ska ha, och lappen ska lämnas in imorgon, damn! men pappa ska ringa runt te alla nu , HAHA rätt åt han. men ska typ dra te några i byn snart så bloggar när jag kommer hem igen :)

kyss&smek!


läxar = blääääääää

king tjong kines, det var du som fes!

dagen har jag spenderat framför datan sedan jag kom hem, underbart (a). har även pluggat till spanskan imorgon, vilket jag fick reda på idag att vi hade te imorgon, 15 lång & tröga glosor. men kan dom nu väl notsånär. && imorgon är det sista dagen jag är 13 sen fyller jag 14 på onsdag (a). haha me love presenter :D men ska dra och sova nu!

kyss&smek!

underbart!

tja alla bloggläsare ;)!

hemma igen vilket är helt underbart, förutom vädret :/ i spanien va där 30 grader varje dag och komma hem te 10 & mullet och allt, not så underbart! veckan i spanien var underbar , mycker sol och sånt fast blev ente så brun som jag ville :( men fick lite färg iaf. && om 2 dagar fyller jag år vilket är helt underbart för då får man paketer (a). && det älskar jag ;) haha, just nu är jag skit glad och massa sånt och riktigt varför vet jag ente men men, det är underbart ;) haha , nä men ska dra nu skulle bara säga att jag hade kommit hem och sen får jag se om jag orkar börja med bloggningen nu direkt, aja ni får ha det underbart!

kyss&smek!


fick klappa en delfin , && alla vet att jag älskar delfiner,
eller har gjort iaf, hahah (a),

5timmar kvar!

åker om 5 timmar och kommer ente blogga förän jag kommer hem den 26,
men in får ha det bra!


kyss&smek!

cepedatan!

tjaaah,

älskling.har.kommit.så.sitter.och.myser.med.han.i.sängen.
men.har.cepedatan&gider.ente.skriva.så.bloggar.senare.när
jag.har.normal.data:)

kyss&smek!

dödsroligt, höhöhö.

tjaaaah :D

dagen idag har varit riktig nice , lektionerna chilla & sånt, hade ett prov som inte gick så bra men sameshit fick sluta tidigar (a). efter skolan satt jag & sara kvar lite på skolan sen stack vi te innebandyn som hade en "ny" tränare idag, HAHAAH, damp på han asså. fast imed att han kände mig va han extra snäll te mej men fifan vad han hade damp ( rolig damp) gick nog inte en minut utan att vi skratta som vi gjorde fel eller hur han gjorde något haha helt sjukt xd sen hämtade pappa mej så åkte vi ner te mamma sen slutade mamma 6 så stack vi och hämtade pizza, piri pizza damn så gott! sen gick jag upp och la mej i ett bad och nyrakad och allt, sen är rummet också nystädat. känner mej riktigt duktig idag fakiskt (a). && imorgon ska älskling komma te mej && sen åkte jag på natten te spanien, längtar asmke men kommer sakna alla sjukt mke :( aja ni får ha det!

kyss&smek!



bild i repris för har ingen på denna datan :)

dagens låt!


kärlek på låten (a)!

I goooooot youuuuu

tjenixen! :D:D:D

har varit på underbart humör hela dagen , förutom imorse när jag var orolig över malin :/ men hon mrår bättre nu hoppas jag && hon får krya på sej! men har varit super glad och ja, skrattig och allt.., HAHAHAHA, skrattade nog mest på matten, hihi (a). men sen på so:n  bad vår lärare mej & frida att gå ut och jobba för vi störde dom andra för mycket, haha xd men slutade  3 så stack med sara & hilda och muppade i stan, stack te piri piri och åt pommestallrik, fifan vad gott säger jag bara (a) sen stack vi te dansen 1½ timme innan det börja för vi hade inget att göra, så satt där och snacka och pluggade (y). sen hämtade mamma mej 7, och har ätit och ska gå upp och duscha nu sen ska jag plugga lite till. men ni får ha det!

kyss&smek!




Arian + Arian = dubbelt så störigt.
haha den killen har humor om sej sj ;)

ice cream truck!

shhhha :)

åkte te min syrra & dennis innan , blev bjuden på glass med maränger & banan och chokladsås, damn så gott säger jag bara (a). satt & kollade på idol och satt och snacka typ mest. sen kom min syrra med världens bästa ide, att jag fick låna deras laptop , greeat idea! (a) så fick den med mej hem ;) så nu har jag en data te jag får min andra som är på lagning, haha :D && nu ska jag lägga mej i sängen och plugga engelska! och imorgon kommer ju va skit kul om allt fotbollskit om att mff vann guld  ( tror jag dom gjorde ?) känns som jag är den enda som ente bryr mej om fotboll  , håller mej te dans & innebandy. kärlek på det! och sen är det ju bara 4 dagar kvar te jag åker te spanigen & 2 veckor till jag fyller 14 (a).  aja ni får ha det!

kyss&smek!


dagens låt!


ska snart dra, bloggar troligen när jag kommer hem :)
puss!

take a dirty picture for me

tjaaaaah bloggen! :)

skolan va ju idag som valigt, helt okej ändå får jag påpeka :) efter skolan träffade jag bara anton snabbt sen stack jag & sara ner te stan , eller konfan. idag kom vi en halvtimme tidigt och förragången kom vi sent.. haha en bättring elr ngt (y). men det var väl okej , fick reda på att vi är indelade i grupper så kommer bara va på det varannan veckan :) rätt nice att kunna göra annat ändå :) mamma hämtade mej där sen stack vi hem & nu sitter jag här. ska äta snabbt sen ska jag dra te dennis,för  han fyller år elr ngt? äsch bryr mej ente så mke, kommer nog mest lajka med nikita (y). men ni får ha det!

kyss&smek!



gome on and give me some more, okej!

tja igen!

känner mig jätte duktig idag som bloggat så många gånger idag :') men packa lite idag och lyckligt vis när jag nästan var klar kommer min syrra och välter ut hela min väska -.-' men fick ta i allt igen och sånt skit, sen åt jag popcorn (a). men nu sitter jag och försöker övertala pappa och ska typ fortsätta med det , lyckas nästan hör ni ;) men ja ska dra nu, skulle bara berätta hur det låg te just nu. haha :D

kyss&smek!

dagens låt!


satt & sjöng & dansa te denna på spanskan idag.
vår lärare kan släppa loss ;)

bilderna jag lovade, minnen!♥

lovade ju er dom här bilderna för ngn dag sedan elr när det va.
men dom kommer nu ist ! :)














ja det var några av dom, kommer troligvis fler sen :D

to be the last one

tjeeeeena!

dagen idag var väl helt okej, lektionerna va chill faktiskt! :) speciellt so:n ;) haha, taggad blev man iaf! men ja slutade 15.20 med en äcklig svenska lektion med ulla , hon fick damp på mej för jag kom 15 min sent sen kommer en annan 25 och hon bryr sej ente, helt sjuk i huvudet -.-' men ja, stack ner te bussen & stod där med älskling. tog sen bussen hem och nu sitter jag här och äter nutella mackor & dricker mjölk (a). men måste typ plugga no, prov på fredag och engelska te imorgon, damn. äsch blir ente ut och gå idag som jag gjort alla andra dagarna, men ja får ente äta guttet bara (a). haha en ska dra nu.

kyss&smek!



dagens låt!


älskar låten !

this is the way that we love.

hallllå du!

dagen idag var chill väl, svenkan gjorde Jakob så jag ska få extra läxa på semster, jävla bög :( men skit i det, sluta 12.20 och satt kvar te 14.20 va typ social med nellie & typ henrik, lukas , hugo och dom && även anton :D sen följde med nellie med mej hem & nu bloggar jag & snart ska hon också det :D sen ska vi äta ;) haha,ja bloggar senare för nu ska jag leva livet & äta glass om vi har hemma (a). damn måste packa och sånt skit ikväll, började igår men ente klar :/ sen har jag bara resten av veckan kvar innan jag åker! men det är nice ;)

kyss&smek!


6dagarkvar!



frida, sara, fanny & carro. saknade tider ;)

dagens låt!





There is a "lie" in believe,
"over" in lover,
"end" in friend,
"us" in trust,
and "if" in life.


vi lever i en fest

tjosan!

stack ut och gick en runda med carro, näckeborundan :) typ 3 km elr vad den är, rätt najs att få komma ut och röra sig :)! men nu fastna jag framför datan & ska göra en header te maria, ska hoppa in i duschen sen och städa mitt rum, skola imorgon (y). men hörs kanske senare ikväll.

kyss&smek!



happy ending!

tjäääää alla ! :D

kom hem från sara för en stund sedan och sitter och äter räksallad just nu, mums (a). men jag&maja&sara hade det sjukt nice igår, fast synd att maja åkte hem bara :/ men la och snacka i tele med anton och allt sånt, såg en film , bunty hunter elr vad den hette :p sen spelade vi the sims & vår familj var ju jätte fin ;) svart & vita kallingar (y). HAHHA :D men nu måste jag typ städa och massa sånt skit för har skolan kvar denna veckan, plugga satan, prov på fredag och allt skit, sen anton på lördag troligen & åker te spanien sen på lördag natt, gud längtar satan, men kommer sakna alla mina sötnosar :(   aja ni får ha det, because i will ;)

kyss&smek!


maxantonboman, 12 september 2010.
love you.


heeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:D:D

maja kom precuas och hon är snygg och har en randug tröjja (H)
tyckte ddet var lite tråkig bild froda la in för någon minut s4en eftersom jag har liiit fina ben eller jag manaede lår :p men ändå så nu läggar jag in en ny bild på majeen mig oxch ygfriida!






/SARABÄSTASARA!<3
blubbblubb
VI BJUDER I SEXAN!<3


VI BJUDER I EN VECKA SEN!


VI BJUDER I EN %5 MÅNADESEN


MAJA BJUDER PÅ SIG SJÄLV ;D


PUSSPÅER!



/bästasara!


@saras place!

halllå alla filurer!

kommer inga bilder idag som jag sa innan för sitter hos sara just nu, och ska spendera hela kvällen och natten här och maja kommer också senare, && det är najs som fan! så boggar troligtvis senare ikväll eller imorgon när jag kommer hem :) så nu får ni ha det gött, för det kommer jag! (h)

kyss&smek!



8dagar kvar!

hellu :D

vakade typ 10 idag eller vad den va , åt sen stack jag ut med kvp, behöver så mke pengar så möjligt nu innan spanien resan, som det bara är 8 dagar kvar av! :D gillas satan (a). men ska snacka med sara som antagligen kommer idag & kanske maja också vad jag också vet, så blir lite tjejmys med gossingarna, & ska typ städa och sånt nu så hörs senare idag!

kyss&smek!





haha jag ser helt mupped ut, men måste bjuda ju ;)




kommer kanske in ett inlägg sen med lite gamla bilder som jag hittat (a).
minnen vet ni (L'

cepedatan!

kvällen.har.spenderats.framför.tv.med.familjen.lite.familjemys..HAHAA,skoja!
men.rebecca.ringde.så.satt.och.snacka.med.henne.lite.och.typ.mest.suttit.
och.smsat.och.datan.och.allt.&&nu.sitter.jag.och.spelar.hög.musik.loveit!
men.imorgon.ska.sara.sova.hos.mig.och.det.blir.najs!
pantallamera!
AHAHAHA(a).

men.har.cepe.datan.så.blir.ente.ett.så.lång.inlägg.

kyss&smek!


haha.hittade.bilderna.och.tyckte.att.jag.fick.bjuda(a)
&&saknar.mitt.hår.som.fan:o
(jag.i.mitten)

dagens låt!



love is in the air.

tjenixen ;)

ledsen för ente bloggade igår för mamma satt vid datan hela kvällen igår efter hon tog den så fick aldrig den igen. men sen igår spenderade jag dagen med sara och hilda, skejtade och sen dansade vi :) sen hem och eda och lite sånt , plugga och allt som kan tänkas. men stack in te skolan idag och sånt skit, rätt najs lektioner och sånt, slutade halv 3 , satt kvar på skolan te halv 4 för skulle ha innebandy då som äntligen har börjat! kom hem från en stund sedan, duschat  och sånt. sen nu väntar jag på att mamma &pappa ska komma hem så vi kan eda .., vrål hungrig (a). men bloggar mer om dagens musik och sånt sej,

kyss&smek!

längeeesen.

haalllo du.

dagen idag började bra (y). först hade halvklass i svenska & satt och skrev berättelse på datan & lyssna på musik med sara (a). sen efter det var det no, vilket också var kul för vi byggde olika molikyler elr vad det heter :p sen efter matten blev allt skit te skolan slutade (y). men skriver mer om dagen sen för nu ska mamma ha datan :/

kyss&smek!


dagens låt!


 
låten går ente mer än att älskas!


så himla fin.

tjabba tjena moss!

vaknade imorse vid 7? gick upp och fixa mej och sånt skit , åkte in te skolan tidigt fast vi typ skulle börja 11.10 (trodde jag) så när jag kommer in te skolan visa de sej vi skulle ha ngn mentorstid på "hållan". men det sluta 9 så hade ändå 2 timmars håla. slutade 15.25 tror jag. stack med sara  och hämtade henrik, hade följe med björn (y). sen stack hon jag och carro te konformationen (stavning på de?) . helt okej faktiskt, ente som man trodde de skulle va, va nästan chillar be (y' man fick ju träffa " wb bloggaren" HAHAH, han är fan klockren ! men nu ska jag typ plugga lite sen ska jag ut med carro och fota ikväll :) men ska dra nu,

kyss&smek!


idol ffs!

tjjah bloggen,

känner mig duktig idag, bloggat 3 gånger idag (a). men just nu sitter jag och glor på idol som har börjat idag vilket är nice (y) men ska snart också plugga engelska, åhh värsta ämnet i skolan D: HAHAHAH , rätt roliga grimaser på idol, && en gammal gubbe blev ledsen för han ente gick vidare.. hahahha, lite gulligt :$ men nu ska jag fortsätta skratta och plugga engelska, ni får ha det (y)

kyss&smek!

babyy..

dagens låt!



lide porret, and i know you like it ;)
DJ Aligator – Lollipop
bättre ljud där (y).


good damn,

hola amigos!

har ente bloggat på ett tag men har haft massvis med läxor och allt så måste plugga plugga plugga satan D: men skolan idag, helt okej väl.., fast kort lunch D: men gick ändå.., haha satt och lyssa på " i wanna suck on your lollipop " 2 lektioner med rebecca och satt och dansa och sånt (a). haha kallas liv ;) men slutade 15.20 så stack te bussen med malin, frida, rebecca och patrik & viktor tror jag?:p så dampa man lite som vanligt ;d men stack hem om nu har jag krängt sattan med mat så det räcker för en vecka :') && nu ska jag antaglien plugga engeleska i think, om jag kommer ihåg vad vi har i läxa D:
men ja, älskar mina vänner och hoppas dom vet det, för dom gör mina dagar :)! bloggar lite senare igen i think, ;*

kyss&smek!


bjuder (a)




dagens låt!



it feels like i fallin'

tjjjah alla :D

åkte te min farmor igår för skulle va där över helgen för hon fylllde år i förgår. det var typ riktigt dött där uppe så skulle jag egentligen sova där uppe med mamma & pappa ( hon bor i laholm, halland) men åkte med min syster & bror hem igår kväll och har sovit hos min syster inatt :) vaknade typ vid 8 eller ngt pågrund av my, så gick upp och duschade och smörjde in mej och sånt :). sen nu har jag suttit vid datan en stund och ska snart dra med anna & äta frukost på McDonalds , riktigt gutt sen blir det nog hem om te martina innan jag drar hem och pluggar satan som jag verkligen behöver. men ni får ha det :)

kyss&smek!



helt osmininkad på bilden & ny duschad (y).

dagens låt!



war!

hola amigos!

dagen idag var skit, först matte jobba ett kapitel i lääxa, 20 glosor i spanska, har engelska typ 20 st också, no har att göra uppgifter 10 grundämnen i no, kunna vad dom heter och förkortningen. sen massa mer, guudd man har inget liv? sen går en idiot ut med ett rykte som ente e sant? haha, man skrattretandes, men tänke att ni ville ha ett inlägg så skrev lite om mitt så intressanta liv när skolan har börjat (Y) fast dansen har börjat och det är bra och nästa veckan börjar innebandyn så det är bra :D men måste plugga nu :(

kyss&smek!

bad day

jag är hemskt ledsen för att jag inte bloggar alls bra, men har läxor, konfan började idag och dansen imorgon och allt snart börjar innebandyn och läxor hela tiden.. sjukt ledsen men ska försöka så gott jag kan !

men har fått min kamera och det är väl nice som fan , nu ska jag typ bara installera den rätt så man kan använda den normalt (a). 20 glosor te imorgon i engelska & lika många i spanska , damn säger jag bara.. men bara te att ta sig i kragen och börja med det :) me vårt schema suger hårt! && ingen tid efter idrotten te att byta om elr ngt, sjukt svårt -.-' men vi skulle typ ändra på det elr ngt och det hoppas jag med (y). annars började man ju 12.20 idag vilket är sjukt skönt fast det är bara för idag :'( men nu ska vi ente va såna utan att jag ska typ fota lite sen kanske det kommer bilder om ni har tur :D annars får ni dagens låt senare iaf och lite sånt && blir sara imorgon innan dansen men det är bra bara te att leva livet typ.. elr ngt ;p aja vi ses kanske senare.

kyss&smek!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!