i'm going home, to the place where i belong

trampat/sprungit lr vafan man nu säger i 30 min, sen gjorde jag även lite armhävningar & situps.
känndes faktiskt riktigt härligt, men ska duscha nu.

fick precis reda på att jag har hela huset för mej sj imorgon, ända te 11.. fett niiiice ;)


if you got heart and soul, you can rock'n roll!

ska träna en liten stund nu, duscha & sen får jag se vad som händer med resten av kvällen :)
vad jag har haft på mej idag, kommer in senare.

i got the power

har inte blivit någon vanlig "måndags update" eftersom efter skolan stack jag te hässleholm och hälsade på mormor, men annars var dagen okej.

mentorstid - snacka om snällhet? haha
bild - byggde hus, & fick en glaspinne i pannan så har ett sår nu..
svenska - läste romeo & julia
spanska - typ genitiv.

stack ner på stan me sara, så typ åkte jag direkt te mormor. sen kom jag hem precis.
men bloggar mer senare, puss!


I got the magic

blev lite ändrade planer för kvällen, ist för ner på mitt rum ringde jag max så har snackat tele med han ikv & gör det fortfarande :) men blir sngen senare med en film.

puss!

ente ett dug på humör.

saknar verkligen värmen, sommaren, brun, & ja allt.
vill tillbaka te spanien, 4 månader kvar ungefär.
men är inte på bra humör just nu, så ska äta.
sen ska jag ner och se film lr ngt.
finns på mobilen hela kvällen, tror jag.



you're my favorite song

har varit helt fkn död idag, bara legat i sängen hela dagen och tjockat mej med godis & glott disney chanel. har ente orkat göra ngt. lr tog in vår sådan träningsmaskin (vet nt vad det heter) på mitt rum för tänkte börja träna på den. men dock ente idag hade jag tänkt börja träna, haha! men får se om det kommer fler inlägg idag.
puss!



simrishamn is tha shiiit!

kom hem från stan för en stund sedan, stack in med carro och lämnade filmerna som vi hyrde förra veckan´sen stack vi upp om te coop för att köpa godis te kvällen & tror att det vi köpt räcker! ;)

  • 2 ´läsk
  • 2 choklad
  • jordnötsringar
  • chips
  • glass

sen kommer väl kvällen spenderas med carro, riktigt niiice! sen får jag se vad som händer imorgon, men ska snacka skyyype nu, pusss!


dag13 - den här veckan.

den här veckan har varit niice faktiskt, kanske för jag sluppit skola 2 dagar? i don't know. men inget speciellt har hänt, men går dagen lär nog vara veckans höjdpunkt! vad är bättre än träffa en massa kompisar? nada enligt mej! så ja, som sagt.. veckan har varit niice!

what's my name?

familjen har dragit sig iväg till hässleholm för att hälsa på mormor som kommit in på sjukhuset igen.. & jag är riktigt trött så orkade inte hänga med, utan frågar roger om att åka upp med han någon dag, lr eva. så kvällen kommer spenderas framför datan& tv, riktigt niice enligt mej! sen typ lägga sej tigigt och se film eller något? riktigt nice :D men ska ringa carro nu

puss!

come on bitches and let me see what you got, so shake that aassss!

stan igår var riktigt nice! majsan kunde tyvärr inte träffas så vi drog och träffade gustav istället så drog vi te benka :) & där fanns alme, armina, emma, clara, fia, julia, evelina, adnan , aldin, isak, & massa annat folk också, men dom vi snacka med typ, haha. så lärde isak oss ngt nytt ord man skulle göra när ngn fråga ngt, grrtch? eller vafan dt va, haha sickt. men rebeccas daddy körde hem oss vid 11 typ så gick hem och la mej & rebecca åkte hem te sej.
& idag har jag ingen aning om vad som händer , får ta det som det kommer.. hehe :)

puss!


your my looooooove.. ;)

sitter här med rebecca och vi har typ skrattar hela tiden sedan vi kom hem te mej,  dels åt maja som ringde och låtsades vara maria, gamla sms & nya sms.. hahahaha ja sen också en film ;) men skolan idag hade varit helt chill om dom ente hade sagt te läraren som glömde vår lektion...

mentortid - snacka typ.
idrott - brottning, yeeeeah!
spanska - bingo ftw!
matte - läraren hade glmt lektionen, så måste nellie säga te? åhhh
lunch - satt och snacka
no - magnetismen? äckligt skit.
so - övade, riktigt festlig typ....

satt på skolan kvar med rebecca, malin, frida & emelie. sen joina becciis mej hem :) så har vi sett film & sånt sen ska vi troligt vis in te stan och träffa majsan & annat folks senare ikv :) sen blire äta kylling & pommes, muuuums! men ska dra nu, bloggar nog ente mer idag, haha puss.



det är inte som det ser ut som..... ;)

is it yo, or is it me?

eftersom rebecca troligtvis kommer imorgon, maybe någon till så var det bara att sätta musiken på högsta volym och börja städa rummet. måste verkligen städa min gaderob.. hittar ente ett skit av alla kläder. men aja nu när rummet är rent ska jag fira det med choklad ;)

it don't have to be over.

daddy är hemma äntligen, så han fixar middag.. hehe. och mamma kommer hem snart. MED MITT CHOKLAD som hon lovade köpa med hem.. hihi! :D men ska ringa rebecca nu, om imorgon :)
fixar även ny header imorgon!

peace and love!

just lika a dream


dag 11 - i min handväska

har ingen direkt handväska, utan använder min skolväska te de också.
i min skolväska/handväska finns :

halsduk - vanlig svart jag lägger i när jag inte användr den.
kamera - min systemis
bikini - som carro lånat , som hon lämna tbx (därför det ligger där)
blå mapp - med engelsk böcker & papper.
röd mapp - spanska böcker & papper.
börs - with money, som nästan är slut :(

lite mer Mmm i livet

mitt behov av choklad eller något sött är inte att leka med! & så klart har vi inget hemma.. riktigt suger. men har fixat min blogg lite, prövade designa efter en annan mall, eftersom jag fick höra att de var enkel att designa efter och en som är sjukt grym på det sa hon brukar använda den.. så tänkte jag kunde pröva den :)
dock är det inte så bra designat , ente ett dugg nöjd för tröttna på det.. HAHA (a) men ska typ be ngn fixa med sej chokladhem! hade jag varit i skolan hade jag kunnat köpa där, men nu är jag ju ente det. haha


take my hand, and we make it i swear

home idag igen, för huvudvärken jag hade igår gick ente att beskriva.. kunde ente ens äta så ont jag hade? & imorse när jag vaknade kände jag även att den var kvar.. så ja. får se va som händer idag.

puss!

sweet dreams

min huvudvärk ikväll går inte att beskriva! och inte blir det bättre när ens lillsyrra springer runder och sjunger " hjulen på bussen" om, och om & om igen. fast det är dock inget som hindrar mig för att poppa en påse popcorn & glo på sveriges mästerkockar & fuskbyggarna. men efter det blir det sängen. hehe (a).

godnatt babes.

dag 11 - mina syskon.

hmm vi är kanske ente direkt som en normalt familj med 2 -3 barn kanske?, utan vi är 7 barn? vilket betyder jag har 6 syskon tyvärr.  1 bror & 5 systrar, hehe.

johan -
30 år, gammal gubbe i know. men är tillsammans med en som heter anna och har ett barn tillsammans. kevin, eller som jag kallar han , kebelina! han lever sitt liv i simrishamn och typ jobbar på dahls.. han som jobbade på skolan och byggde om internetet... kul typ eller ngt, haha.

anna -
27 år, typ en syster som alltid har funnits där för en. alltid henne jag lejkte med när jag var liten och brukade alltid sova mellan hon och hennes kille viktor ( som hon nu är gift med). haha men ja kan snacka med henne om allt och vad hon säger ska hon köpa moppe te mej nästa år, hehehe. & hon lever sitt liv i ystad med viktor och deras unge mysan.

martina -
eller stringtros mannen, som jag brukar kalla henne. (lång histora) har aldrig kommit överens med henne & kommer nog aldrig göra heller. det äckliga är att alla alltid säger att hon och jag är kopior i utsendet, och betendet.. som en gång när jag och hon stod brevid varandra kunde inte min mormor se skillnad på oss? då är det illa! fast dock hennes boyfriend, dennis är sjukt chill.. tänk om han var min bror.. hehehehe! & dom har en dotter tsm, nikita som är min dampunge! & dom lever sitt liv i smedstorp hålan btw hon är 24 år.. haha :)

här kommer jag, hehehehhe (a)

amanda -
sjukt jobbig lillsyrra, fattar ente att jag ståt ut med henne i 11 år? men ja finns inte så mke att berätta, mer än att ni inte skulle klara av att bo med henne en vecka ens.. men bra att ha är hon ibland ändå.

agnes -
typ världens största fuskare på kalaha, och då skojar jag inte.. kan inte fatta att en 6 åring kan fuska så mke som hon! så härlig att gossa med ibland när hon är på humör.. & jag. även hon är jobbig som satan oftast.

viola -
nog en av dom härligaste ungarna som finns när hon är på gott humör. 5 år då även. som sagt ingen av mina syskon är speciellt roliga att bo med fast jag älskar dom ändå.

( ente så mke text om dom som bor hemma, eftersom dom ente har ngt speciellt liv ;) & inga bilder på dom iheller, eftersom jag aldrig tar bilder på dom. )

love in school



k ä r l e k

baby don't worry.

kvällen igår spenderade jag framför tvn och glodde handboll, och D A N M A R K vann, wiiiiho! måste bara säga att sverige suger :) sen bara för jag hejade på danmark börja alla kalla mej danskjävel? :(

men skolan idag var chill :)

elevensval - skoltidningen, började med en blogg typ.
håla  - stack ut och fota med majsan & becciis :)
syslöjd - började rita av, så hade vi mätt fel.. så får börja om nästa vecka, hehe
matte - fick min diagnos.. ente nöjd.. på grund av slarvfel, damn.
bad - icke med, så gick 20 längder runt den saken.
engelska - typ ny läxa och sånt.

tog bussen hem , så joina carro mej hem och sånt.
men nu ska jag lägga in bilderna på datan, så ni får ha det!
så kommer det överfina bilder senare in.. maja måste skicka några också ;)

bilder på kläderna jag köpte idag :)



svarta chinos - jc
rosa bh - lindex

dag 10 - det här hade jag på mig idag.


en hel dag med mamma & inte bråkat? wow!

´vaknade imorse och hade ont i hoed. så gick ner och tog en alvedon sen gick jag och la mej igen. sen väckte mamma mej och fråga om jag ville med till ystad. så fixa mej, stack te ystad med henne, köpte ett par nya byxor & en ny bh :) kommer bilder sen. åt på max innan vi åkte hem, sen tog vi my med oss hem också. så stannade vi på rusta för att köpa färg te badrummet som mamma och jag har målat om nu ikv. åkte även utom te morfar på kyrkogården för han skylle fyllt år idag.. men ja min dag. kommer bilder och massa sånt sen, men får göra det på andra datan..

puss!

som det kan gå.

sitter och hackar tänder så mycket jag fryser! och sjukt trött är jag också. blir sängen tidigt idag, hehe. bilderna har även kommit in på tingvalla nu, redigt nice :D så slänger in en bild som var den ända jag är med på, så bjuder lite :)


keep going..

hahah fifan vad jag har blivit mobbad i skolan idag av alla, not funny. men ja har bara mej sj att skylla, haha. men annars var skolan helt okej faktiskt :)

mentorstid - snacka om kakor?
bild - satt och sj med majsan så alla fick damp på oss :'D
svenska - ulla fick damp på mej ( ovanligt?)
spanska - typ maja fick damp på mej, hehe

men tog bussen hem vid 1 och ska typ passa min lillsyrra nu resten av dagen, blää på det. 
btw, sen sån dagens var vad jag hade på mej idag, och så fort jag kom hem så råkade jag sätta mej i ngt vått , så hela min tröja och byxor blev blötta, så har bara ngt random på mej nu... så kasnke bytar sån kategori med morgondagens ist? :)

peace and love!

svar på coment.


nej jag vet, men jag vill också det , ente för jag är troende men för presenterna, träffar massa kompisar och ja sånt :)

säger även godnatt med det här inlägget, puss.

ny header.

fixat en ny header, hade tröttnat på den andra!
ska bara ha den ett tag tills jag kan fixa den headern jag vill ha,
något liknande är den som jag har nu, men inte alls på samma vis.
men kan man ha den i ett litet tag iaf? :)


smiiiile biiitch,

siiiter och väntar på att carro ska komma hem från sin mormor, riktigt segt! men har suttit i tele med beckiis typ 1 maybe nämare 2 timmar? haha ingen aning. men ja får se vad kvällen har att bjuda på senare idag med carro :)


dag 8 - ett ögonblick. dag 9 - min tro

dag 8 - ett ögonblick.
hade riktigt svårt för att komma på ett ögonblick jag kunde skriva om.. men sen igår så hände en skit rolig sak som jag höll på att dö av skratt.. som jag kunde skriva om? :)
 carro och jag hade precis släckt lamporna för att sova..  så skulle hon dricka lite läsk så skulle hon störa mej som försökte sova med att blåsa i läsken och då blir det ju sånt jätte jobbgt ljud från flaskan så höll hon på så sen bara helt plötsligt börja hon skrika.. så hade hon blåst så mke så all läsk hade sprutat upp i ansiktet på henne och över hela hennes tröja och ja allt.. och då låg vi och skratta typ en skit lång stund.. hahahahhaha
.



dag 9 - min tro.
jag har ingen tro egentligen, tror inte på någon gud eller något sånt. men visst jag tänker ju på hur jorden och allt sånt har skapats och ja allting liksom.. men att gud skulle skapat det på 7 dagar/månader/år eller vad.. det tror jag inte på.. så jag är ateist, och anledning te att jag konfomeras är för mamma ville det och presenterna :)


dagens outfit.



när jag kom hem i igår så hade mamma köpt 2 nya tröjor te mej, troligt vid i fredes hon köpte dom, men ändå :)





i want your love'

kvällen var asnice igår föturom att carro aldrig kommer låta mej glömma det som hände i fredes.., INTE kul.. men skulle först se the grudge men såg typ 1 timme eller ngt sen fick vi stänga av den för den va för läskig.. hahahha! men så satte vi på the back up plan, den var faktiskt riktigt nice :)  men typ la och snacka och hon hade jätte kul när inte jag hade det.. haha så taskigt :( men sen somna vi och imorse när vi vakna så börja vi kränga godis och sånt.. så satte vi på the grudge igen och den var rätt läskig måste jag säga.. fast bättre att se dom på morgonen när det är ljust än på kvällen runt 12 (a).

puss!


life is what you make of it'

kom hem från stan för en stund sedan, fick mamma te att köra in mej och carro så vi kunde köpa godis och hyra film.. så blir filmkväll med carro ikv så sover hon troligtvis här också :) & det suger negerkuk att mingelbilderna inte kommit in på hemsidan än...blää!

puss'

helt awesome kväll!

kvällen igår var helt awesome med carro, becca, jasse, jessica & emelina! finns typ ente så mke att beskriva kvällen mer än att vi hade sjukt kul & det måste göras om... ;) men ska äta pizza nu te frukost!

kommer typ bilder och sånt sen, puss!

dag 7 - mina bästa vänner

jag har 6 riktigt bra vänner. har liksom ingen "bästa" kompis utan jag har många nära vänner som jag älskar sjukt mke och alla är mina bästa vänner!

carro bjälkengren.
sara bengtsson.
malin andersson.
maja persson.
frida knast nordin.
rebecca lindroth.

massa kärlek på er!




bilderna är i samma ordning som namnen :)

hold my hand'

skolan idag var riktigt niice faktiskt!

idrott -  elevråd med majsan, typ om skolblogg.
spanska - kunde läxan ;)
rast - åt
matte - diagnos som alla tyckte var skit svår.. men jag tyckte var skit enkel? haha
no - inställd.
so - flytta upp den så slutade tidigt!

sen nu har jag röjt lite på mitt rum, för antingen städade min syrra mitt rum eller så fick jag 50 spänn av henne om jag städade det sj.. ahhaha vad gör man inte om man är i behov av pengar? hahaha men ska typ in te carro och fixa mej och tagga valla med becca, carro & jasse. vilket kommer bli super nice så tar vi bussen dit.. vilket betyder att jag inte kommer blogga mer idag mer än det dagens som jag bloggar nu direkt efter.

peace and love!


dag 6 - min dag.

gick upp
fixa mej
skolan
tog bussen hem
datan
ätit
datan

& resten av kvällen kommer jag att:
duscha
datan
fortsätta med läxan
äta
sova

spanska läxa.. bläää!


härlig muuuusik ♥




just a dream..

hemma från skolan, är riktigt trött & stör mej på vårt schema för det är så dåligt!

svenska - skrev kärleksdikter..
no - har fysik igen(?) jobbade om magneter
engelska - visade upp pjäserna
lunch - åt, kollade volleyboll (stavning på de?)
matte - jobbade vidare, haha
no - fortsatte med magneterna
so - buddismen.

kom hem nu vid 4 & har ätit och sånt.
idag när min syrra kommer hem ska hon städa mitt rum.. haha kan det blli bättre? sen taggar man valla imorgon ju med carro, becca och jasse ;)

peace and love!


förlåt för jag aldrig sagt förlåt..

har pluggat lite engelska nu ikväll, ska ju spela upp en pjäs imorgon med sara och arian så måste plugga in texten typ & även dom 22 glosorna! och nu tänker typ många " haha frida plugga?" men jag lovar, ska kunna allting imorgon, eller tror det.. ;)(a)
men ska dra och dejta kudden nu.

godnatt

todays outfit!


dag 4 - vad är kärlek?

kärlek för mig är inte bara kärleken mellan en tjej & en kille eller ja, eller för sådana som är homosexuella. kärlek för mig är även vänskapskärleken till mina kompisar, den är nog störst för mig! men finns även kärleken mellan en människa och ett djur, eller något annat man gillar.. som sport eller familjen! som sagt, som malin skrev på sin blogg.. kärleken är störst!


what's my name?

onsdag, vilket betyder konfa efter skolan. skolan var som vanligt.. chill!
låg och mös med kevin innan jag gick upp,
för mamma kom ner med han, så guuulig han är!
min kevelin

elevensval - franska, satt och snacka med folket.. haha
håla - satt med majsan, amanda och rebecca och drack te som vanligt..
syslöjd - satt och glodde för den kärringen aldrig kom och hjälpte en.
matte - jobbade
idrott - följa john & spökboll ch tjejerna söööög.
engelska - jobba med ngn rólig text.

efter skolan drog jag och carro ner te konfan, så fika vi och sen typ snacka vi om döden (?)
men nu ska jag jobba med engelskan för har 22 glosor te imorgon och en text att lära mej.

peace and love!





ingen aning om vad som är rött i hans öga..

dag 3 - vad jag har ätit idag.

håller på att dö av huvudvärk.. så lär inte äta mer ikväll mer än kvällsmaten.
så kan lägga in min mat underdagen :)

frukost - kycklingsoppa.
lunch - halv baguett & varm choklad.
hem från skolan - en bit gurka.
kvällsmat - köttfärs och makaroner.
under skoltiden - några halstabletter.

godnatt!

dagens outfit.

dagens outfit.


vitt linne - hm
svart linne - hm
mina awesome innebandy mjukis!


so baby could it be you?

har suttit nu i över en timme och designat min nästkusins blogg, men färdig nu :)
tänkte bjuda på en supernaajs låt!


somebody's me

hemma från skolan, riktigt chill dag idag!

hkk - lagade kyllingsoppa.
musik - gick igenom 50 talet?
so - inställd!
lunch - öc med malin!
spanska - översättning och sånt
matte - muuuuuusik
svenska - lääste.

slutade vid 15.15 så stack ner te torget med malin och frida. stack sen ut te bussen.. kom hem vid 4 typ :) sen blirre chilla nu resten av dagen.. eller ska förästen städa mitt rum för det ligger klädder överallt!

var fan fick du luft ifrån?

i'm gonna love you like i never been hurt before.

kvällen har spenderats framför tv, & nu är jag riktigt trött! men ska nog se det okända innan jag drar och dejtar kudden! blir nog också en påse popcorn, hihi.


hihi, tack :D
min kamera heter sony 290 :)

when you have boring..


dag 3 - mina föräldrar.

daddy,
pappa är nog en av dom som kan få mej att skratta när jag är som surast eller något sånt.  tror jag har fått allting från han som har med humor, utsénde.. konstigt skratt, samma kortastubin med vissa saker, sättet att bete sig på ja allting typ. vet inte hur många gånger jag och han bråkar, & det slutar alltid med att vi inte pratar med varandra.. fast ändå kommer jag mer överens med han är med mamma (?). && han är riktigt lätt att övertala (y)  men ja älskar min pappa oehört mycket vad som än händer!

mammi,
mamma och jag kommer inte överens speciellt ofta, bråkar alltid typ. men blir alltid sams.. ibland efter 2 dagar..haha! men kvittar hur ofta vi bråkar så kan man ändå snacka med henne om allt. med vissa saker är hon oehört lätt att övertala men vissa saker är det inte ens lönt att försöka.. men ja, jag älskar även min mamma oehört mycket!

har inga bilder på dom, sry (:


vill du ha många besökare? :)

igår blev jag så glad när jag såg jag hade haft 234 besökare :D
vill du ha många besökare på din blogg?
riktigt bra sida som fixar besökare... :)

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=fridaalminde

heelp me

sitter och letar kläning te kärleks middagen i februari.. om det nu blir av! men hittar typ ingen..  varit inne på hm, nelly.com , bubbelroom, lindex, gina tricot och nu är jag inne på modegallerian.. och hittar ingen och kollat på över 1000 kläningar :s
eller hittat en som verkar helt okej.. men ändå.

någon som vet någon annan bra sida med klänningar? :)



hey apple, you look fruity ;)

precis kommit hem från skolan, riktigt chill dag..

mentorstid - satt och snacka och sånt.
bild - lärde mej rita manga bild (y)
svenska - ulla slängde ut mej och frida för vi satt och snacka och sjöng så gick vi ut och fortsatte sjunga " i just had sex" så kommer jocke ut och bara " vad är det för låt du sjunger frida?" hahaha.
spanska - fick sluta en halvtimme tidigare för att hänga med bussen .. men så gick det ingen buss så satt på lektion i 20 min.. ahha!

men slutade 11.50 så åkte med carro hem.. ska göra nudlar att äta nu.. riktgit gott ;)
peace and love!


min & fridas underhållning för dagen!
riktig humor!

i'm not a robot

har suttit ikv och kollat på en prinsessas dagbok med pappa.. fifan vad han och jag har skrattat..  haha! men nu är jag riktigt trött så ska antagligen sova snart också..

god natt!

baby, you're a firework.

carro bjöd in mej på kanellbulle inne hos henne, sen när jag kom in hade 2 kanelbullar blivit brända som jag fick.. fast tog även en normal.. fast dom var dock inte ett dugg goa, usch! men ja har lejkt med fanny & carro nu ikv sen stack fanny hem vid 7 typ? men resten av kvällen ska jag spendera med en film och tagga skolan imorgon!

peace and love!


juuust smile'


ändrade designen lite.

äntligen, bloggen är fixad igen..
passade på att ändra lite..
VAD TYCKS? :)

helvetets jävla f*tta

råkade trycka fel.. så råkade trycka bort min design.. så nu har jag ngn helt random?
så får börja och designa om min blogg från början...
nu vet jag vad jag kommer göra idag..
helvetets jävla f*tta!


dag 2 - min största kärlek.

min största kärlek är definitivt malin andersson!
visst har jag ngn kille jag har haft storkärlek te, men inget som klår malin! för vad är större än vänskapskärlek? NADA! som sagt " killar kommer, killar går.." men lärde känna henne i 7an & ångrar inte en sekund.. får alltid höra att hon är som min tvilling av familj och vänner.. vi har samma humor, ett tag hade vi samma hårfärg, & en massa saker som jag inte orkar rada upp.
men som sagt.. frida alminde + malin andersson = biiiig looove!


på toppen av ett höghus..

godmorgon alla, bra med er? :)

med mig är det det iaf, precis kommit ur duschen.. blir äta frukost nu!

peace and love!

dag 1!

frida astrid isabella alminde.

jag är en mycket sprallig tjej.. har jag alltid fått höra, haha. vet inte riktigt min riktigta hårfärg för har färgat mitt hår hela tiden sedan jag var liten, men vet iaf att det är ngt mörkt brunt? har blåa ögon. bor i järrestad city med mina föräldrar och 3 syskon och sen får jag inte glömma tindra våran hund! 3 syskon har redan flyttat hemmifrån.  min fritid brukar jag spendera med familjen, vänner, datan som aktiviteter spelar jag innebandy & dansar. älskar att dansa.. så härligt! någon annat jag gillar är att fota, dock inte haft sån tillgång te de med min sunkiga kamera jag haft innan, men har en sony 290 nu. jag har 6 bästa vänner skulle jag vilja säga, malin, sara, frida, rebecca, majsan & carro. lever mitt liv som singel just nu, & bara lever mitt liv helt enkelt. går i 8an på korsavad skolan, simrishamns nya fryshus :)
men något annat ni vill veta.. så får ni fråga!

men nu ska frida sova, peace and love!


dag lista..

malin tyckte att jag skulle börja med en sån lista som hon hade på sin blogg, så tog hennes.. och börjar antagligen om 50 min, alltså efter klockan 12! and i hope you will like it!


Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Mina bästa vänner.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En barndoms kompis.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick


alla sagor har ett slut, men i verkligheten är bara slutet, en ny början.

den här kvällen har nog varit den segaste kvällen på länge! men imorgon får jag se vad som händer.. känns som skolan börjar snart ( vilket är sant ) men orkar verkligen ente med att gå te de fryshuset!

peace and love!


outfiten today.

todays outft :

good damn, why just today?

åkte med roger (min morbror) te hässleholm och hälsade på mormor on the hospital. satt där en timme typ och prata och sånt, men innan jag åkte dit så stack jag och mamma in om te lindex, köpte lite och sånt (kommer bilder på det) men efter vi varit där åkte vi inom k-stad och åt på buger king.. dock inte så gott som mc donalds!  men nu när jag kom hem hade jag en liten tid på mej att fixa mej sen kom gästerna, men ja nu har dom kommit och sånt..  men ska typ försöka övetala min mamma nu vilket inte kommer gå så bra...!

peace and love!


torr shampoo, riktigt nice faktiskt!

röd bh,

svart randig tröja..

mitt hår genom tiderna..

satt och snacka med rebecca i tele, så satt vi och snacka om härfärger så kom jag på alla hårfärger jag har haft.. dock har jag inte ens bilder på hälften, rött, blont, oranget, brunt&blont och alla olika sorters färger.. så tänkte jag kunde lägga in bilder på mitt hår under ett & ½ år ungefär ;)

090802 --> 110111



'









såååå pöökiga bilder & tänk jag har haft rött hår och sånt också imellan det här..
mitt hår är typ förstört eller kommer bli som jag färgar det.. hahaha!

now your gone'

ledsen för det inte blev några fler inlägg igår, men va med carro sen när hon stack hem vid 9, så tog jag upp soboken och hann ente läsa en sida innan jag somna.. sen vakna jag te vid 12 och pallra mej te sängen, sen somna jag igen.. haha. men skola idag som vanligt.

mentorstid - inställd.
idrott - vollyboll(?)
spanska - läxan & sånt.
matte - jobba en halv uppgift (y)
lunch - drack te med malin (y)
no - halvlektion, skrev lite om könssjukdomar.
so - prov, hoppas på vg (y).

men joina maja hem efter skolan, hjälpte henne med hennes blogg.. men den dampa så jag lyckades ente så bra för hennes data var helt cp.. haha! men ja sen hjälpte alfred mej med min mobil så nu är den helt rensad och jag kan ladda ner nya saker (a). men stack hem vid 7 typ. sen ikv blir det chilla satan!

& imorgon drar jag te helsingborg med roger & hälsar på mormor på sjukhuset, sen efter det blirre kalas för min syrra.. så blir nog inte mycket bloggat imorgon!

peace and love!




all night long'

kom hem för en stund sedan. skolan var riktigt chill idag!

svenska - lästimme
no - satt och kollade igenom gamla dokument på datan.. ( skulle egetligen skriva om könssjukdomar)
engelska - jobbade om ing-form.
lunch - snitzel(?) riktigt gutt!
matte - jobbade faktiskt idag (y)
no -  satt på fb och dampa med dom andra :)
so - typ satt ute i sofforna och snacka med alla.

men har ätit och sånt skit, stör mig på att jag är så jävla trött hela tiden(?)..  suger neger dase :) men bloggar senare!

peace and love!


outfit.

todays outfit!

i just had sex

sitter i skolan och väntar på att biologin ska börja. sitter och nördar i just had sex.. fifan vad akon är sexig i den musikvideon! men nu kom läraren så ska börja "jobba" ;)

peace and love,
see you at home!

just the way u are.

precis badat typ, sitter och ser ngt matlagnings program med daddy.. haha lite kul när dom failar med maten :') ( jag och min skadeglädje.. hehe) men blir väl typ sista inlägget idag så.

peace and love, sweet dreams baby!

livet är en resa, jag bokade för 2.

har gått och blivit kär i alla gamla låtar igen, typ sådana låtar som gör en depp.. fast även dom som är "glada" men alla depp låtar fastnar i mitt huvud & sen börja man tänka på allt baad.., men inget som hindrar mej.. lever livet ändån!



ja, här är några (:

i want!


hål i tungan, så sjukt snyggt.. damn vill bara ha!

hål i naveln är lika snyggt, tänk er sommaren.. brun, bikini, straden & en navel piercing.. kan det bli snyggare?

detta tycker jag också är super nice, dock hört att det gör skita ont..?

hål i läppen, dock bara den där nere fast vid sidan så har man en ring som går runt läppen, det gillar jag också.. dock inte så många som gör det, men i like it!

även sjukt snyggt, dock även hört det gör ont?

det dåliga är att mina föräldrar, eller mamma inte går med på ngt av det.. hon tycker bara man ska ha i öronen..men vänta bara te jag fyller 18 , *ondskefullt skratt* fast hon har gått med på i näsan.. fast vet inte om jag gillar det så mke, vad tycker ni om hål i näsan? :)


en gång är ingen gång, 2 är lika med noll.

tjenis penis! skolan idag har varit ovanligt chill, kom te skolan 8 idag .. så fick jag reda på att elevensval var inställd.. & det hade visst ulla sagt på svenskan igår.. dock när jag sov, haha! men satt med sara & maja och chilla ist :) börja 11 (y)

elevensval - inställd
håla - chilla med majsan
syslöjd - gick igenom saker
matte - jobba inget, satt och lyssna musik.. haha
idrott - stafett och sånt skit
engelska - gick igenom läxa och skrev klart en berättelse.

skulle egentligen med majsan hem, men hon mådde illa så hon stack hem tidigare och jag stack hem med bussen som carro missade .. så skulle hon ta bussen som går  min senare.. så tvinga hon mej sitta i järrestad och vänta te hon kom.. -.-' men har ätit och sånt nu, funderar på att sova för är svina trött.. men ska kila nu

peace and love!


don't turn the lights off.

väntar på att mina föräldrar ska komma hem så jag kan lägga mej, damn känns som jag kan lägga mej ner och bara döö eller ngt.. haha sjukt trött.

todays outfit!

iknow..min spegel är skitig..

could it be you.

ligger i sängen och är skit trött, satte igång en film med somna efter typ 5-10 min så blir väl se klart den senare..haha! men ska typ äta för är riktigt hungrig. kommer somna rätt tidigt ikv känner jag..hehe..tror martina skulle komma också ikv, & jag svär att jag säkert kommer få damp på henne när jag är så här trött & ja hon är en gammal trajtig tjurkärring! :)

peace and love!

jag känner en som heter sten, & han är singel.

första dagen i skolan..& riktigt kallt har det varit,helt sjukt asså!

hkk - nya grupper, "kom" med erica.. eller hon byta te min grupp för jag kom med andre, christoffer & björn.. och trodde inte jag skulle överleva resten av 8an.. hahah! men baka äppelkaka, som bara jag gjorde typ?
musik - satt mest och snacka om allt & JESPER ÄR TILLBAKA, YEEEEES!
so - satt och dampa med majsan & drog mina skämt som äger :) ( jag känner en som heter sten, & han är singel!) hahahha
spanska - körde bingo och sånt.
matte - halvsov typ bara.
svenska - läste en saga, sen halv sov resten av lektionen.


var riktigt trött dessutom idag eftersom jag somna vid 5 inatt.. och skulle upp 7. så sov 2 timmar inatt.. men det är ju rätt bra.. haha ;) men va så kallt på skolan idag så satt med jacka , vantar och halsduk inne på lektionen? då är allt inte normalt om man ska behöva göra det.. me nu är jag sjukt hungrig så ska äta sen ska jag krypa ner i min varma säng och glo film.

peae and love!

från och med du.

såg grown ups, riktigt bra faktiskt.. rekomenderas! funderar på att fixa mej för sängen och kryppa ner och se tv eller ännu en film, men vet inte om jag orkar för är inte ett dugg trött,haha.. kommer ha problem imorgon bitti! aja skolan får gå som den går, men nu ska jag kila.

peace and love!

the human cenipede'

såg the human centipede, var inte riktigt så bra som jag trodde.. men den var dock räligare än vad jag anade! men funderar på att se en till film, dock komedi den här gången, haha. men rekomenderar den ändå.



i just had sex - the lonely island

håller på att ladda ner the human centipede, som jag velat sett jätte länge nu men min data har dampat så har inte kunnat ladda ner den, men funderar  på att typ krypa ner i sängen och glo på den nu när den är klar, eller så hittar jag ngn komedi & ser.. btw såg dear john igår, damn vilken bra film.. & fifan vad jag bölade..men definitivt ett filmtips! men lägger in en låt som jag tycker är sjukt nice! som ni även kan underhålla er med tills jag bloggar nästa gång!



peace and love!

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

har precis hoppat ur duschen, fiixar mej nu. guuuud vad jag läängtar te maj! ligga på stranden i spanien med carro & en drink i handen.., damn dom här månaderna får gärna gå sjukt snabbt enligt mej!

todays outfit:

I living a teenage dream'

sista dagen på lovet, vilket betyder att det är skola imorgon.. haha hurfan ska jag orka gå upp runt 7 när jag inte kan somna föräns 5 ungefär på nätterna? hmm, har ett problem! men ludde snacka om han skulle hit här idag senare, så man kan ju iaf hoppas på att sista dagen på lovet blir nice :) men ja min syrra var ovanligt snäll idag så fick låna datan och skriva ett inlägg.., men skriver nog fler senare idag.. för nu ska hon få datan igen!

peace and love!


haha, weird picture från 7an tror jag? haha

you and me'

vakna vid 11 typ,stack in te carro så åkte vi in och köpte hårfärg, hem och färga och sånt. sen skulle egentligen rebecca, ludde och simon komma hit och sova här, men det blev inget av det för rebecca kunde ente :( men ja har städat rummet och sånt, så nu ser det prima ut hah! kvällen kommer att se ut som att jag kommer ligga i sängen och snacka med folks på msn & smsa och mobba rebecca!;) tråkigt, men sant..haha

peace and  love!


behöver väl knappast lägga in ngn före bild, eftersom det syns rätt bra att det är färgat raight?;)

frida hissar & dissar..

hissar :

musiken.
vad skulle vi göra utan musiken? seriöst, vi skulle sitta och typ venne rutna eller ngt.. musiken är liksom helt underbar, tänk er en värld utan musik , eller en mattelektion? det går bara inte!

att snön börjar försvinna.
det är riktigt underbart att snön ÄNTLIGEN börjar försvinna! det ända dåliga är allt slask och vatten och sånt som finns överallt men det kan man leva med , aight?

mina kompisar.

jag skulle inte kunna klara mej utan mina kompisar, dom lyser upp ens dag. mår man dåligt, ett samtal eller sms bort och man har någon man kan snacka med.. helt underbara är mina kompisar!


dissar :

folk som tror dom är bäst & kan allt.
så himla tråkigt att vara med folk som tror dom kan allt & vet allt..helt perfekta! visst det är jätte bra att ha självförtroende, men för mke? nä det är bara jobbigt!

jobbiga småsyskon.
visa tillfällen är det jätte roligt att ha småsyskon att kunna leka med och sånt när dom är små, men när dom växer upp och börjar bråka med en och ja, ens mamma säger man ska passa dom.. då är det inte ett dugg roligt!


skolan börjar snart.
det har varit så sjukt nice med lov, behövde verkligen det. visst skolan är ju inte det tråkigaste, eftersom man gör det roligt med kompisarna.. men läxor & pms lärare och sånt? EN STOR DISS!


like a g6

haha blev ändrade planer ikväll, carro och jag stack in te stan och gick runder där me alme, clara, & evelina & edvin också typ haha. sen träffa vi adnan, gustav och lite annat folk där. men kvällen blev nice ändå, och roligast va nog när clara blev av med sin mobil och fick riktigt panik och börja skrika och kläav sej och sånt, haha! men ja kom hem för en stund sedan, så ikv blir det  väl chilla & sånt.

peace and love!


i mitt sagoland.

typ direkt efter jag bloggade innan så kom jag och carro på att det finns ett najs ställe att fota på här i tha city, så stack dit och fota och sånt, så kommer bilder pådet sen.. hehe. men ja annars har carro och jag typ inte gjort ngt mer än ruttat och dampat på varandra, haha! men ikv får jag se vad som händer & imorgon ska jag färga håret blont ;) mahahaha, nä skoja men mörkbrunt..nästan svart! hahaha. hoppas jag skrämde några när jag sa blont...hahaha! men ja hörs senare!

peace and love!

no happy ending.

blev ystad igår & sååg film med carro & rebecca.. svinalängorna.. haha den söööööög verkligen! och när den var som "sorgligast" (drama film) så börja jag asgarva när alla andra (50 åringar) satt och grät. hjääälp typ.. men sen stack jag och carro hem te min syrra & rebeccis åkte hem. så satt vi och glodde tv och sånt så var dt viktor som valde program så man satt och rutna där typ.. fast ludde var social via sms , fast han var stupfull & man typ ente fatta ngt han skrev men ja.. haha. men sen körde anna oss hem nu idag så carro och jag ska äta ben & jerry som vi köpte igår, fett nice. men bloggar senare.

peace and love!


haha, lite weird picture.. men ja min outfit typ.

do you realy want to live forever?

vid 4 ska jag ta bussen till ystad med carro & rebecca. ska se svinalängorna eller vad den heter.. :) fett nice, sen blir det kanske äta ngt där på pizza eller ngt, ingen aning men jag & carro sover hos min syrra som bor i ystad (y) . så ska gå och duscha & fixa mej sånt snart. så bloggar antaligen inte mer idag/ikv.. men vi hörs imorgon!

peace and love!

my name are fanny , and I look like a bunny and it is funny

vakna precis för min lillasyrra har ståt och tjatat på mej att vi skulle gå upp.. så nu sitter jag och äter pizza te frukost, nog ngt av det godaste som finns (a). men ja ska passa syskonen idag så men ja.. bloggar senare för nu ska jag njuta av min pizza!

peace and love!


fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt!

klockan börjar närma sig 3 & jag börjar bli riktigt trött.. haha. men har suttit och dampat med hugo på skype, alltid lika fun, haha! men ska se klart filmen "world trade center" sett den ett antal gånger innan.. men den är så bra! men ja, sen ska jag gå och sova!

peace and love!

pictures!

tänkte lägg in några bilder som jag fotat, eftersom jag är så duktiiiig *host* haha nä men för jag är glad just nu att jag har en och det är roligast att fota , hihi :)






ja, det var nåågra bilder, som ni ser är jag ju inte direkt proffs men ja, haha.

let us die young or let us live forever.

dagen idag har varit riktigt chill! dampat runder med carro hela dagen sen nu te kvällen så kom becca också.. och jag har gjort att hon har en berg te bulla i huvudet nu.. mahahaha (6) men så kom mina förädrar hem med pizza te mej, carro & becca och det är riktigt gott! fast har sparat typ halva te frukost imorgon för det finns inget godare än pizza te frukost ;) men ikv kommer jag somna tidigt känner jag , för är riktigt trött! men ja tänkte bara updatera lite imed jag ente gör det så ofta nu..

peace and love!






sony 290 ♥

dagen igår tillbringades med carro, som dom flesta på lovet, och då behöver inte jag skriva om vad som har gjorts , haha.. men igår när vi satt och åt ( my brother & hans familj var också hemma och åt) så gick mamma bort från bordet så kom hon tillbaks med en kasse från expert... och gissa vad som fanns där? :D joo sony 290, hihi så nu har jag också en systemkamera (a). men ja nu har ja typ precis vakat så får se om det blir fler inlägg idag,
peace and love'



några bilder jag tagit igårkväll,

vad vill ni läsa om?


kommentera så jag vet, så ni får en roligare blogg att läsa ;)

en tuff brud i lyxförpackning.

såå sur på pappa & mamma som har vänt upp & ner på mitt rum och bara låtit de va så... :o men dagen består att damp med carro och vi sover antingen hos mej eller hon.. men vill typ in te stan och köpa godis eller något så får be om mamma eller pappa ska in te stan och sånt.. men ska in te carro nu.

peace and love!

</3


Hoping for the best but expecting the worst'

klockan är 1 och jag vakna precis typ.. satt uppe te 4 och mamma kom o väckte mig typ precis.. hon bara " nu är dina nästkusiner här, och bara för du har suttit uppe hela natten med datan ska du inte sova bort dagen" så duuuuuuuuuum hon är.. men ska typ äta frukost och sånt sen drar jag in till carro så får jag se vad hon och jag hittar på idag. men vi hörs senare antagligen!

peace and love!

vad äckligt,allt jag såg var en svart dildo, vet du hur det känns? ja, jag vet hur dt känns..!

dagen igår var awesome! hennes mamma lagade jätte god mat, hehe! sen efter det ble dt upp och typ nörda datan och hyrde filmer , 18 years old virgine, & kommisare späck.. hahah nog den roligaste filmen jag någonsin sett! men somna vid 3, hennes bror fick damp när vi ville se späck igen för andra gången..haha :( men sen imorse åt vi frukost och gick ut och fotta och sånt, sen bussen hem. sen blev dt gg och sånt chill. & suttit och vatit social med familjen nu senare ikv. men nu är jag ensam vaken och glor CSI NY som äger! hehe. men imorgon ska jag sova lääänge och bara relaxa men kunde uppdatera er tyckte jag.

peace and love!



could it be you'

tjjjeeenis peniiis!

igår: carro, becca & jag vakna vid typ 1 tror jag den va, upp och åt kladdekaka, glass & hallon te frukost.. riktigt gott! sen imed att hela vår trädgård var full med fimpar, ciggpaket, raketer, cidrar & giggarer.. så var vi tvugna att städa så lite tid gick åt det.. haha seriöst fyllde en hel kasse med massa skit.. hhahaha. men sen mot kväll te gick vi ut och skött raketer så kom tobbe & simon och snacka med oss, haha dom hade smygit på oss, man bara hejhej på er med.. haha. men ja sen hem och glo film med familjen.

idag: hadlade med mamma, hem och åt sedan. tog ett bubbelbad sen, riktigt härligt. sen ikväll bär det antagligen av till sankt olof , te rebecca se film och mysa och sånt. men ni får ha det!

peace and love!


this year could hardly be worse

hann inte skriva om dagen idag, men skriver imorgon för hann ente innan och sitter vid min bögdata så blir bara ett kort inlägg.

peace and love!


oldpic.

när det inte går som det ska gå.

kvällen igår var mahgiskt, hellt underbar! haha. efter alla kommit blev det göra pizza, som blev riktigt gott! haha efter maten blev det ölspelet som äger, hehe fast tur jag inte fick sista damen.. cider blandad med öl? not gutt! men sen blev partyyyy , huset dunka i takt te musken, precis som vi. sen helt plötsligt så ringde mobilen så var det charlie så hade dom gått te järrestad som jag fatta på dom, så blev ut med dom och vandra runder  i byn för ville ente ha in dom i huset, men sen stack vi hem te mej och fortsatte.. sen slog klockan 12 och alla vi stack ut och sköt raketer och drack champagne och killarna sprang runder och slängde sej i snön och skrek och massa sånt, haha. sen helt plötsligt stod pontus jönsson inne hos oss, och gick ville han inte heller, men sen te slut stack han ner till festen hos hampe, & han bara " frida jag vill bara ditt bästa, så är killarna taskiga så säg till mig så boxar jag ut dom"  sen kom han tillbaka igen och då vägra han sticka där ifrån och bara " din pappa sa till min pappa att han skulle hålla koll på er, så sa min pappa att jag skulle gå upp och se till er" haha sen när mina föräldrar kom hem så var han ensam kille och hade varit det ett bra tag så han bara " fuck, jag som är 17 kan ju inte sitta här med 5 st 14åringar, fuck" så tog han en kudde och gömde sig bakom.. HAHAHA, fifan vad vi skratta.. fast sen gick han ut så stod och pappa snacka, lite fun och pappa bara "varför är du så nervös påg? " och han bara stamma fram.. : jag är inte nervös.."  & det roliga var att hans familj & min familj firade nyår tillsammans.. haha. men kom i säng typ vid 3 eller något. och dagen idag har bara flytit på med becca och carro. underbara töser. men nu sitter jag med familjen, haha.

peace and love

bilder kommer nog kanske senare :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
fridaalminde' -

i'm going home, to the place where i belong

trampat/sprungit lr vafan man nu säger i 30 min, sen gjorde jag även lite armhävningar & situps.
känndes faktiskt riktigt härligt, men ska duscha nu.

fick precis reda på att jag har hela huset för mej sj imorgon, ända te 11.. fett niiiice ;)


if you got heart and soul, you can rock'n roll!

ska träna en liten stund nu, duscha & sen får jag se vad som händer med resten av kvällen :)
vad jag har haft på mej idag, kommer in senare.

i got the power

har inte blivit någon vanlig "måndags update" eftersom efter skolan stack jag te hässleholm och hälsade på mormor, men annars var dagen okej.

mentorstid - snacka om snällhet? haha
bild - byggde hus, & fick en glaspinne i pannan så har ett sår nu..
svenska - läste romeo & julia
spanska - typ genitiv.

stack ner på stan me sara, så typ åkte jag direkt te mormor. sen kom jag hem precis.
men bloggar mer senare, puss!


I got the magic

blev lite ändrade planer för kvällen, ist för ner på mitt rum ringde jag max så har snackat tele med han ikv & gör det fortfarande :) men blir sngen senare med en film.

puss!

ente ett dug på humör.

saknar verkligen värmen, sommaren, brun, & ja allt.
vill tillbaka te spanien, 4 månader kvar ungefär.
men är inte på bra humör just nu, så ska äta.
sen ska jag ner och se film lr ngt.
finns på mobilen hela kvällen, tror jag.



you're my favorite song

har varit helt fkn död idag, bara legat i sängen hela dagen och tjockat mej med godis & glott disney chanel. har ente orkat göra ngt. lr tog in vår sådan träningsmaskin (vet nt vad det heter) på mitt rum för tänkte börja träna på den. men dock ente idag hade jag tänkt börja träna, haha! men får se om det kommer fler inlägg idag.
puss!



simrishamn is tha shiiit!

kom hem från stan för en stund sedan, stack in med carro och lämnade filmerna som vi hyrde förra veckan´sen stack vi upp om te coop för att köpa godis te kvällen & tror att det vi köpt räcker! ;)

  • 2 ´läsk
  • 2 choklad
  • jordnötsringar
  • chips
  • glass

sen kommer väl kvällen spenderas med carro, riktigt niiice! sen får jag se vad som händer imorgon, men ska snacka skyyype nu, pusss!


dag13 - den här veckan.

den här veckan har varit niice faktiskt, kanske för jag sluppit skola 2 dagar? i don't know. men inget speciellt har hänt, men går dagen lär nog vara veckans höjdpunkt! vad är bättre än träffa en massa kompisar? nada enligt mej! så ja, som sagt.. veckan har varit niice!

what's my name?

familjen har dragit sig iväg till hässleholm för att hälsa på mormor som kommit in på sjukhuset igen.. & jag är riktigt trött så orkade inte hänga med, utan frågar roger om att åka upp med han någon dag, lr eva. så kvällen kommer spenderas framför datan& tv, riktigt niice enligt mej! sen typ lägga sej tigigt och se film eller något? riktigt nice :D men ska ringa carro nu

puss!

come on bitches and let me see what you got, so shake that aassss!

stan igår var riktigt nice! majsan kunde tyvärr inte träffas så vi drog och träffade gustav istället så drog vi te benka :) & där fanns alme, armina, emma, clara, fia, julia, evelina, adnan , aldin, isak, & massa annat folk också, men dom vi snacka med typ, haha. så lärde isak oss ngt nytt ord man skulle göra när ngn fråga ngt, grrtch? eller vafan dt va, haha sickt. men rebeccas daddy körde hem oss vid 11 typ så gick hem och la mej & rebecca åkte hem te sej.
& idag har jag ingen aning om vad som händer , får ta det som det kommer.. hehe :)

puss!


your my looooooove.. ;)

sitter här med rebecca och vi har typ skrattar hela tiden sedan vi kom hem te mej,  dels åt maja som ringde och låtsades vara maria, gamla sms & nya sms.. hahahaha ja sen också en film ;) men skolan idag hade varit helt chill om dom ente hade sagt te läraren som glömde vår lektion...

mentortid - snacka typ.
idrott - brottning, yeeeeah!
spanska - bingo ftw!
matte - läraren hade glmt lektionen, så måste nellie säga te? åhhh
lunch - satt och snacka
no - magnetismen? äckligt skit.
so - övade, riktigt festlig typ....

satt på skolan kvar med rebecca, malin, frida & emelie. sen joina becciis mej hem :) så har vi sett film & sånt sen ska vi troligt vis in te stan och träffa majsan & annat folks senare ikv :) sen blire äta kylling & pommes, muuuums! men ska dra nu, bloggar nog ente mer idag, haha puss.



det är inte som det ser ut som..... ;)

is it yo, or is it me?

eftersom rebecca troligtvis kommer imorgon, maybe någon till så var det bara att sätta musiken på högsta volym och börja städa rummet. måste verkligen städa min gaderob.. hittar ente ett skit av alla kläder. men aja nu när rummet är rent ska jag fira det med choklad ;)

it don't have to be over.

daddy är hemma äntligen, så han fixar middag.. hehe. och mamma kommer hem snart. MED MITT CHOKLAD som hon lovade köpa med hem.. hihi! :D men ska ringa rebecca nu, om imorgon :)
fixar även ny header imorgon!

peace and love!

just lika a dream


dag 11 - i min handväska

har ingen direkt handväska, utan använder min skolväska te de också.
i min skolväska/handväska finns :

halsduk - vanlig svart jag lägger i när jag inte användr den.
kamera - min systemis
bikini - som carro lånat , som hon lämna tbx (därför det ligger där)
blå mapp - med engelsk böcker & papper.
röd mapp - spanska böcker & papper.
börs - with money, som nästan är slut :(

lite mer Mmm i livet

mitt behov av choklad eller något sött är inte att leka med! & så klart har vi inget hemma.. riktigt suger. men har fixat min blogg lite, prövade designa efter en annan mall, eftersom jag fick höra att de var enkel att designa efter och en som är sjukt grym på det sa hon brukar använda den.. så tänkte jag kunde pröva den :)
dock är det inte så bra designat , ente ett dugg nöjd för tröttna på det.. HAHA (a) men ska typ be ngn fixa med sej chokladhem! hade jag varit i skolan hade jag kunnat köpa där, men nu är jag ju ente det. haha


take my hand, and we make it i swear

home idag igen, för huvudvärken jag hade igår gick ente att beskriva.. kunde ente ens äta så ont jag hade? & imorse när jag vaknade kände jag även att den var kvar.. så ja. får se va som händer idag.

puss!

sweet dreams

min huvudvärk ikväll går inte att beskriva! och inte blir det bättre när ens lillsyrra springer runder och sjunger " hjulen på bussen" om, och om & om igen. fast det är dock inget som hindrar mig för att poppa en påse popcorn & glo på sveriges mästerkockar & fuskbyggarna. men efter det blir det sängen. hehe (a).

godnatt babes.

dag 11 - mina syskon.

hmm vi är kanske ente direkt som en normalt familj med 2 -3 barn kanske?, utan vi är 7 barn? vilket betyder jag har 6 syskon tyvärr.  1 bror & 5 systrar, hehe.

johan -
30 år, gammal gubbe i know. men är tillsammans med en som heter anna och har ett barn tillsammans. kevin, eller som jag kallar han , kebelina! han lever sitt liv i simrishamn och typ jobbar på dahls.. han som jobbade på skolan och byggde om internetet... kul typ eller ngt, haha.

anna -
27 år, typ en syster som alltid har funnits där för en. alltid henne jag lejkte med när jag var liten och brukade alltid sova mellan hon och hennes kille viktor ( som hon nu är gift med). haha men ja kan snacka med henne om allt och vad hon säger ska hon köpa moppe te mej nästa år, hehehe. & hon lever sitt liv i ystad med viktor och deras unge mysan.

martina -
eller stringtros mannen, som jag brukar kalla henne. (lång histora) har aldrig kommit överens med henne & kommer nog aldrig göra heller. det äckliga är att alla alltid säger att hon och jag är kopior i utsendet, och betendet.. som en gång när jag och hon stod brevid varandra kunde inte min mormor se skillnad på oss? då är det illa! fast dock hennes boyfriend, dennis är sjukt chill.. tänk om han var min bror.. hehehehe! & dom har en dotter tsm, nikita som är min dampunge! & dom lever sitt liv i smedstorp hålan btw hon är 24 år.. haha :)

här kommer jag, hehehehhe (a)

amanda -
sjukt jobbig lillsyrra, fattar ente att jag ståt ut med henne i 11 år? men ja finns inte så mke att berätta, mer än att ni inte skulle klara av att bo med henne en vecka ens.. men bra att ha är hon ibland ändå.

agnes -
typ världens största fuskare på kalaha, och då skojar jag inte.. kan inte fatta att en 6 åring kan fuska så mke som hon! så härlig att gossa med ibland när hon är på humör.. & jag. även hon är jobbig som satan oftast.

viola -
nog en av dom härligaste ungarna som finns när hon är på gott humör. 5 år då även. som sagt ingen av mina syskon är speciellt roliga att bo med fast jag älskar dom ändå.

( ente så mke text om dom som bor hemma, eftersom dom ente har ngt speciellt liv ;) & inga bilder på dom iheller, eftersom jag aldrig tar bilder på dom. )

love in school



k ä r l e k

baby don't worry.

kvällen igår spenderade jag framför tvn och glodde handboll, och D A N M A R K vann, wiiiiho! måste bara säga att sverige suger :) sen bara för jag hejade på danmark börja alla kalla mej danskjävel? :(

men skolan idag var chill :)

elevensval - skoltidningen, började med en blogg typ.
håla  - stack ut och fota med majsan & becciis :)
syslöjd - började rita av, så hade vi mätt fel.. så får börja om nästa vecka, hehe
matte - fick min diagnos.. ente nöjd.. på grund av slarvfel, damn.
bad - icke med, så gick 20 längder runt den saken.
engelska - typ ny läxa och sånt.

tog bussen hem , så joina carro mej hem och sånt.
men nu ska jag lägga in bilderna på datan, så ni får ha det!
så kommer det överfina bilder senare in.. maja måste skicka några också ;)

bilder på kläderna jag köpte idag :)



svarta chinos - jc
rosa bh - lindex

dag 10 - det här hade jag på mig idag.


en hel dag med mamma & inte bråkat? wow!

´vaknade imorse och hade ont i hoed. så gick ner och tog en alvedon sen gick jag och la mej igen. sen väckte mamma mej och fråga om jag ville med till ystad. så fixa mej, stack te ystad med henne, köpte ett par nya byxor & en ny bh :) kommer bilder sen. åt på max innan vi åkte hem, sen tog vi my med oss hem också. så stannade vi på rusta för att köpa färg te badrummet som mamma och jag har målat om nu ikv. åkte även utom te morfar på kyrkogården för han skylle fyllt år idag.. men ja min dag. kommer bilder och massa sånt sen, men får göra det på andra datan..

puss!

som det kan gå.

sitter och hackar tänder så mycket jag fryser! och sjukt trött är jag också. blir sängen tidigt idag, hehe. bilderna har även kommit in på tingvalla nu, redigt nice :D så slänger in en bild som var den ända jag är med på, så bjuder lite :)


keep going..

hahah fifan vad jag har blivit mobbad i skolan idag av alla, not funny. men ja har bara mej sj att skylla, haha. men annars var skolan helt okej faktiskt :)

mentorstid - snacka om kakor?
bild - satt och sj med majsan så alla fick damp på oss :'D
svenska - ulla fick damp på mej ( ovanligt?)
spanska - typ maja fick damp på mej, hehe

men tog bussen hem vid 1 och ska typ passa min lillsyrra nu resten av dagen, blää på det. 
btw, sen sån dagens var vad jag hade på mej idag, och så fort jag kom hem så råkade jag sätta mej i ngt vått , så hela min tröja och byxor blev blötta, så har bara ngt random på mej nu... så kasnke bytar sån kategori med morgondagens ist? :)

peace and love!

svar på coment.


nej jag vet, men jag vill också det , ente för jag är troende men för presenterna, träffar massa kompisar och ja sånt :)

säger även godnatt med det här inlägget, puss.

ny header.

fixat en ny header, hade tröttnat på den andra!
ska bara ha den ett tag tills jag kan fixa den headern jag vill ha,
något liknande är den som jag har nu, men inte alls på samma vis.
men kan man ha den i ett litet tag iaf? :)


smiiiile biiitch,

siiiter och väntar på att carro ska komma hem från sin mormor, riktigt segt! men har suttit i tele med beckiis typ 1 maybe nämare 2 timmar? haha ingen aning. men ja får se vad kvällen har att bjuda på senare idag med carro :)


dag 8 - ett ögonblick. dag 9 - min tro

dag 8 - ett ögonblick.
hade riktigt svårt för att komma på ett ögonblick jag kunde skriva om.. men sen igår så hände en skit rolig sak som jag höll på att dö av skratt.. som jag kunde skriva om? :)
 carro och jag hade precis släckt lamporna för att sova..  så skulle hon dricka lite läsk så skulle hon störa mej som försökte sova med att blåsa i läsken och då blir det ju sånt jätte jobbgt ljud från flaskan så höll hon på så sen bara helt plötsligt börja hon skrika.. så hade hon blåst så mke så all läsk hade sprutat upp i ansiktet på henne och över hela hennes tröja och ja allt.. och då låg vi och skratta typ en skit lång stund.. hahahahhaha
.



dag 9 - min tro.
jag har ingen tro egentligen, tror inte på någon gud eller något sånt. men visst jag tänker ju på hur jorden och allt sånt har skapats och ja allting liksom.. men att gud skulle skapat det på 7 dagar/månader/år eller vad.. det tror jag inte på.. så jag är ateist, och anledning te att jag konfomeras är för mamma ville det och presenterna :)


dagens outfit.



när jag kom hem i igår så hade mamma köpt 2 nya tröjor te mej, troligt vid i fredes hon köpte dom, men ändå :)





i want your love'

kvällen var asnice igår föturom att carro aldrig kommer låta mej glömma det som hände i fredes.., INTE kul.. men skulle först se the grudge men såg typ 1 timme eller ngt sen fick vi stänga av den för den va för läskig.. hahahha! men så satte vi på the back up plan, den var faktiskt riktigt nice :)  men typ la och snacka och hon hade jätte kul när inte jag hade det.. haha så taskigt :( men sen somna vi och imorse när vi vakna så börja vi kränga godis och sånt.. så satte vi på the grudge igen och den var rätt läskig måste jag säga.. fast bättre att se dom på morgonen när det är ljust än på kvällen runt 12 (a).

puss!


life is what you make of it'

kom hem från stan för en stund sedan, fick mamma te att köra in mej och carro så vi kunde köpa godis och hyra film.. så blir filmkväll med carro ikv så sover hon troligtvis här också :) & det suger negerkuk att mingelbilderna inte kommit in på hemsidan än...blää!

puss'

helt awesome kväll!

kvällen igår var helt awesome med carro, becca, jasse, jessica & emelina! finns typ ente så mke att beskriva kvällen mer än att vi hade sjukt kul & det måste göras om... ;) men ska äta pizza nu te frukost!

kommer typ bilder och sånt sen, puss!

dag 7 - mina bästa vänner

jag har 6 riktigt bra vänner. har liksom ingen "bästa" kompis utan jag har många nära vänner som jag älskar sjukt mke och alla är mina bästa vänner!

carro bjälkengren.
sara bengtsson.
malin andersson.
maja persson.
frida knast nordin.
rebecca lindroth.

massa kärlek på er!




bilderna är i samma ordning som namnen :)

hold my hand'

skolan idag var riktigt niice faktiskt!

idrott -  elevråd med majsan, typ om skolblogg.
spanska - kunde läxan ;)
rast - åt
matte - diagnos som alla tyckte var skit svår.. men jag tyckte var skit enkel? haha
no - inställd.
so - flytta upp den så slutade tidigt!

sen nu har jag röjt lite på mitt rum, för antingen städade min syrra mitt rum eller så fick jag 50 spänn av henne om jag städade det sj.. ahhaha vad gör man inte om man är i behov av pengar? hahaha men ska typ in te carro och fixa mej och tagga valla med becca, carro & jasse. vilket kommer bli super nice så tar vi bussen dit.. vilket betyder att jag inte kommer blogga mer idag mer än det dagens som jag bloggar nu direkt efter.

peace and love!


dag 6 - min dag.

gick upp
fixa mej
skolan
tog bussen hem
datan
ätit
datan

& resten av kvällen kommer jag att:
duscha
datan
fortsätta med läxan
äta
sova

spanska läxa.. bläää!


härlig muuuusik ♥




just a dream..

hemma från skolan, är riktigt trött & stör mej på vårt schema för det är så dåligt!

svenska - skrev kärleksdikter..
no - har fysik igen(?) jobbade om magneter
engelska - visade upp pjäserna
lunch - åt, kollade volleyboll (stavning på de?)
matte - jobbade vidare, haha
no - fortsatte med magneterna
so - buddismen.

kom hem nu vid 4 & har ätit och sånt.
idag när min syrra kommer hem ska hon städa mitt rum.. haha kan det blli bättre? sen taggar man valla imorgon ju med carro, becca och jasse ;)

peace and love!


förlåt för jag aldrig sagt förlåt..

har pluggat lite engelska nu ikväll, ska ju spela upp en pjäs imorgon med sara och arian så måste plugga in texten typ & även dom 22 glosorna! och nu tänker typ många " haha frida plugga?" men jag lovar, ska kunna allting imorgon, eller tror det.. ;)(a)
men ska dra och dejta kudden nu.

godnatt

todays outfit!


dag 4 - vad är kärlek?

kärlek för mig är inte bara kärleken mellan en tjej & en kille eller ja, eller för sådana som är homosexuella. kärlek för mig är även vänskapskärleken till mina kompisar, den är nog störst för mig! men finns även kärleken mellan en människa och ett djur, eller något annat man gillar.. som sport eller familjen! som sagt, som malin skrev på sin blogg.. kärleken är störst!


what's my name?

onsdag, vilket betyder konfa efter skolan. skolan var som vanligt.. chill!
låg och mös med kevin innan jag gick upp,
för mamma kom ner med han, så guuulig han är!
min kevelin

elevensval - franska, satt och snacka med folket.. haha
håla - satt med majsan, amanda och rebecca och drack te som vanligt..
syslöjd - satt och glodde för den kärringen aldrig kom och hjälpte en.
matte - jobbade
idrott - följa john & spökboll ch tjejerna söööög.
engelska - jobba med ngn rólig text.

efter skolan drog jag och carro ner te konfan, så fika vi och sen typ snacka vi om döden (?)
men nu ska jag jobba med engelskan för har 22 glosor te imorgon och en text att lära mej.

peace and love!





ingen aning om vad som är rött i hans öga..

dag 3 - vad jag har ätit idag.

håller på att dö av huvudvärk.. så lär inte äta mer ikväll mer än kvällsmaten.
så kan lägga in min mat underdagen :)

frukost - kycklingsoppa.
lunch - halv baguett & varm choklad.
hem från skolan - en bit gurka.
kvällsmat - köttfärs och makaroner.
under skoltiden - några halstabletter.

godnatt!

dagens outfit.

dagens outfit.


vitt linne - hm
svart linne - hm
mina awesome innebandy mjukis!


so baby could it be you?

har suttit nu i över en timme och designat min nästkusins blogg, men färdig nu :)
tänkte bjuda på en supernaajs låt!


somebody's me

hemma från skolan, riktigt chill dag idag!

hkk - lagade kyllingsoppa.
musik - gick igenom 50 talet?
so - inställd!
lunch - öc med malin!
spanska - översättning och sånt
matte - muuuuuusik
svenska - lääste.

slutade vid 15.15 så stack ner te torget med malin och frida. stack sen ut te bussen.. kom hem vid 4 typ :) sen blirre chilla nu resten av dagen.. eller ska förästen städa mitt rum för det ligger klädder överallt!

var fan fick du luft ifrån?

i'm gonna love you like i never been hurt before.

kvällen har spenderats framför tv, & nu är jag riktigt trött! men ska nog se det okända innan jag drar och dejtar kudden! blir nog också en påse popcorn, hihi.


hihi, tack :D
min kamera heter sony 290 :)

when you have boring..


dag 3 - mina föräldrar.

daddy,
pappa är nog en av dom som kan få mej att skratta när jag är som surast eller något sånt.  tror jag har fått allting från han som har med humor, utsénde.. konstigt skratt, samma kortastubin med vissa saker, sättet att bete sig på ja allting typ. vet inte hur många gånger jag och han bråkar, & det slutar alltid med att vi inte pratar med varandra.. fast ändå kommer jag mer överens med han är med mamma (?). && han är riktigt lätt att övertala (y)  men ja älskar min pappa oehört mycket vad som än händer!

mammi,
mamma och jag kommer inte överens speciellt ofta, bråkar alltid typ. men blir alltid sams.. ibland efter 2 dagar..haha! men kvittar hur ofta vi bråkar så kan man ändå snacka med henne om allt. med vissa saker är hon oehört lätt att övertala men vissa saker är det inte ens lönt att försöka.. men ja, jag älskar även min mamma oehört mycket!

har inga bilder på dom, sry (:


vill du ha många besökare? :)

igår blev jag så glad när jag såg jag hade haft 234 besökare :D
vill du ha många besökare på din blogg?
riktigt bra sida som fixar besökare... :)

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=fridaalminde

heelp me

sitter och letar kläning te kärleks middagen i februari.. om det nu blir av! men hittar typ ingen..  varit inne på hm, nelly.com , bubbelroom, lindex, gina tricot och nu är jag inne på modegallerian.. och hittar ingen och kollat på över 1000 kläningar :s
eller hittat en som verkar helt okej.. men ändå.

någon som vet någon annan bra sida med klänningar? :)



hey apple, you look fruity ;)

precis kommit hem från skolan, riktigt chill dag..

mentorstid - satt och snacka och sånt.
bild - lärde mej rita manga bild (y)
svenska - ulla slängde ut mej och frida för vi satt och snacka och sjöng så gick vi ut och fortsatte sjunga " i just had sex" så kommer jocke ut och bara " vad är det för låt du sjunger frida?" hahaha.
spanska - fick sluta en halvtimme tidigare för att hänga med bussen .. men så gick det ingen buss så satt på lektion i 20 min.. ahha!

men slutade 11.50 så åkte med carro hem.. ska göra nudlar att äta nu.. riktgit gott ;)
peace and love!


min & fridas underhållning för dagen!
riktig humor!

i'm not a robot

har suttit ikv och kollat på en prinsessas dagbok med pappa.. fifan vad han och jag har skrattat..  haha! men nu är jag riktigt trött så ska antagligen sova snart också..

god natt!

baby, you're a firework.

carro bjöd in mej på kanellbulle inne hos henne, sen när jag kom in hade 2 kanelbullar blivit brända som jag fick.. fast tog även en normal.. fast dom var dock inte ett dugg goa, usch! men ja har lejkt med fanny & carro nu ikv sen stack fanny hem vid 7 typ? men resten av kvällen ska jag spendera med en film och tagga skolan imorgon!

peace and love!


juuust smile'


ändrade designen lite.

äntligen, bloggen är fixad igen..
passade på att ändra lite..
VAD TYCKS? :)

helvetets jävla f*tta

råkade trycka fel.. så råkade trycka bort min design.. så nu har jag ngn helt random?
så får börja och designa om min blogg från början...
nu vet jag vad jag kommer göra idag..
helvetets jävla f*tta!


dag 2 - min största kärlek.

min största kärlek är definitivt malin andersson!
visst har jag ngn kille jag har haft storkärlek te, men inget som klår malin! för vad är större än vänskapskärlek? NADA! som sagt " killar kommer, killar går.." men lärde känna henne i 7an & ångrar inte en sekund.. får alltid höra att hon är som min tvilling av familj och vänner.. vi har samma humor, ett tag hade vi samma hårfärg, & en massa saker som jag inte orkar rada upp.
men som sagt.. frida alminde + malin andersson = biiiig looove!


på toppen av ett höghus..

godmorgon alla, bra med er? :)

med mig är det det iaf, precis kommit ur duschen.. blir äta frukost nu!

peace and love!

dag 1!

frida astrid isabella alminde.

jag är en mycket sprallig tjej.. har jag alltid fått höra, haha. vet inte riktigt min riktigta hårfärg för har färgat mitt hår hela tiden sedan jag var liten, men vet iaf att det är ngt mörkt brunt? har blåa ögon. bor i järrestad city med mina föräldrar och 3 syskon och sen får jag inte glömma tindra våran hund! 3 syskon har redan flyttat hemmifrån.  min fritid brukar jag spendera med familjen, vänner, datan som aktiviteter spelar jag innebandy & dansar. älskar att dansa.. så härligt! någon annat jag gillar är att fota, dock inte haft sån tillgång te de med min sunkiga kamera jag haft innan, men har en sony 290 nu. jag har 6 bästa vänner skulle jag vilja säga, malin, sara, frida, rebecca, majsan & carro. lever mitt liv som singel just nu, & bara lever mitt liv helt enkelt. går i 8an på korsavad skolan, simrishamns nya fryshus :)
men något annat ni vill veta.. så får ni fråga!

men nu ska frida sova, peace and love!


dag lista..

malin tyckte att jag skulle börja med en sån lista som hon hade på sin blogg, så tog hennes.. och börjar antagligen om 50 min, alltså efter klockan 12! and i hope you will like it!


Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Mina bästa vänner.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En barndoms kompis.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick


alla sagor har ett slut, men i verkligheten är bara slutet, en ny början.

den här kvällen har nog varit den segaste kvällen på länge! men imorgon får jag se vad som händer.. känns som skolan börjar snart ( vilket är sant ) men orkar verkligen ente med att gå te de fryshuset!

peace and love!


outfiten today.

todays outft :

good damn, why just today?

åkte med roger (min morbror) te hässleholm och hälsade på mormor on the hospital. satt där en timme typ och prata och sånt, men innan jag åkte dit så stack jag och mamma in om te lindex, köpte lite och sånt (kommer bilder på det) men efter vi varit där åkte vi inom k-stad och åt på buger king.. dock inte så gott som mc donalds!  men nu när jag kom hem hade jag en liten tid på mej att fixa mej sen kom gästerna, men ja nu har dom kommit och sånt..  men ska typ försöka övetala min mamma nu vilket inte kommer gå så bra...!

peace and love!


torr shampoo, riktigt nice faktiskt!

röd bh,

svart randig tröja..

mitt hår genom tiderna..

satt och snacka med rebecca i tele, så satt vi och snacka om härfärger så kom jag på alla hårfärger jag har haft.. dock har jag inte ens bilder på hälften, rött, blont, oranget, brunt&blont och alla olika sorters färger.. så tänkte jag kunde lägga in bilder på mitt hår under ett & ½ år ungefär ;)

090802 --> 110111



'









såååå pöökiga bilder & tänk jag har haft rött hår och sånt också imellan det här..
mitt hår är typ förstört eller kommer bli som jag färgar det.. hahaha!

now your gone'

ledsen för det inte blev några fler inlägg igår, men va med carro sen när hon stack hem vid 9, så tog jag upp soboken och hann ente läsa en sida innan jag somna.. sen vakna jag te vid 12 och pallra mej te sängen, sen somna jag igen.. haha. men skola idag som vanligt.

mentorstid - inställd.
idrott - vollyboll(?)
spanska - läxan & sånt.
matte - jobba en halv uppgift (y)
lunch - drack te med malin (y)
no - halvlektion, skrev lite om könssjukdomar.
so - prov, hoppas på vg (y).

men joina maja hem efter skolan, hjälpte henne med hennes blogg.. men den dampa så jag lyckades ente så bra för hennes data var helt cp.. haha! men ja sen hjälpte alfred mej med min mobil så nu är den helt rensad och jag kan ladda ner nya saker (a). men stack hem vid 7 typ. sen ikv blir det chilla satan!

& imorgon drar jag te helsingborg med roger & hälsar på mormor på sjukhuset, sen efter det blirre kalas för min syrra.. så blir nog inte mycket bloggat imorgon!

peace and love!




all night long'

kom hem för en stund sedan. skolan var riktigt chill idag!

svenska - lästimme
no - satt och kollade igenom gamla dokument på datan.. ( skulle egetligen skriva om könssjukdomar)
engelska - jobbade om ing-form.
lunch - snitzel(?) riktigt gutt!
matte - jobbade faktiskt idag (y)
no -  satt på fb och dampa med dom andra :)
so - typ satt ute i sofforna och snacka med alla.

men har ätit och sånt skit, stör mig på att jag är så jävla trött hela tiden(?)..  suger neger dase :) men bloggar senare!

peace and love!


outfit.

todays outfit!

i just had sex

sitter i skolan och väntar på att biologin ska börja. sitter och nördar i just had sex.. fifan vad akon är sexig i den musikvideon! men nu kom läraren så ska börja "jobba" ;)

peace and love,
see you at home!

just the way u are.

precis badat typ, sitter och ser ngt matlagnings program med daddy.. haha lite kul när dom failar med maten :') ( jag och min skadeglädje.. hehe) men blir väl typ sista inlägget idag så.

peace and love, sweet dreams baby!

livet är en resa, jag bokade för 2.

har gått och blivit kär i alla gamla låtar igen, typ sådana låtar som gör en depp.. fast även dom som är "glada" men alla depp låtar fastnar i mitt huvud & sen börja man tänka på allt baad.., men inget som hindrar mej.. lever livet ändån!



ja, här är några (:

i want!


hål i tungan, så sjukt snyggt.. damn vill bara ha!

hål i naveln är lika snyggt, tänk er sommaren.. brun, bikini, straden & en navel piercing.. kan det bli snyggare?

detta tycker jag också är super nice, dock hört att det gör skita ont..?

hål i läppen, dock bara den där nere fast vid sidan så har man en ring som går runt läppen, det gillar jag också.. dock inte så många som gör det, men i like it!

även sjukt snyggt, dock även hört det gör ont?

det dåliga är att mina föräldrar, eller mamma inte går med på ngt av det.. hon tycker bara man ska ha i öronen..men vänta bara te jag fyller 18 , *ondskefullt skratt* fast hon har gått med på i näsan.. fast vet inte om jag gillar det så mke, vad tycker ni om hål i näsan? :)


en gång är ingen gång, 2 är lika med noll.

tjenis penis! skolan idag har varit ovanligt chill, kom te skolan 8 idag .. så fick jag reda på att elevensval var inställd.. & det hade visst ulla sagt på svenskan igår.. dock när jag sov, haha! men satt med sara & maja och chilla ist :) börja 11 (y)

elevensval - inställd
håla - chilla med majsan
syslöjd - gick igenom saker
matte - jobba inget, satt och lyssna musik.. haha
idrott - stafett och sånt skit
engelska - gick igenom läxa och skrev klart en berättelse.

skulle egentligen med majsan hem, men hon mådde illa så hon stack hem tidigare och jag stack hem med bussen som carro missade .. så skulle hon ta bussen som går  min senare.. så tvinga hon mej sitta i järrestad och vänta te hon kom.. -.-' men har ätit och sånt nu, funderar på att sova för är svina trött.. men ska kila nu

peace and love!


don't turn the lights off.

väntar på att mina föräldrar ska komma hem så jag kan lägga mej, damn känns som jag kan lägga mej ner och bara döö eller ngt.. haha sjukt trött.

todays outfit!

iknow..min spegel är skitig..

could it be you.

ligger i sängen och är skit trött, satte igång en film med somna efter typ 5-10 min så blir väl se klart den senare..haha! men ska typ äta för är riktigt hungrig. kommer somna rätt tidigt ikv känner jag..hehe..tror martina skulle komma också ikv, & jag svär att jag säkert kommer få damp på henne när jag är så här trött & ja hon är en gammal trajtig tjurkärring! :)

peace and love!

jag känner en som heter sten, & han är singel.

första dagen i skolan..& riktigt kallt har det varit,helt sjukt asså!

hkk - nya grupper, "kom" med erica.. eller hon byta te min grupp för jag kom med andre, christoffer & björn.. och trodde inte jag skulle överleva resten av 8an.. hahah! men baka äppelkaka, som bara jag gjorde typ?
musik - satt mest och snacka om allt & JESPER ÄR TILLBAKA, YEEEEES!
so - satt och dampa med majsan & drog mina skämt som äger :) ( jag känner en som heter sten, & han är singel!) hahahha
spanska - körde bingo och sånt.
matte - halvsov typ bara.
svenska - läste en saga, sen halv sov resten av lektionen.


var riktigt trött dessutom idag eftersom jag somna vid 5 inatt.. och skulle upp 7. så sov 2 timmar inatt.. men det är ju rätt bra.. haha ;) men va så kallt på skolan idag så satt med jacka , vantar och halsduk inne på lektionen? då är allt inte normalt om man ska behöva göra det.. me nu är jag sjukt hungrig så ska äta sen ska jag krypa ner i min varma säng och glo film.

peae and love!

från och med du.

såg grown ups, riktigt bra faktiskt.. rekomenderas! funderar på att fixa mej för sängen och kryppa ner och se tv eller ännu en film, men vet inte om jag orkar för är inte ett dugg trött,haha.. kommer ha problem imorgon bitti! aja skolan får gå som den går, men nu ska jag kila.

peace and love!

the human cenipede'

såg the human centipede, var inte riktigt så bra som jag trodde.. men den var dock räligare än vad jag anade! men funderar på att se en till film, dock komedi den här gången, haha. men rekomenderar den ändå.



i just had sex - the lonely island

håller på att ladda ner the human centipede, som jag velat sett jätte länge nu men min data har dampat så har inte kunnat ladda ner den, men funderar  på att typ krypa ner i sängen och glo på den nu när den är klar, eller så hittar jag ngn komedi & ser.. btw såg dear john igår, damn vilken bra film.. & fifan vad jag bölade..men definitivt ett filmtips! men lägger in en låt som jag tycker är sjukt nice! som ni även kan underhålla er med tills jag bloggar nästa gång!



peace and love!

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

har precis hoppat ur duschen, fiixar mej nu. guuuud vad jag läängtar te maj! ligga på stranden i spanien med carro & en drink i handen.., damn dom här månaderna får gärna gå sjukt snabbt enligt mej!

todays outfit:

I living a teenage dream'

sista dagen på lovet, vilket betyder att det är skola imorgon.. haha hurfan ska jag orka gå upp runt 7 när jag inte kan somna föräns 5 ungefär på nätterna? hmm, har ett problem! men ludde snacka om han skulle hit här idag senare, så man kan ju iaf hoppas på att sista dagen på lovet blir nice :) men ja min syrra var ovanligt snäll idag så fick låna datan och skriva ett inlägg.., men skriver nog fler senare idag.. för nu ska hon få datan igen!

peace and love!


haha, weird picture från 7an tror jag? haha

you and me'

vakna vid 11 typ,stack in te carro så åkte vi in och köpte hårfärg, hem och färga och sånt. sen skulle egentligen rebecca, ludde och simon komma hit och sova här, men det blev inget av det för rebecca kunde ente :( men ja har städat rummet och sånt, så nu ser det prima ut hah! kvällen kommer att se ut som att jag kommer ligga i sängen och snacka med folks på msn & smsa och mobba rebecca!;) tråkigt, men sant..haha

peace and  love!


behöver väl knappast lägga in ngn före bild, eftersom det syns rätt bra att det är färgat raight?;)

frida hissar & dissar..

hissar :

musiken.
vad skulle vi göra utan musiken? seriöst, vi skulle sitta och typ venne rutna eller ngt.. musiken är liksom helt underbar, tänk er en värld utan musik , eller en mattelektion? det går bara inte!

att snön börjar försvinna.
det är riktigt underbart att snön ÄNTLIGEN börjar försvinna! det ända dåliga är allt slask och vatten och sånt som finns överallt men det kan man leva med , aight?

mina kompisar.

jag skulle inte kunna klara mej utan mina kompisar, dom lyser upp ens dag. mår man dåligt, ett samtal eller sms bort och man har någon man kan snacka med.. helt underbara är mina kompisar!


dissar :

folk som tror dom är bäst & kan allt.
så himla tråkigt att vara med folk som tror dom kan allt & vet allt..helt perfekta! visst det är jätte bra att ha självförtroende, men för mke? nä det är bara jobbigt!

jobbiga småsyskon.
visa tillfällen är det jätte roligt att ha småsyskon att kunna leka med och sånt när dom är små, men när dom växer upp och börjar bråka med en och ja, ens mamma säger man ska passa dom.. då är det inte ett dugg roligt!


skolan börjar snart.
det har varit så sjukt nice med lov, behövde verkligen det. visst skolan är ju inte det tråkigaste, eftersom man gör det roligt med kompisarna.. men läxor & pms lärare och sånt? EN STOR DISS!


like a g6

haha blev ändrade planer ikväll, carro och jag stack in te stan och gick runder där me alme, clara, & evelina & edvin också typ haha. sen träffa vi adnan, gustav och lite annat folk där. men kvällen blev nice ändå, och roligast va nog när clara blev av med sin mobil och fick riktigt panik och börja skrika och kläav sej och sånt, haha! men ja kom hem för en stund sedan, så ikv blir det  väl chilla & sånt.

peace and love!


i mitt sagoland.

typ direkt efter jag bloggade innan så kom jag och carro på att det finns ett najs ställe att fota på här i tha city, så stack dit och fota och sånt, så kommer bilder pådet sen.. hehe. men ja annars har carro och jag typ inte gjort ngt mer än ruttat och dampat på varandra, haha! men ikv får jag se vad som händer & imorgon ska jag färga håret blont ;) mahahaha, nä skoja men mörkbrunt..nästan svart! hahaha. hoppas jag skrämde några när jag sa blont...hahaha! men ja hörs senare!

peace and love!

no happy ending.

blev ystad igår & sååg film med carro & rebecca.. svinalängorna.. haha den söööööög verkligen! och när den var som "sorgligast" (drama film) så börja jag asgarva när alla andra (50 åringar) satt och grät. hjääälp typ.. men sen stack jag och carro hem te min syrra & rebeccis åkte hem. så satt vi och glodde tv och sånt så var dt viktor som valde program så man satt och rutna där typ.. fast ludde var social via sms , fast han var stupfull & man typ ente fatta ngt han skrev men ja.. haha. men sen körde anna oss hem nu idag så carro och jag ska äta ben & jerry som vi köpte igår, fett nice. men bloggar senare.

peace and love!


haha, lite weird picture.. men ja min outfit typ.

do you realy want to live forever?

vid 4 ska jag ta bussen till ystad med carro & rebecca. ska se svinalängorna eller vad den heter.. :) fett nice, sen blir det kanske äta ngt där på pizza eller ngt, ingen aning men jag & carro sover hos min syrra som bor i ystad (y) . så ska gå och duscha & fixa mej sånt snart. så bloggar antaligen inte mer idag/ikv.. men vi hörs imorgon!

peace and love!

my name are fanny , and I look like a bunny and it is funny

vakna precis för min lillasyrra har ståt och tjatat på mej att vi skulle gå upp.. så nu sitter jag och äter pizza te frukost, nog ngt av det godaste som finns (a). men ja ska passa syskonen idag så men ja.. bloggar senare för nu ska jag njuta av min pizza!

peace and love!


fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt!

klockan börjar närma sig 3 & jag börjar bli riktigt trött.. haha. men har suttit och dampat med hugo på skype, alltid lika fun, haha! men ska se klart filmen "world trade center" sett den ett antal gånger innan.. men den är så bra! men ja, sen ska jag gå och sova!

peace and love!

pictures!

tänkte lägg in några bilder som jag fotat, eftersom jag är så duktiiiig *host* haha nä men för jag är glad just nu att jag har en och det är roligast att fota , hihi :)






ja, det var nåågra bilder, som ni ser är jag ju inte direkt proffs men ja, haha.

let us die young or let us live forever.

dagen idag har varit riktigt chill! dampat runder med carro hela dagen sen nu te kvällen så kom becca också.. och jag har gjort att hon har en berg te bulla i huvudet nu.. mahahaha (6) men så kom mina förädrar hem med pizza te mej, carro & becca och det är riktigt gott! fast har sparat typ halva te frukost imorgon för det finns inget godare än pizza te frukost ;) men ikv kommer jag somna tidigt känner jag , för är riktigt trött! men ja tänkte bara updatera lite imed jag ente gör det så ofta nu..

peace and love!






sony 290 ♥

dagen igår tillbringades med carro, som dom flesta på lovet, och då behöver inte jag skriva om vad som har gjorts , haha.. men igår när vi satt och åt ( my brother & hans familj var också hemma och åt) så gick mamma bort från bordet så kom hon tillbaks med en kasse från expert... och gissa vad som fanns där? :D joo sony 290, hihi så nu har jag också en systemkamera (a). men ja nu har ja typ precis vakat så får se om det blir fler inlägg idag,
peace and love'



några bilder jag tagit igårkväll,

vad vill ni läsa om?


kommentera så jag vet, så ni får en roligare blogg att läsa ;)

en tuff brud i lyxförpackning.

såå sur på pappa & mamma som har vänt upp & ner på mitt rum och bara låtit de va så... :o men dagen består att damp med carro och vi sover antingen hos mej eller hon.. men vill typ in te stan och köpa godis eller något så får be om mamma eller pappa ska in te stan och sånt.. men ska in te carro nu.

peace and love!

</3


Hoping for the best but expecting the worst'

klockan är 1 och jag vakna precis typ.. satt uppe te 4 och mamma kom o väckte mig typ precis.. hon bara " nu är dina nästkusiner här, och bara för du har suttit uppe hela natten med datan ska du inte sova bort dagen" så duuuuuuuuuum hon är.. men ska typ äta frukost och sånt sen drar jag in till carro så får jag se vad hon och jag hittar på idag. men vi hörs senare antagligen!

peace and love!

vad äckligt,allt jag såg var en svart dildo, vet du hur det känns? ja, jag vet hur dt känns..!

dagen igår var awesome! hennes mamma lagade jätte god mat, hehe! sen efter det ble dt upp och typ nörda datan och hyrde filmer , 18 years old virgine, & kommisare späck.. hahah nog den roligaste filmen jag någonsin sett! men somna vid 3, hennes bror fick damp när vi ville se späck igen för andra gången..haha :( men sen imorse åt vi frukost och gick ut och fotta och sånt, sen bussen hem. sen blev dt gg och sånt chill. & suttit och vatit social med familjen nu senare ikv. men nu är jag ensam vaken och glor CSI NY som äger! hehe. men imorgon ska jag sova lääänge och bara relaxa men kunde uppdatera er tyckte jag.

peace and love!



could it be you'

tjjjeeenis peniiis!

igår: carro, becca & jag vakna vid typ 1 tror jag den va, upp och åt kladdekaka, glass & hallon te frukost.. riktigt gott! sen imed att hela vår trädgård var full med fimpar, ciggpaket, raketer, cidrar & giggarer.. så var vi tvugna att städa så lite tid gick åt det.. haha seriöst fyllde en hel kasse med massa skit.. hhahaha. men sen mot kväll te gick vi ut och skött raketer så kom tobbe & simon och snacka med oss, haha dom hade smygit på oss, man bara hejhej på er med.. haha. men ja sen hem och glo film med familjen.

idag: hadlade med mamma, hem och åt sedan. tog ett bubbelbad sen, riktigt härligt. sen ikväll bär det antagligen av till sankt olof , te rebecca se film och mysa och sånt. men ni får ha det!

peace and love!


this year could hardly be worse

hann inte skriva om dagen idag, men skriver imorgon för hann ente innan och sitter vid min bögdata så blir bara ett kort inlägg.

peace and love!


oldpic.

när det inte går som det ska gå.

kvällen igår var mahgiskt, hellt underbar! haha. efter alla kommit blev det göra pizza, som blev riktigt gott! haha efter maten blev det ölspelet som äger, hehe fast tur jag inte fick sista damen.. cider blandad med öl? not gutt! men sen blev partyyyy , huset dunka i takt te musken, precis som vi. sen helt plötsligt så ringde mobilen så var det charlie så hade dom gått te järrestad som jag fatta på dom, så blev ut med dom och vandra runder  i byn för ville ente ha in dom i huset, men sen stack vi hem te mej och fortsatte.. sen slog klockan 12 och alla vi stack ut och sköt raketer och drack champagne och killarna sprang runder och slängde sej i snön och skrek och massa sånt, haha. sen helt plötsligt stod pontus jönsson inne hos oss, och gick ville han inte heller, men sen te slut stack han ner till festen hos hampe, & han bara " frida jag vill bara ditt bästa, så är killarna taskiga så säg till mig så boxar jag ut dom"  sen kom han tillbaka igen och då vägra han sticka där ifrån och bara " din pappa sa till min pappa att han skulle hålla koll på er, så sa min pappa att jag skulle gå upp och se till er" haha sen när mina föräldrar kom hem så var han ensam kille och hade varit det ett bra tag så han bara " fuck, jag som är 17 kan ju inte sitta här med 5 st 14åringar, fuck" så tog han en kudde och gömde sig bakom.. HAHAHA, fifan vad vi skratta.. fast sen gick han ut så stod och pappa snacka, lite fun och pappa bara "varför är du så nervös påg? " och han bara stamma fram.. : jag är inte nervös.."  & det roliga var att hans familj & min familj firade nyår tillsammans.. haha. men kom i säng typ vid 3 eller något. och dagen idag har bara flytit på med becca och carro. underbara töser. men nu sitter jag med familjen, haha.

peace and love

bilder kommer nog kanske senare :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!