happy new year, lovee it!

har inte haft tid att blogga något mer igår, eller innan idag men tänkte slänga in ett inlägg nu!

kvällen är äntligen här som man är taggad till som fan! jag, lovisa, carro & becca väntar på att malin & frida kommer , rebecca kunde ente :/ men inte tid för tårar nu, för nu blirre festa! :D daddy har köpt öl te mej, starkcider & massa raketer & man bara *yuuummmmi, loveu"  & hahaha! blir hemma gjord pizza ikväll och massa gott :D men nu ska jag vara social med folkeet så ni får ha det till jag bloggar nästa gång!

peace and love, and happy new year! ;)


that should be me'

gaah, jag vill äta men är inte ett dugg hungrig eller sugen på något, sjukt men sant för jag älskar att äta liksom.. haha! rebeccis älskling är hemma från thailand igen, love på det!



hihi, blev jätte glad när jag fick se detta! :D

svar : jodå jag mår bra, själv då? :)


this is the life'

godmorgon alla sötnosar!

vakna för en stund sedan, har hunnit klä på mej, fixa mej, plattat håret och sånt & nu sitter jag och väntar på att anton ska komma :) så idag kommer jag nog inte blogga så mke, om jag ens kommer blogga innan ikväll.. haha men vi får se :)

peace and love!

i look at you,

hejsan, ledsen för jag inte bloggade mer igår eller bloggat idag.., men igår blev jag sur på mamma så stack in till carro och va där hela kvällen, sen sov jag här också. sen idag har jag även varit inne hos carro hela dagen, hjälpt hon & hennes syrra med lite olika saker med deras rum som dom ska renovera. sen idag kom även lovisa så att alla vi och lite såånt smått så har det mest dampats runder idag, men bloggar kanske senare ikväll, men ja vi får se, för är fortfarande inne hos carro och ska hjälpa henne med att sätta upp en byrå.

peace and love!

i wanna know what love is, and i want you to show me'

godmorgon alla bloggläsare! :)

mamma kom och väckte mig vid 11 typ, gick upp och ut med henne. har precis badat, bubbel bad.. riktigt skönt i det här vädret! hihi (a). så ny duschad & rakad nu :) har även kollat runder på systemkameror nu i morse.. för mamma har sagt att det antagligen kommer bli en del av min konformations present, helt okej :) men nu ska jag äta frulle, så ni får ha det!

peace and love!



så sa det puff!

blev lite ändrade planer, stack ut med carro och sköt raketer och fota lite och  sånt innan men har ätit och sånt , men nusitter här med mamma och kolla systemkamera, har länge velat ha ha en och har typ  aldrig försökt övertala och började ikv.. (börjar med att bli sur när dom först säger nej , eller  att jag sj ska spara) men sen slutar det oftast med att jag får som jag vill, haha älskar mina föräldrar ibland!.. men ska typ krypa ner under täcket och kolla tv och äta godis ( kränget friida ) men säger godnatt så får ni drömma  sött babes!

peace and love!

har man tråkigt så har man, haha!

BLOGGARNAS
STÖRSTATEST
för tjejer

Har du ett par blåa string ? hmm, nej.
Vem var den senaste du pussade ? carro
Trivs du med det ? haha ja?
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? 58 haha
Gillar du nån nu ? ja :)
Vad gjorde du inatt ? sov.
Och i förrgår natt ? sov
Vad gör du innan du ska sova? det man brukar? fixar mig för sängen
 
Kan du prata med din mamma om allt ? ja
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid ? hm, tror det
Har du varit gravid ? nej.
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig ? haha inte nu.
Choklad eller glass ? glass!
Stövlar eller gymnastikskor ? stövlar
Kjol/klänning eller jeans ? jeans
Hemstad/ort ? järrestadcity
Hårfärg ? brunett

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? ja
2. Tror du på kärlek? ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta ? vet ja inte
6. Har du
nånsin blivit kär i din bästa vän? nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne ? ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon ? nejfan.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare ? vet jag ju inte om den är hemlig?
10.Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja

Tio saker: This or That
1. Kärlek eller pengar? kärlek
2. Vin eller öl ? vin
3. Dag eller natt ? natt
4. One night stand eller förhållande ? förhållande
5. Tv eller internet ? Internet.
6. Pepsi eller cola ? cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? vilda fester!
8. Färgfoto eller svartvita ? olika
9. Telefonkontakt eller face to face ? Face to face
10. Bilddagboken eller myspace ? bilddagboken

"Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut ? ja
2. Har du nånsin viljat ta livet av någon? njae
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? ja..
4. Har du hoppat bungy jump ? nej
5. Har du nånsin gjort slut ? ja
6. Har du nånsin ätit en hel tårta ? nej, inget kräng
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa ? ja
8. Har du nånsin gått på bio ensam? nej
9. Har du nånsin tyckt att världen suger ? ja

10 snabba
1. Saknar du någon just nu ? ja
2. Är du glad ? hmm, både och.
3. Är du fundersam ? nja ibland
4. Är du uttråkad ? inte nu
5. Är du tysk ? nej
7. Är du italienare ? nej,
8. Är du fransk ? självklart.....
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? au
10. Gillar du någon just nu ? yeah.


nu blire bada med carro, puss!

there's a place for us

mitt rum är nästan helt klart städat nu! riktigt härligt att inte ha så stökigt rum längre , haha. stör mig fortfarande på att jag inte hittae elkedjan i k-stad för är verkligen i behov av en ny plattång! men får åka in till stan och hitta en där på elkedjan ( har presentkort där liksom). men nu vill jag att carro ska komma hem.. för klarar inte av det här.. måste ha det nu! gash, hoppas hon inte ska sova hos jessica bara.. haha. men ska fortsätta knarka sagoland nu!

peace and love!


hade ttråkigt + webb = damp i webben and fun picture!


here without you'

mammas data + nyahögtalare + hög musik + tv på disney = time to clean my room!


i think about you baby

sitter framför tvn och kränger godis, carro är även inne i stan och fixar lite godis ;) men borde typ gå och klä på mig eller något, men det fixas sen! för nu ska jag fortsätta glo på händige manny!

peace and love!

varje gång är som den första gång vi sågs..

godmorgon på er!

blev bara ett sånt snabbt inlägg igår, för hade bråttom in te carro. men stack in där så satt vi och åt julgodis & efter det satte vi oss hos marie och såg på tv och sånt. men stack hem typ vid 11 eller vad den va :) men hem gjorde mig iordning för sängen sen ringde carro vid 12 typ så satt och snacka i tele med henne en stund men sen blev det sängen :D men idag kommer jag bara ta det lugnt.. måste tyvärr passa syskonen (igen) för min  mamma är dum i hoed :) & sen blir det även städa rummet som är i stort behov av städning.. haha :D

peace and love!



 


if I could party all time, my life would be easy'

hemma från k-stad nu, riktigt roligt &  trevlig dag, haha! skrattat som fan har vi gjort och bara snackat om allt. men vaknade vid 8, tog bussen vid 9 till k-stad för hennes morfar kunde ente köra oss.. men vi var klara rätt knappt med shoppingen , typ redan vid 12 - halv 1 så då gick vi och satte oss på domus och åt & satt och snacka och lite sånt skit, räkmacka för mej & spätta med brunsås eller vad det nu hette som tog. men satt på stationen och vänta på bussen fick vi oss en massa skratt av fjortisar som gick förbi och lite annat skit.. men sen åkte vi hem te carros mormor igen och åt sen kom marie och hämta oss och sen hem och äta och nu ska jag in te carro och se film & äta julgodis och sånt så.

peace and love!


blå härlig kofta - bik bok

baseballjacka - bik bok

tights - bik bok

avril lavinge kit - cubus

halsduk - åhlens

maskara/kaial - lindex
foundation - lindex
svartsak - mamma beställde på oriflame

vantar - team sportia

blå bh - lindex
lila bh - hm
trosor - hm

linne - hm

godiiiis - hemma kväll

de flesta har bilder på sina idoler, jag har en spegel'

hade skrivit ett inlägg innan men så klart raderades det? men ja vi är hos hennes mormor & morfar nu och klart bäddat och allt, så ska hennes mormor värma lussbullar och sånt till oss nu, riktigt gott! blir antagligen inte bussen till k-stad imorgon för hennes morfar kör kanske oss, hennes morfar & mormor är underbara, hehe! men säger godnatt med detta inlägg nu så puss på er!

carro, frida & malin är bäst!

nu har carro och jag ätit typ hela dagen, julbord hemma med familje, haha. nu är jag proppmätt! men imorgon kan jag och carro inte komma in te stan för den närmaste bussen som går till den bussen går 2 timmar innan så ikvälll drar jag och hon till vik och sover hos hennes mormor sen imorgon bär det av till k-stad där ifrån, haha :D men nu ska jag gå och begära pengar av mamma! så hörs vi imorgon skulle jag tro!

peace and love!


carro & frida är bäst!

carro och jag har precis varit ute i hela byn, värsta isfötter man har nu.. så när vi kom hem så hade alla min syskon & deras familjer kommit utom johan.. så blir fira jul idag med och det gillas satan :D sen taggar man kristianstad imorgon med carro , riktigt härligt!! :D'

peace and love!


turen i oturen, typiskt oss.

precis kommit hem från mormor , en helt okej jul väl men ente samma stämning som andra år.. men ja det funkarde. men sen få vägen hem så är vägen s¨å underbart plogad med massa hål i vägarna överallt stora som små.. så kom pappa gietvis rakt i den störta hålan och hela bilen hoppade upp och ner sen bara bilen stannade... & den gick inte att starta igen? så där satt vi på vägen.. precis utanför järrestad. men så hade vi en sån tur så håkan och anette som bor i järrestad körde förbi och stannade och boxerade oss hem , haha som dom säger.. turen i oturen , haha! så jävla typiskt oss också.. för förra året på vintern så blev mamma påkörd av en traktor och hela bilen kvadades? men nu blir det antaglien köpa ny bil eller lämna in den på lagning.. men eftersom vår andra bil också är isönder så har vi ingen bil? men ja det är sånt som händer.. haha. men nu är jag hemma och ska spela kalaha med min lillsyrra som älskar att fuska på det! typ gäller att ha ögonen på henne hela tiden, värsta fuskare.. så lägger hon värsta kommentaren " oj, jag glömde lägga där, eller det måste blivit något fel" sååå dålig hon är! hahahah. men ja ciiiiao!





ja, en liten konstig bild men ungefär min outfit ikväll.
&& nu har min syrra redan börjat spela och hennes bo är helt fullt av kulor & hon har inte stannat en ända gång och alla kulor är snart slut... HAAHAHA, ni fattar vad jag menar ;)

sång från hjärtat'

dagen har gått otroligt snabbt idag verkar det som? men ja det är dax för familjen att se kalle anka, vilken är en tradetion för oss, fast lite tråkigt är det imed att det är samma som visas varje år. men vad gör man ente för familjen, hahaha! men ska ta fram godis och lite sånt smått nu så hörs vi senare, om inte vi åker in till mormor. pappa är ute och skottar fram bilen liksom, 1.50 meter höga snödriver i upfarten.. men ja vi hörs som sagt!

peace and love!

feliz navidad!

pappa kom och väckte mej imorse, miin första tanke " yäy det är julafton, paketer nu på morgonen :D" men nää när vi kommer upp har mamma glömt att vi alltid brukar få ngt på morgonen som syselseter oss till ikväll när vi får dom andra men nää det kommer jag ju inte få iår, blä på det! men har hjälpt pappa fixa julskinkan, ringt till folks och sagt god jul och sånt , har äve fått en del sms med god jul som jag ska svara på snart, haha. men nu ska jag gå och duscha och klä på mig, god jul alla! :)

peace and love!


jag har tagit mej hit, utan nån rast eller sömn.

precis ätit tacos, sjukt gott faktiskt & jag var duktig och laga & hacka & duka allt sj (a). men mama fick blocka undan, hahaha :D ska hjälpa mamma att julbaka och lite sånt inför imorgon när vi firar jul hos mormor om vi kommer in till henne imed vädret, som vi alla hatar :) men ja nu ska jag fortsätta spela mall world sedan hjälpa mamma. btw, har även antons julklappa fixad, tummen upp på det! (y).

peace and love!

life is just a party

dagen idag har varit lång känns det som.. & längre lär den bli.. pappa ringde precis och sa han fick en "nödfall" eller vafan han kallade de.. typ ngn stall med djur i hade rasat sammat pågrund av vädret så han fick hjälpa till att flytta djuren.. & mamma jobba länge och kommer nog inte hem på ett bra tag. men något som är positivt är att vi får tacos ikväll, älska det!

peace and love!

the way back where i belong'

godmorgon alla sötnosar!

julen är här imorgon och jag är riktigt glad :) även fast julen inte är det bästa jag vet så älskar jag att få presenter/julklappar och allt man kan tänka sej, haha :D vakna för en stund sedan, har hunnit fixa en header te malin, diskat ( med carro) krängt godis och sånt skit.. känns som det kommer bli en bra dag idag, haha nu låter jag som en tönt men ja :D

peace and love!


vad gör vi? NU kör vi!

familjen är på boan, jag och carro passar viola och glor tv och massa sånt skit. taggar inför nyår, med klänningar och sånt & massa vilda fantasier, haha. men hon sover hos mig inatt sen får vi se vad som händer imorgon men finns inget mer att säga mer än att detta blir sista inläget för idag.

peace and love'



blir antaglien denna på nyår, men mamma ska sy upp den lite så den blir lite snyggare & skönare och ja allt som man kan tänka sej ;)

man får va som man är, när man inte blev som man skulle'


bild : VG
biologi : G
engelska : G
fysik : VG
hkk : G
Histora : VG
idrott : VG
kemi : G
matte : MVG
spanska : G
musik : G
Samhällskunskap : G
slöjd : G
Svenska : G

rätt nöjd med mina betyg faktiskt,  :)

the boy i want'

fixat en ny header, kände att jag var i behov av det. dock inte så fin, men den funkar för tillfället tills jag orkar göra någon ny :) haha. har kommit på att det bara är 2 dagar tills det är jul, & det är helt underbart liksom ;) har dock ente hittat ngn julklapp te carro eller anton men det fixar jag nog senare idag eller så får dom senare julklapp. aja ska fortsätta städa nu lite,

puss!

dancing with tears in my eyes

var riktigt trött igår, så somnade typ vid 10 eller vad den va? så nu är man utvillad för att tagga lovet ;) imed att jag ska ha nyårs fest hos mej.., och mamma ente gillade de så mke för dom är utanför ystad och firar nyår och vi har hela huset för oss sj hela kvällen och ingen som ser efter oss.. så sa hon att om jag hjälpe henne att julstäda så gick det bra, vilket jag ska göra nu ;) så vi hörs för måste börja städa :D

peace and love!


jag lever min dröm

sitter och lyssnar på hög musik, har övergett gg för en stund, men snart back on track med det! har ätit midda, eller billys pizza som jag älskar (a). var sj hemma för en stund sedan, när dom andra var i boan men nu är dom också hemma tyvärr.. men nu ska fortsätta glo på gg.

puss på er!


så jääävla heta är dom! riktigt ögonorgasm! enjoy because i will do ;)
fast anton kommer alltid vara min snygging! ;)

you're the one that i want'

nu fryser jag riktigt mke, så blir krypa ner undertäcker och glo gossip girl, eftersom jag har skaffat tredje säsongen nu! men nu ska jag dra och få ögoorgasm av alla i snyggingarna där ;)

ciiiao'  A


baby, we can do it all night.

sista skoldagen idag, riktigt härligt! såg film, anna bjöd på indiskt godis som var sketa gott, haha :D men slutade vid 11 typ, efter vi fått våra betyg och var faktiskt nöjd med mina betyg! :) 550 spänn intjänade liksom.. ;) men stack te bussen där carro var, så var vår buss instäld så vår buss gick ente förän om 1 timme, så satt där och muppa med carro, alice & pontus tror jag han hette? men det var skojs :) sen hem och äta, har även precis tagit ett lång varmt bad, så ren och fräsch nu. men ska dra nu, planera lite om nyår.. men vi hörs!

peace and love!A



allt går inte alltid som det ska..,

nu är nyår nästan helt planerat, tror jag. men ja det blir säkert bra :) grannen är ju expert på att säga till mina föräldrar när man gör ngt man ente får om vi ska va hemma hos mej, så vi behöver ju ente vara rädda ngt ska hända.. HAHHAHA, humor pådet. men nä men vi ska bestämma mer imorgon :) imorgon är ju äntligen sista dagen i skolan! blir film och sånt, så har fixat godis te de, hahaha kräng typ :) men ska draoch eda nu för pappa har lagat mat.

peace and love' A


love is all around us'

blev inga fler inlägg igår, eftersom carro kom in och hon & jag stack ut och gick & in och såg film , riktigt bra film faktist, men kommer ente ihåg vad den heter (a). men carro sov hos mig inatt, så har hennes ängel till morfar fixat min data sladd så nu kan jag använda min data igen :D älskar hennes morfar! men slutade 10.40 idag, men var tvungen att se på ett fotbollsmatch så jag, sara och frida stack ner till stan och sånt. efter matchen skulle jag gå och klippa mej, men  orkade inte så jag och carro stack ner och åt julbord på hennes mammas jobb, sketa gott :D men sen stack vi och handla godis och stack sedan till stationen och satt och snacka med frans, haha så härlig alice lillebror är xd och nu är är vi hemma och sitter vid  vars en data och kränger godis. men bloggar senare!

peace and love'


i can see you and me in your eyes '

anton åkte hem för en stund sedan, fick även ut med kvp.. men ja jag lever :) ett flak cider, 4,7 % vol. har även handlats hem till mej, som jag ska ha te nyår (y) älskar min pappa ibland (a). blev hungrig för en stund sedan så åt äggmacka, riktigt gott, och enkelt att göra. bara ta en macka, göra ett hål mitt i den, lägga på stekpannan, kläcka ett ägg i hålet och sen steka den på varje sida, ett tips för dej som gillar ägg ;). men nu ska jag ner på rummet och glo gossip girl, (a)

peace and love!A

 kanske inte ser så gott ut, men tro mig.. det är det!






trettonde knut, åker julen ut.

helgen har varit riktigt mysig med älskling, även fast han kanske inte gillade gossip girl.. (a)

fredag: skolan, helt okej faktiskt, ( som alltid typ? men ja, haha.) så tvingade johanna mig att spela innebandy, så spelade lite, 4 st som tränade, greeat. haha! men sen stack jag och emelie ner till stationen, så var alla bussar/tåg försenade. så träffade vi marri & norton där nere så satt och snacka med dom, sen tillsut kom deras tåg. så då stack dom och jag satt kvar sj tills jag kom på att pappa kunde köra mej hem.. så kom hem gott om länge. sen när jag kom hem så kom anton också, så hann inte städa mitt rum, hahha! men så såg vi gossip girl, & mös och sånt.

lördag
: upp, ut med kvp. sen på dagen fortsatte vi att se gossip girl, haha som anton inte gillade direkt.. men jag fick som jag ville (a) haha. så skulle egentligen han hem, men han sov här en natt till, så klädde vi julgranen, drack glögg och lite sånt på kvällen, sen gick vi ner på mitt rum och fortsatte glo gossip girl ;) åt även dansk stek, som är sjukt gott och jag älskar (a).

söndag:
vaknade och sånt, gick upp stekte ägg till frukost, mums! men så hade min syrra fått öroninflamation (stavning?) så åkte pappa och hon in te sjukhuset & pappa jobba så har ingen som kunde köra kvp så skiter i det idag tror jag (a). men nu ska jag fortsätta vara social med anton och bara spela klart på mall world, men det är gött (y)

men ni får ha det, så bloggar jag väl antagligen senare idag, om inte jag ska fortsätta se klart gossip girl, sett 4 av 7 skivor, 1070 minuter. höhö kärlek på de!

peace and love!A


som det kan gå ibland..

anton hela helgen, underbar helg!
men berättar mer om den senare idag,

peace and love, A


me heart anton (L)

anton är här, men orkar ente blogga så bloggar mer imorgon!

pusspåer.

me are the winners, we are the best.

igår sov carro hos mig igen, därför jag inte bloggade mer. gillade inte den maten resten av familjen åt så jag gjorde egna pommes och satt och åt, haha så gott :D men ja sen gick jag och carro och la oss. skolan idag har varit helt okej, men slutar nu halv 3, sista lektionen. sitter och skriver och hinduiska gudar (y) chill som fan fast lite segt ibland, haha :) men skriver mer när jag kommer hem!

ciiiao.

when we drink, we do it right'

skolan idag var kort, haha men skulle egentligen sluta 15.00 men stack hem vi 12.50 (h)

svenska - såg film, en osynlige.
no - alla i klassrummet höll på att dampa utom jag och sara typ så vi gick ut och skrev om könssjukdomar i soffan, höhö.
engelska - haha alla trodde att det inte skulle vara skola idag så ingen hade gjort läxan, men vi hade vikarie så han förhörde oss ente  (a) men ja såg film och sånt.
lunch - åt och sånt.
matte - fick reda på att alla skulle åka hem så gick in och kolla busstider så tog bussen hem 12.50 och sen satt jag och jobbade matte , sån matte man jobbade med i 1an (h)

haha så fullt, bussen var fullpackad och jätte många skulle in från skolan så alla stod upp typ ,haha. men nellie följde med mig hem för hon kunde ente komma hem, så hon åker antingen hem ikväll eller så sover hon här :) men det är riktigt nice, och nu är carro också här och vi ska äta makaroner och aromat nu, hehe (a). men nu ska jag dra, så ni får ha det te nästan gång ;)

peace and love'


"ok"

dagen idag var helt rolig, eller vad man kan säga.. haha men helt chill :D

elevensval - satt och läste och lite sånt.
håla - satt och drack te och snacka med majsan , hahhaha fick värdens skratt anfall "ok" haha bara jag och majsan som fattar men fifan vad jag skratta & hon lite (a).
träslöjd - han ville inte ha oss där imed att vi redan var klara så 10 min lektion (y)
matte - satt och dampa igenom hela lektionen och kasta stearinljus, haha.
bad  - haha imed att vi bara var så lite så var vi i mellanbassängen och dansade runt "granen"  haha och sjöng jul sånger och sånt, riktigt kul faktiskt!
engelska - kolla film, pratade egenom lektionen typ, hehe :)

sen tog jag bussen hem och har varit me carro hela dagen, och nu ska hon sova hos mig inatt :) riktigt nice att ha henne som granne ;) haha vi klädde ut oss som muslimer och gick runder i byn, snacka om nolife :) men nu ska vi dra ner på mitt rum, men tänkte bara berätta om min dag så nu får ni ha det !

peace and love'


även ett hjärta av stål kan brista'

haha fick reda på att jag slapp städa hemkunskap salarna idag , haha så gött ;) men skolan imorgon och ska ta hem min skål som jag gjort te mina förädrar.. höhö (y). men ska se klart house sen ska jag och lägga mej så säger godnatt med det här inlägget så får ni ha det tills imorgon :)! 

peace and love'


it's something with your makes my heart beat fast'

dagen har bestått av att hjälpa mamma slå in massa julklappar, har även kommit på vad jag ska köpa te anton, tror jag (?) men inte helt säker än (a). haha har även sett vad jag ska få i julklapp av mamma & pappa eller vill säga "familjen" för är man så smart som jag så ser man det och märker det, höhö! ska få ett skit fräckt halsband (h) haha nä men nu är jag själv hemma och steker, blir antagligen sj hemma hela kvällen och det är nice :) sen blir det anton i helgen & det är underabart! älskar det grabben obeskrivligt :) men nu ska jag fortsätta leta efter present te carro, anton & familjen , pappa kom precis hem så blir nog ente ensam ikväll om ente han sticker in te stan te resten av familjen men ja , hörs senare ska börja leta nu!

puss'

btw, beställde hem en ny tröja som jag kan sova i / ha idrott i.
på mej & mysan, hihi :)


me love my mother'

ibland älskar jag bara min mamma!

mamma : ska du ta bussen in till skolan nu elva?
jag: hmm, jag vet inte..
mamma : nä okej, men bli hemma då om du vill så får vi ringa och sjukanmäla dig.
men då får du inte bara sitta vid datan idag!
jag : okej :D nej jag lovar..

hihi, kärlek på mamma (a). men nu ska jag släppa datan ;)

peace and love!

unwritten

försov mej idag, gick upp vid 8.35 typ.. som då en buss gick in & jag missade, sen missade jag den som gick 09.05 så går inte nästa buss förän 11.05 eller när mamma sa , men blir antagligen in med den om jag orkar.. för har fortfarande lite ont i ryggen och förhoppningsvis kan det vara en ursäkt för att vara hemma (a). men nu ska jag, mamma & fjolla äta frukost så ni får ha det  :)

byee'


the human centipede


carro har visat mej denna film, och fett sugen på att se den!
verkar helt sjukt bra, haha. spänningen, äckligheten, haha måste ladda ner den!
fast folk säger den är riktigt äcklig och sånt, men what ever? (a)
hur coolt är det ente att göra en männsklig tusenfoting med att operera fejsat te en annans rövhål?
äckligt, men säkert fett nice film om man fattar rätt :)

i want your love'

carro och jag råkade sova lite längre än vad vi brukar, så blev snabbt upp och sticka te skolan. skolan var ju chill och sånt.. men när vi skulle gå till lucian, så var det en isfläck utanför mittens dörr och där trillade jag ju så klart och slåt huvudet i malins knä som gick bakom mig sen slog jag i ryggen i marken hårt så har ont i ryggen typ.. men ja det är ju sketa kul, höhö men ja jag lever iaf, tyvärr nog :)

mentorstid - snackade om lite små saker.
lucia - roligt när tomtarna sjöng, haha nä men det var fint :)
mentorstid igen - åt lussekatter som var torrare än snus,& drack juice.
svenska - såg raskens och jobbade lite.
spanska - skrev klart om mitt monster & lite sånt.

men ja slutade vid 12.20 så imed bussarna har blivit ändrade så går det ingen buss förän 12.50 men det är bra för då slipper jag springa te bussen, haha :) så stack jag och carro te bussen, så när jag ska gå på bussen och sätta mej så lyckas jag givetvis slå huvudet i den hatthyllan? typiskt mig eller ngt, så ja blev mer huvudvärk.. höhö. men ja bortsätt från alla skador har skola varit chill :) sen har carro och jag nördat mall world tillsammans sen vi kom hem, hihi. ja sen ska ju min mentor ringa te mina föräldrar bara för jag kalla malin för afrikanbarn, humor typ, haha nä men så här gick de te för er som bryr er ;

bullarna vi fick va ju torra som snus så satt vi ju och klaga och massa sånt, så bara sebbe " men tänkt på barnen i afrika" så pekade jag på malin och bara " gör jag ju också, för vi har ett sådant barn i klassen" eller något liknande sa jag, så ja då började alla skratta och anna blev sur på mej (ovanligt typ?) men ja så skulle hon ringa te mina föräldrar men undra vem som skrattar mest, mina förädrar eller dom i klassen.. hmm? 

men ja det var min dag & carro ska troligtvis sova här inatt igen, men ja ni får ha det så hörs vi kanske senare!
ouups, kom precis på att jag har miniprov imorgon i spanska, tror jag får plugga lite :s

ciiao'


glöm inte att jag älskar dig tösen !


du är min, bara min!

kvällen igår slutade med bilfärd med pappa te löderup, han var fylletaxi te "ratten" som han kallas, så följde jag med för göra han sällskap 1 på natten, haha sån snäll dotter han har :')  men sen var det sån luciafest eller julfest vad det nu hette, helt okej faktiskt haha , min pepparkaka blev finast av alla :D sen blev det med carro hem , lagade kyckling och makaroner, sketa gott, så hade vi ju så klart aromat till det ;) sen resten av kvällen har vi bara chillat, sen ska hon sova hos mig inatt också, och det gillas satan ;) men skulle bara snabbt uppdatera om min dag!

ciiao'

3 underbara månader med min älskling idag,
älskar din max anton boman (L'



min fina pepparkaka :D hihi (a)

we r who we r

sitter här med martina & kollar på sex and the city, eller hon läser tidningnen men ja.. haha. popcorn är hem köpt så då kan ni ju bara gissa om jag har en skål med popcorn i famnen.. haha :D men jag säger godnatt med det här inlägget så ska jag fortsätta glo tv :)

p e a c e  a n d  l o v e  ( L '




vem har tänt den stjärnan, som speglas i ditt öga?

lucian är över nu, gick faktiskt jätte bra! :) och vi sjöng inte fel som vi gjort på träningarna.. haha. men ja det var roligt. sen stack jag fanny och fikade efteråt i församlingshemmet , lussekatter och pepparkaker. sen blev det sjunga lite där också. sen körde min syrra av vägen när hon körde hit.. så nu kommer hon inte hem så jag kommer inte få sova sj i mitt rum ikväll, *snyft* men ikväll blir det kykling , potatis och brunsås till middag så får njuta av god mat ikv :D men updaterar nog senare :) bilder kommer senare också föresten :)

kyss'

baby, i'm your biggest fan'

nu har jag varit så sketa duktig och städat (h). har så mke att göra idag känns det som...

stryka min sark ( lucia klänning)
klä på mig
fixa mig
göra sån ljusbricka
göra en kopp te
packa min väska

blää så mke, typ.. haha :D
men måste sätta igång, byye!

Every time you smile for me
Takes me a while to bring myself back.
I may not know where we are but I know who I am
Baby, I'm your biggest fan.

fiiira jul med sean banan, ett gott nytt jul!

vaknade för en stund sedan, och jay vann ju idol igår, han var faktiskt riktigt duktig! :) men idag är det lucia i byn vid halv 4 ska jag sticka dit, så har mamma flätat hela mitt hår i typ 10 fläter, haha. ser förjävligt ut men resultaten kommer bli fint :) men nu ska jag hjälpa pappa städa lite för han frågade om jag kunde hjälpa honom lite så jag ska vara snäll och hjälpa han & sen funderar på vad jag önskar mej eftersom både anton & mina föräldrar är på mej vad jag önskar... & jag har ente en blekaste aning? för har redan världens bästa vänner & pojkavän & en familj som finns där för en! men ja får se vad jag kommer på, haha tips som man kan önska sej? heeelp. me ja nu ska jag fortsätta lyssna på sean banan på högstavolym och börja städa :)

kyss'



sexigt hår.. typ :)

you are so close, but still so far away'

idol har börjat och jag sitter här fastklistrad vid tv , final ikväll ju.. ända kvällen vill säga då jag glor på idol. annars skiter jag fullständigt i vad som händer där, haha! men pappa lagar revben te middag & pommes och så fort maten är klar blir det kränga mat framför tvn, haha riktigt smaskigt! (a) men vi hörs väl senare ikv, tänkte bara uppdatera mej lite & berätta om hur min kväll kommer se ut, hehe.

byye'


dilemma - nelly ft. kelly rowland


en sån sjukt härlig låt!

no matter what i do, all i think about is you.

orkade faktiskt gå upp lite tidigare imorse, så plattade håret & sminkade mej. haha (y) men skolan idag var onvanligt chill :)

mentorstid - någon film ?
idrott - haha, en av dom roligaste men jobbigaste vi haft.. skulle ta en i famnen och springa över hela rummer och sen bära det över axeln och bära den över rummet.. så blev jag ihop parad med lukas så klart , fast det va bra för han väger nada.. haha :D
spanska - läxförhör, gick faktiskt bra (y) sen skrev vi på våran monster berättelse.
"rast" - sprang ner te österlen gymnasiet med sara och hämtade böcker till hennes syster och liksom stod där mitt bland alla och rota böcker och massa sånt skit i hennes skåp för det fattades saker och sånt.. haha, pinsamt..
matte - jobba på bara.
lunch - åt, sen glömde vi bort tiden och kom typ 5-10 min sent te nästa lektion.. haha
fysik - gick igenom uppgifter, & sånt skit.
so - skrev om gudara, satt kvar lite med maja och skrev klart och sånt.

sen blev det torget med älskling , amanda & nellie :) typ amanda dampa loss som fan på mej och börja snacka om sexualkunskap.. haha. men sen stack jag upp för hämta saker så satt malin & philip där så snacka lite med dom, sen stack jag ner te bussen med älsk, stod där och snacka lite med lina, malin & alice :) sen nu har jag precis ätit. blev inget valla ikv för är sketa trött och orkar inte, så blir hemma se idol finalen och lite sånt smått istället, se en film eller något :) men ja vi hörs senare!

kyss'


I remember what you told me, But I can't hear you say it any more.

att plugga spanska är nog det värsta som finns! speciellt när det aldrig går in i skallen på en & det gör det inte roligare att banka in det i hoed & sen gå på spanska lektion med häxan,  usch vad äckligt. men pappa har kommit hem & gör middag så hoppas på ngt gott för börjar bli hungrig, riktigt hungrig! :( men  nu måste jag fortsätta plugga..

p e a c e '


det vackraste jag vet, är att se dig när du sover'

haha råkade försova mig lite imorse.., eller 20 min.. men det är mke imed att jag bara brukar ha 40-30 min på mej när jag går upp vanligt, haha. men ja skolan idag var väl chill..

svenska - såg någon film? rasken tror jag den hette
fysik - jobbade på inför provet nästa fredag
engelska - skrev berättelse , läxförhör
lunch - någon kycklinggryta,
matte - jobba på bara.
fysik - fick gå på hemvistråd, eftersom att jag typ var den ända i klassen som förstod fysik & malin & frida som egentligen ska göra gå på det,inte förstod något av fysiken så fick jag gå dit, men där fanns bara muppar så va det typ sån pinsam tystnad hela tiden för ingen sa något, va typ bara jag, oskar & johanna som prata alla andra satt helt tysta.. haha. men sen lektion och jobba klart resten.
so - skrev om hinduiska gudar.

men sluta 3, stack ner te torget med amanda & nellie, satt där och muppa med dom andra typ. sen stack vi te bussen och stod där & vänta eftersom vi var lite tidiga.. hahaha men ja :) & nu ska jag göra varmoboy och äta macke och bara nörda mallworld, hehe (a) men hörs senare.

b r b '




♥♥♥♥ höhö ♥♥♥♥

nu kan jag engelskan för jag är så duktig.. höhö :D nu ska jag se maria wern elr vad det heter, för det äger & tyvärr så var popcornen slut men får äta muffins ist! men nu ska jag dra och jag säger godnatt med det här inlägget, puss på er alla ;)


i wanna be free

sitter & pluggar engelska nu, riktigt duktig (a) eller okej bloggar men har sidan uppe.. haha & har älskling i telefonen så det går prima, allt som saknas nu är lusten & orken :') men har kommit på att jag skiter i spanskan idag och tar det imorgon, för vi har ju ente glosorna föräns på fredag så vem orkar, sen har jag helgen te "mini provet" på tisdag,  höhö men ja det får gå som det går :) men nu ska jag se om vi har popcorn & fortsätta plugga & nörda mall world & sen blirre bada, hihi :D men ja ni får ha det !

kyss'



saknar MIN aiste, mega mycke , blääh på det!

You make me smile like the sun

utvecklings samtalet igår gick utmärkt, betygen var jätte bra & det ändra jag kunde ändra på var att inte snacka så mycket på lektionerna och fokusera på det istället, faktiskt rätt nöjd då :)! men var sketa trött igår, så somnade rätt tidigt, hehe (a) men upp te skolan idag,

elevensval : satt & läste & pratade om julavslutningen
håla i 2h : dampade runder med majsan & städade mitt skåp, behövdes..¨
träslöjd : klar med min skål nu, bara göra färdigt rebeccas nu.. höhö
matte : jobbade på bara
idrott : handboll & fotboll, faktiskt riktigt kul för mitt lag ägda på att kötta :)
engelska : satt med maja hos sjuksystern, gick igenom provet.

sen hade mamma lurat mig med att det var konformation, men tur fick jag reda på det innan jag stack dit så åkte hem direkt efter skolan, men fastnade vid datan nu & har nördat mall world på facebook.. det äger! men måste plugga engelska för har 18 glosor till imorgon & den ungefär lika mke i spanska så får göra gloserna där också imed vi har ett "mini prov" på tisdag, så kan man ju ha tränat innan så blir det inte lika mycket att plugga på sen, right? men nu ska jag fortsätta nörda mall world.. måste shoppa nya kläder till dockan ;) 

b r b,

i want your love'

hellusan, igår hann jag inte blogga på kvällen eftersom jag carro sovde hos mig & jag var tvungen att plugga till  prov som jag hade igår, hemkunskap & musik. && hemkunskapet gick faktiskt bra så hoppas på vg iaf, & musik provet var på 11 sidor, man bara wtf? men ja det vet jag att jag kommrt få ig på, för man hade inte fått ngt att plugga på och sånt skit, men ja det får gå som det vill because i don't care :) men maja & fanny hängde med mej hem idag igen,  men vi va inne hos carro hela tiden, sen lucia träning som gick bra :) sen fick jag reda på av mamma att jag ska iväg på utvecklingssamtal nu halv 7, så undrade jag vem jag skulle ha & hon bara " anna ringde så jag antar att du ska ha henne" haha men båda mina mentorer heter anna så får se vem det blir, haha överaskning eller något.. hahhahaha nolife. men nu ska jag göra mej i ordning så ska pappa & jag dra in sen.

puss!


just one wish'

haha, jag bara älskar min syrra, anna! hon har sagt att om jag får vg eller mvg i allt i betyg så ska jag få 1000 kr, och varje g jag får.. blir det 50 spänn mindre... och det finns typ 10 ämnen man har betyg i väl typ? och skulle jag bar få g i allt så skulle jag ändå få 500 spänn , haha (a) men nu ska jag typ städa & lite sånt smått för att göra mamsi glad, så hög musik &  bara jobba.. hhahahaah :D




som dom säger, släkten är värst... men ente alltid ;)

för det är bögarnas fel'

haha, satt och nörda "bögarnas fel" med carro igårkväll, stack typ ut vid 12 - 1 någon gång i byn och dampa runder, haha. men somnade vid 3 typ :') sen ska vi nog fråga om inte hon får sova hos mig igen inatt, för det är fett nice :) men skolan idag var väl chill, fick reda på mitt prov i spanskan, provet var indelat i 2 delar, uppsats & själva provet typ. haha fick ig+ på uppsatsen, ett halftpoäng från g -.-' & sen g på själva provet, haha riktigt duktig i spanska ;) höhö men nu sitter jag och äter barnmat ( som anna köpte te mej,) höhö som är så gött (a) sen ska jag äta makaroner med aromat, höhö sån god mat (h) men nu ska jag dra, puss!



erkänn, så härlig låt & den äger ;) (h)

all i want for christmas is a kiss'

dagen idag har varit underbar idag :)! varit ute med carro & älskling & bakat och massa sånt skit.. hihi love it :) men kladdkakan ( vår egna recept kladdkaka) var riktigt gott.. speciellt med hallon & blåbär.. hhaha :D men carro ska sova hos mig inatt igen , && vi ska vara uppe hela natten & hoppas på ingen skola imorgon ( om vi nu orkar ) vet , vi är såå cooooooola! höhö, men tonight is gonna be awsome :) sen har carro och jag fixat hennes blogg också, blev rätt nice ändå.. hihi :) men nu ska vi draaa, puuuuuss!





me love theeem :)


when i grow up, i have a lots of things to do ;)

anton kom typ vid 1, men jag var tvungen att duscha så jag hoppade in i duschen och han glodde tv :) sen har vi legat i sängen och glott tv, resten av dagen :) pappa är redan på julbord & mamma åker snart så blir ff ikväll.. fast mina syrror är hemma :( men aja. carro har även kommit in & ska va här ikv & sova här också.. men ja det blir kul :) maha, jag ska även laga mat till oss ikv, & det blir lassange & vitlöksbröd.. sketa gott ;) me love! men ja ska dra nu, hörs troligtvis imorgon nästa gång ;)

ciiiao'


mitt "fina" ruuuum'

eftersom malin tyckte jag skulle lägga in bilder på rummet , så får jag väl göra det ;)

innan :




efter :



erkänn, jag är duktig på att städa ;) hahaha.. mobba ente (a).
städade även gaderoben (stavinng på det?) haha, så nu är där också orning & reda :)
&& jag vet, jag har snygga gardiner..men mamma som hängt upp dom.. ente jag!
men ja, nöjd nu malin? ;)

when love takes over'

ledsen för det inte blev fler inlägg igår.., men jag städade faktiskt mitt rum (a) sen hjälpte jag pappa bära in pellets från lastbilen, & när jag var klar med allt det var jag trött så la mej och sova (a). men fick faktiskt även mina kläder igår, redigt nice :D & dom passade också (y). men idag kommer honey & sover här också :) så blir kanske ente så mke uppdatateringar idag, så you know :) men ni får bilder på kläderna nu, har även bilder på rummet .. innan & efter men vet ente om jag ska lägga in dom ;) men kanske i ett annat inlägg då , höhöhö.

ciiao'






klänning - vit, svarta mönster
tröja - vit, med mönster på axlarna
"kofta" - vit & svart randig,
byxor - halv lack, tyg?
klackskor - 13 cm klack, läder & venne vad det andra kallas (a)

sen var även en klänning försenad som inte kommit än :)

you? you are so sweet like candy.



Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare,
Robin Hood var en tjuv,Tarzan gick utan kläder och sov med apor,
 Snövit bodde med sju män, Pippi blev jagad av polisen
 och Emil drack sig full i ung ålder!
De var alla förebilder då jag växte upp, så var snäll att sluta klaga på...
...mitt uppförande.

så klockren, så det inte är sant! höhö (h)









I like the way,the way you shake your ass around me'

jag har nog världens mest störigaste syskon! helt äckliga :( haha. men så mke har ente hänt sedan jag bloggade senast. carro har varit här inne och vi har snackat lite och sånt , sen skulle hon göra ngn jävla drink av ägg eller vafan det va xd men hon failade rätt mke.. och stank gjorde det! höhö. men vi hörs senare, för vet inte om jag ska ut med dom och åka pulka eller ngt, om jag vill & orkar, hahaha :D

puss'



don't go, stay here with me! i'll be missing you!

mamma tyckte att jag kunde passa skit ungarna idag igen, så kunde vara snäll och göra det åt henne.. fast jag vill ente vara snäll :( men precis gjort frukost och sånt te dom :) sitter och webbar med honey i min morgånlook, haha sexgt värre. blir kanske dra ut med agge & fjolla och åka pulka och sånt senare  :) men nu ska jag fortsätta glo på nalle puh (a) hörs senare!

byyye :)



drack ny pressad juice imorse , redigt gott!


you think you are cooler than me'

sitter och äter middag & mamma gick med på att jag också skulle få ett glas vin när pappa & hon skulle ta vars ett så sitter och dricker vin också (a). riktigt gott, hahaha, sån tönt jag är :) men kom på att jag kunde lyssna på musik i mobilen & högtalarna kan jag koppla te mobilen så alltså kan jag lyssna på musik igen :D va även ute och lejkte med tindra innan i snön, riktigt kul faktiskt :D fast blev lite snöig & blött , sen när vi kom in luktade hon bra blött hund & det luktar ente gott! usch ! men ja funderar på att dra ner och se film sen :) men sista inlägget för idag, så hörs vi imorgon när skolan också kommer vara inställd förhoppningsvis (a)

kyss!



what you got boy, is hard to find. i think about it all the time.

har varit en sådan duktig tjej idag (y). tvättat/strykit kläder/ lagat mat till ungarna/ städat/ m.m snacka om att mamma var glad när hon kom hem ;) (a). haha nä men nu är jag redigt trött! ska typ baka chokladbollar eller negrar med finnar som jag säger, riktigt gott som man bara kan sitta och kränga i sej :') stör mej fortfarande på att ljudet på datan inte funkar, men det är sånt man får leva med.. tyvärr :( men ska dra nu!

ciiiao'




This year to save me from tears, I'll give it to someone special'

god morgon alla sötnosar :)!

bussarna var ju inställda idag, ( yeeeesssss, love it ). men kunde vara snäll idag så jag passar agge & fjolla åt mamma så hon kunde åka in och jobba, sån gullig & snäll unge mamma har... elr ngt, haha! får se om jag lyckas hålla mej sams med amanda tills mamma kommer hem igen.. haha, vi har redan börjat bråka om datan precis efter mamma stack xd men sams igen (y). men fick låna datan och skriva ett inlägg medans hon spelade wii , här även varit duktig och gjort frukost te dom ;) men ska spela wii nu med mina syskon så ni får ha det så hörs vi senare! :)

b r b  b i t c h e s '








hakuna matata gör att man blir glad'

bussarna var jo naturligtvis inte inställda så var bara att dra sig upp och åka in till skolan, ente för jag egentligen åker buss utan åker bil, men om bussarna är inställda så behöver jag ju ente dra te skolan (a). lyckades även välta ut en hel kopp te på mej i skolan mitt på toget & folk glodde ju? great. men buss hem, så hade ju så klart halva vägen hem blåst igen så gick i snö upp te knäna.. tur jag tog mina knäskor idag.. hahhahaa. haha lärarna säger ju att om föräldrarna vill att man ska hem så får man åka hem , så jag skicka ett sms te mamma vid kl 12 om att hon ska ringa min mentor och säga te hon att jag ska hem , för då kunde jag ta 12.20 bussen men halv 3 ungefär ringer hon ungefär om att pappa har ringt, && alla tidiga bussar hade redan gått & hade bara en lektion kvar, man bara tack typ.. men vägrar gå te skolan imorgon och så är det med det iaf :) men har typ mest chillat seda jag kom hem & kommer fortsätta med det (a). men måste plugga lite engelska nu :)


byyyye'


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
fridaalminde' -

happy new year, lovee it!

har inte haft tid att blogga något mer igår, eller innan idag men tänkte slänga in ett inlägg nu!

kvällen är äntligen här som man är taggad till som fan! jag, lovisa, carro & becca väntar på att malin & frida kommer , rebecca kunde ente :/ men inte tid för tårar nu, för nu blirre festa! :D daddy har köpt öl te mej, starkcider & massa raketer & man bara *yuuummmmi, loveu"  & hahaha! blir hemma gjord pizza ikväll och massa gott :D men nu ska jag vara social med folkeet så ni får ha det till jag bloggar nästa gång!

peace and love, and happy new year! ;)


that should be me'

gaah, jag vill äta men är inte ett dugg hungrig eller sugen på något, sjukt men sant för jag älskar att äta liksom.. haha! rebeccis älskling är hemma från thailand igen, love på det!



hihi, blev jätte glad när jag fick se detta! :D

svar : jodå jag mår bra, själv då? :)


this is the life'

godmorgon alla sötnosar!

vakna för en stund sedan, har hunnit klä på mej, fixa mej, plattat håret och sånt & nu sitter jag och väntar på att anton ska komma :) så idag kommer jag nog inte blogga så mke, om jag ens kommer blogga innan ikväll.. haha men vi får se :)

peace and love!

i look at you,

hejsan, ledsen för jag inte bloggade mer igår eller bloggat idag.., men igår blev jag sur på mamma så stack in till carro och va där hela kvällen, sen sov jag här också. sen idag har jag även varit inne hos carro hela dagen, hjälpt hon & hennes syrra med lite olika saker med deras rum som dom ska renovera. sen idag kom även lovisa så att alla vi och lite såånt smått så har det mest dampats runder idag, men bloggar kanske senare ikväll, men ja vi får se, för är fortfarande inne hos carro och ska hjälpa henne med att sätta upp en byrå.

peace and love!

i wanna know what love is, and i want you to show me'

godmorgon alla bloggläsare! :)

mamma kom och väckte mig vid 11 typ, gick upp och ut med henne. har precis badat, bubbel bad.. riktigt skönt i det här vädret! hihi (a). så ny duschad & rakad nu :) har även kollat runder på systemkameror nu i morse.. för mamma har sagt att det antagligen kommer bli en del av min konformations present, helt okej :) men nu ska jag äta frulle, så ni får ha det!

peace and love!



så sa det puff!

blev lite ändrade planer, stack ut med carro och sköt raketer och fota lite och  sånt innan men har ätit och sånt , men nusitter här med mamma och kolla systemkamera, har länge velat ha ha en och har typ  aldrig försökt övertala och började ikv.. (börjar med att bli sur när dom först säger nej , eller  att jag sj ska spara) men sen slutar det oftast med att jag får som jag vill, haha älskar mina föräldrar ibland!.. men ska typ krypa ner under täcket och kolla tv och äta godis ( kränget friida ) men säger godnatt så får ni drömma  sött babes!

peace and love!

har man tråkigt så har man, haha!

BLOGGARNAS
STÖRSTATEST
för tjejer

Har du ett par blåa string ? hmm, nej.
Vem var den senaste du pussade ? carro
Trivs du med det ? haha ja?
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? 58 haha
Gillar du nån nu ? ja :)
Vad gjorde du inatt ? sov.
Och i förrgår natt ? sov
Vad gör du innan du ska sova? det man brukar? fixar mig för sängen
 
Kan du prata med din mamma om allt ? ja
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid ? hm, tror det
Har du varit gravid ? nej.
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig ? haha inte nu.
Choklad eller glass ? glass!
Stövlar eller gymnastikskor ? stövlar
Kjol/klänning eller jeans ? jeans
Hemstad/ort ? järrestadcity
Hårfärg ? brunett

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? ja
2. Tror du på kärlek? ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta ? vet ja inte
6. Har du
nånsin blivit kär i din bästa vän? nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne ? ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon ? nejfan.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare ? vet jag ju inte om den är hemlig?
10.Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja

Tio saker: This or That
1. Kärlek eller pengar? kärlek
2. Vin eller öl ? vin
3. Dag eller natt ? natt
4. One night stand eller förhållande ? förhållande
5. Tv eller internet ? Internet.
6. Pepsi eller cola ? cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? vilda fester!
8. Färgfoto eller svartvita ? olika
9. Telefonkontakt eller face to face ? Face to face
10. Bilddagboken eller myspace ? bilddagboken

"Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut ? ja
2. Har du nånsin viljat ta livet av någon? njae
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? ja..
4. Har du hoppat bungy jump ? nej
5. Har du nånsin gjort slut ? ja
6. Har du nånsin ätit en hel tårta ? nej, inget kräng
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa ? ja
8. Har du nånsin gått på bio ensam? nej
9. Har du nånsin tyckt att världen suger ? ja

10 snabba
1. Saknar du någon just nu ? ja
2. Är du glad ? hmm, både och.
3. Är du fundersam ? nja ibland
4. Är du uttråkad ? inte nu
5. Är du tysk ? nej
7. Är du italienare ? nej,
8. Är du fransk ? självklart.....
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? au
10. Gillar du någon just nu ? yeah.


nu blire bada med carro, puss!

there's a place for us

mitt rum är nästan helt klart städat nu! riktigt härligt att inte ha så stökigt rum längre , haha. stör mig fortfarande på att jag inte hittae elkedjan i k-stad för är verkligen i behov av en ny plattång! men får åka in till stan och hitta en där på elkedjan ( har presentkort där liksom). men nu vill jag att carro ska komma hem.. för klarar inte av det här.. måste ha det nu! gash, hoppas hon inte ska sova hos jessica bara.. haha. men ska fortsätta knarka sagoland nu!

peace and love!


hade ttråkigt + webb = damp i webben and fun picture!


here without you'

mammas data + nyahögtalare + hög musik + tv på disney = time to clean my room!


i think about you baby

sitter framför tvn och kränger godis, carro är även inne i stan och fixar lite godis ;) men borde typ gå och klä på mig eller något, men det fixas sen! för nu ska jag fortsätta glo på händige manny!

peace and love!

varje gång är som den första gång vi sågs..

godmorgon på er!

blev bara ett sånt snabbt inlägg igår, för hade bråttom in te carro. men stack in där så satt vi och åt julgodis & efter det satte vi oss hos marie och såg på tv och sånt. men stack hem typ vid 11 eller vad den va :) men hem gjorde mig iordning för sängen sen ringde carro vid 12 typ så satt och snacka i tele med henne en stund men sen blev det sängen :D men idag kommer jag bara ta det lugnt.. måste tyvärr passa syskonen (igen) för min  mamma är dum i hoed :) & sen blir det även städa rummet som är i stort behov av städning.. haha :D

peace and love!



 


if I could party all time, my life would be easy'

hemma från k-stad nu, riktigt roligt &  trevlig dag, haha! skrattat som fan har vi gjort och bara snackat om allt. men vaknade vid 8, tog bussen vid 9 till k-stad för hennes morfar kunde ente köra oss.. men vi var klara rätt knappt med shoppingen , typ redan vid 12 - halv 1 så då gick vi och satte oss på domus och åt & satt och snacka och lite sånt skit, räkmacka för mej & spätta med brunsås eller vad det nu hette som tog. men satt på stationen och vänta på bussen fick vi oss en massa skratt av fjortisar som gick förbi och lite annat skit.. men sen åkte vi hem te carros mormor igen och åt sen kom marie och hämta oss och sen hem och äta och nu ska jag in te carro och se film & äta julgodis och sånt så.

peace and love!


blå härlig kofta - bik bok

baseballjacka - bik bok

tights - bik bok

avril lavinge kit - cubus

halsduk - åhlens

maskara/kaial - lindex
foundation - lindex
svartsak - mamma beställde på oriflame

vantar - team sportia

blå bh - lindex
lila bh - hm
trosor - hm

linne - hm

godiiiis - hemma kväll

de flesta har bilder på sina idoler, jag har en spegel'

hade skrivit ett inlägg innan men så klart raderades det? men ja vi är hos hennes mormor & morfar nu och klart bäddat och allt, så ska hennes mormor värma lussbullar och sånt till oss nu, riktigt gott! blir antagligen inte bussen till k-stad imorgon för hennes morfar kör kanske oss, hennes morfar & mormor är underbara, hehe! men säger godnatt med detta inlägg nu så puss på er!

carro, frida & malin är bäst!

nu har carro och jag ätit typ hela dagen, julbord hemma med familje, haha. nu är jag proppmätt! men imorgon kan jag och carro inte komma in te stan för den närmaste bussen som går till den bussen går 2 timmar innan så ikvälll drar jag och hon till vik och sover hos hennes mormor sen imorgon bär det av till k-stad där ifrån, haha :D men nu ska jag gå och begära pengar av mamma! så hörs vi imorgon skulle jag tro!

peace and love!


carro & frida är bäst!

carro och jag har precis varit ute i hela byn, värsta isfötter man har nu.. så när vi kom hem så hade alla min syskon & deras familjer kommit utom johan.. så blir fira jul idag med och det gillas satan :D sen taggar man kristianstad imorgon med carro , riktigt härligt!! :D'

peace and love!


turen i oturen, typiskt oss.

precis kommit hem från mormor , en helt okej jul väl men ente samma stämning som andra år.. men ja det funkarde. men sen få vägen hem så är vägen s¨å underbart plogad med massa hål i vägarna överallt stora som små.. så kom pappa gietvis rakt i den störta hålan och hela bilen hoppade upp och ner sen bara bilen stannade... & den gick inte att starta igen? så där satt vi på vägen.. precis utanför järrestad. men så hade vi en sån tur så håkan och anette som bor i järrestad körde förbi och stannade och boxerade oss hem , haha som dom säger.. turen i oturen , haha! så jävla typiskt oss också.. för förra året på vintern så blev mamma påkörd av en traktor och hela bilen kvadades? men nu blir det antaglien köpa ny bil eller lämna in den på lagning.. men eftersom vår andra bil också är isönder så har vi ingen bil? men ja det är sånt som händer.. haha. men nu är jag hemma och ska spela kalaha med min lillsyrra som älskar att fuska på det! typ gäller att ha ögonen på henne hela tiden, värsta fuskare.. så lägger hon värsta kommentaren " oj, jag glömde lägga där, eller det måste blivit något fel" sååå dålig hon är! hahahah. men ja ciiiiao!





ja, en liten konstig bild men ungefär min outfit ikväll.
&& nu har min syrra redan börjat spela och hennes bo är helt fullt av kulor & hon har inte stannat en ända gång och alla kulor är snart slut... HAAHAHA, ni fattar vad jag menar ;)

sång från hjärtat'

dagen har gått otroligt snabbt idag verkar det som? men ja det är dax för familjen att se kalle anka, vilken är en tradetion för oss, fast lite tråkigt är det imed att det är samma som visas varje år. men vad gör man ente för familjen, hahaha! men ska ta fram godis och lite sånt smått nu så hörs vi senare, om inte vi åker in till mormor. pappa är ute och skottar fram bilen liksom, 1.50 meter höga snödriver i upfarten.. men ja vi hörs som sagt!

peace and love!

feliz navidad!

pappa kom och väckte mej imorse, miin första tanke " yäy det är julafton, paketer nu på morgonen :D" men nää när vi kommer upp har mamma glömt att vi alltid brukar få ngt på morgonen som syselseter oss till ikväll när vi får dom andra men nää det kommer jag ju inte få iår, blä på det! men har hjälpt pappa fixa julskinkan, ringt till folks och sagt god jul och sånt , har äve fått en del sms med god jul som jag ska svara på snart, haha. men nu ska jag gå och duscha och klä på mig, god jul alla! :)

peace and love!


jag har tagit mej hit, utan nån rast eller sömn.

precis ätit tacos, sjukt gott faktiskt & jag var duktig och laga & hacka & duka allt sj (a). men mama fick blocka undan, hahaha :D ska hjälpa mamma att julbaka och lite sånt inför imorgon när vi firar jul hos mormor om vi kommer in till henne imed vädret, som vi alla hatar :) men ja nu ska jag fortsätta spela mall world sedan hjälpa mamma. btw, har även antons julklappa fixad, tummen upp på det! (y).

peace and love!

life is just a party

dagen idag har varit lång känns det som.. & längre lär den bli.. pappa ringde precis och sa han fick en "nödfall" eller vafan han kallade de.. typ ngn stall med djur i hade rasat sammat pågrund av vädret så han fick hjälpa till att flytta djuren.. & mamma jobba länge och kommer nog inte hem på ett bra tag. men något som är positivt är att vi får tacos ikväll, älska det!

peace and love!

the way back where i belong'

godmorgon alla sötnosar!

julen är här imorgon och jag är riktigt glad :) även fast julen inte är det bästa jag vet så älskar jag att få presenter/julklappar och allt man kan tänka sej, haha :D vakna för en stund sedan, har hunnit fixa en header te malin, diskat ( med carro) krängt godis och sånt skit.. känns som det kommer bli en bra dag idag, haha nu låter jag som en tönt men ja :D

peace and love!


vad gör vi? NU kör vi!

familjen är på boan, jag och carro passar viola och glor tv och massa sånt skit. taggar inför nyår, med klänningar och sånt & massa vilda fantasier, haha. men hon sover hos mig inatt sen får vi se vad som händer imorgon men finns inget mer att säga mer än att detta blir sista inläget för idag.

peace and love'



blir antaglien denna på nyår, men mamma ska sy upp den lite så den blir lite snyggare & skönare och ja allt som man kan tänka sej ;)

man får va som man är, när man inte blev som man skulle'


bild : VG
biologi : G
engelska : G
fysik : VG
hkk : G
Histora : VG
idrott : VG
kemi : G
matte : MVG
spanska : G
musik : G
Samhällskunskap : G
slöjd : G
Svenska : G

rätt nöjd med mina betyg faktiskt,  :)

the boy i want'

fixat en ny header, kände att jag var i behov av det. dock inte så fin, men den funkar för tillfället tills jag orkar göra någon ny :) haha. har kommit på att det bara är 2 dagar tills det är jul, & det är helt underbart liksom ;) har dock ente hittat ngn julklapp te carro eller anton men det fixar jag nog senare idag eller så får dom senare julklapp. aja ska fortsätta städa nu lite,

puss!

dancing with tears in my eyes

var riktigt trött igår, så somnade typ vid 10 eller vad den va? så nu är man utvillad för att tagga lovet ;) imed att jag ska ha nyårs fest hos mej.., och mamma ente gillade de så mke för dom är utanför ystad och firar nyår och vi har hela huset för oss sj hela kvällen och ingen som ser efter oss.. så sa hon att om jag hjälpe henne att julstäda så gick det bra, vilket jag ska göra nu ;) så vi hörs för måste börja städa :D

peace and love!


jag lever min dröm

sitter och lyssnar på hög musik, har övergett gg för en stund, men snart back on track med det! har ätit midda, eller billys pizza som jag älskar (a). var sj hemma för en stund sedan, när dom andra var i boan men nu är dom också hemma tyvärr.. men nu ska fortsätta glo på gg.

puss på er!


så jääävla heta är dom! riktigt ögonorgasm! enjoy because i will do ;)
fast anton kommer alltid vara min snygging! ;)

you're the one that i want'

nu fryser jag riktigt mke, så blir krypa ner undertäcker och glo gossip girl, eftersom jag har skaffat tredje säsongen nu! men nu ska jag dra och få ögoorgasm av alla i snyggingarna där ;)

ciiiao'  A


baby, we can do it all night.

sista skoldagen idag, riktigt härligt! såg film, anna bjöd på indiskt godis som var sketa gott, haha :D men slutade vid 11 typ, efter vi fått våra betyg och var faktiskt nöjd med mina betyg! :) 550 spänn intjänade liksom.. ;) men stack te bussen där carro var, så var vår buss instäld så vår buss gick ente förän om 1 timme, så satt där och muppa med carro, alice & pontus tror jag han hette? men det var skojs :) sen hem och äta, har även precis tagit ett lång varmt bad, så ren och fräsch nu. men ska dra nu, planera lite om nyår.. men vi hörs!

peace and love!A



allt går inte alltid som det ska..,

nu är nyår nästan helt planerat, tror jag. men ja det blir säkert bra :) grannen är ju expert på att säga till mina föräldrar när man gör ngt man ente får om vi ska va hemma hos mej, så vi behöver ju ente vara rädda ngt ska hända.. HAHHAHA, humor pådet. men nä men vi ska bestämma mer imorgon :) imorgon är ju äntligen sista dagen i skolan! blir film och sånt, så har fixat godis te de, hahaha kräng typ :) men ska draoch eda nu för pappa har lagat mat.

peace and love' A


love is all around us'

blev inga fler inlägg igår, eftersom carro kom in och hon & jag stack ut och gick & in och såg film , riktigt bra film faktist, men kommer ente ihåg vad den heter (a). men carro sov hos mig inatt, så har hennes ängel till morfar fixat min data sladd så nu kan jag använda min data igen :D älskar hennes morfar! men slutade 10.40 idag, men var tvungen att se på ett fotbollsmatch så jag, sara och frida stack ner till stan och sånt. efter matchen skulle jag gå och klippa mej, men  orkade inte så jag och carro stack ner och åt julbord på hennes mammas jobb, sketa gott :D men sen stack vi och handla godis och stack sedan till stationen och satt och snacka med frans, haha så härlig alice lillebror är xd och nu är är vi hemma och sitter vid  vars en data och kränger godis. men bloggar senare!

peace and love'


i can see you and me in your eyes '

anton åkte hem för en stund sedan, fick även ut med kvp.. men ja jag lever :) ett flak cider, 4,7 % vol. har även handlats hem till mej, som jag ska ha te nyår (y) älskar min pappa ibland (a). blev hungrig för en stund sedan så åt äggmacka, riktigt gott, och enkelt att göra. bara ta en macka, göra ett hål mitt i den, lägga på stekpannan, kläcka ett ägg i hålet och sen steka den på varje sida, ett tips för dej som gillar ägg ;). men nu ska jag ner på rummet och glo gossip girl, (a)

peace and love!A

 kanske inte ser så gott ut, men tro mig.. det är det!






trettonde knut, åker julen ut.

helgen har varit riktigt mysig med älskling, även fast han kanske inte gillade gossip girl.. (a)

fredag: skolan, helt okej faktiskt, ( som alltid typ? men ja, haha.) så tvingade johanna mig att spela innebandy, så spelade lite, 4 st som tränade, greeat. haha! men sen stack jag och emelie ner till stationen, så var alla bussar/tåg försenade. så träffade vi marri & norton där nere så satt och snacka med dom, sen tillsut kom deras tåg. så då stack dom och jag satt kvar sj tills jag kom på att pappa kunde köra mej hem.. så kom hem gott om länge. sen när jag kom hem så kom anton också, så hann inte städa mitt rum, hahha! men så såg vi gossip girl, & mös och sånt.

lördag
: upp, ut med kvp. sen på dagen fortsatte vi att se gossip girl, haha som anton inte gillade direkt.. men jag fick som jag ville (a) haha. så skulle egentligen han hem, men han sov här en natt till, så klädde vi julgranen, drack glögg och lite sånt på kvällen, sen gick vi ner på mitt rum och fortsatte glo gossip girl ;) åt även dansk stek, som är sjukt gott och jag älskar (a).

söndag:
vaknade och sånt, gick upp stekte ägg till frukost, mums! men så hade min syrra fått öroninflamation (stavning?) så åkte pappa och hon in te sjukhuset & pappa jobba så har ingen som kunde köra kvp så skiter i det idag tror jag (a). men nu ska jag fortsätta vara social med anton och bara spela klart på mall world, men det är gött (y)

men ni får ha det, så bloggar jag väl antagligen senare idag, om inte jag ska fortsätta se klart gossip girl, sett 4 av 7 skivor, 1070 minuter. höhö kärlek på de!

peace and love!A


som det kan gå ibland..

anton hela helgen, underbar helg!
men berättar mer om den senare idag,

peace and love, A


me heart anton (L)

anton är här, men orkar ente blogga så bloggar mer imorgon!

pusspåer.

me are the winners, we are the best.

igår sov carro hos mig igen, därför jag inte bloggade mer. gillade inte den maten resten av familjen åt så jag gjorde egna pommes och satt och åt, haha så gott :D men ja sen gick jag och carro och la oss. skolan idag har varit helt okej, men slutar nu halv 3, sista lektionen. sitter och skriver och hinduiska gudar (y) chill som fan fast lite segt ibland, haha :) men skriver mer när jag kommer hem!

ciiiao.

when we drink, we do it right'

skolan idag var kort, haha men skulle egentligen sluta 15.00 men stack hem vi 12.50 (h)

svenska - såg film, en osynlige.
no - alla i klassrummet höll på att dampa utom jag och sara typ så vi gick ut och skrev om könssjukdomar i soffan, höhö.
engelska - haha alla trodde att det inte skulle vara skola idag så ingen hade gjort läxan, men vi hade vikarie så han förhörde oss ente  (a) men ja såg film och sånt.
lunch - åt och sånt.
matte - fick reda på att alla skulle åka hem så gick in och kolla busstider så tog bussen hem 12.50 och sen satt jag och jobbade matte , sån matte man jobbade med i 1an (h)

haha så fullt, bussen var fullpackad och jätte många skulle in från skolan så alla stod upp typ ,haha. men nellie följde med mig hem för hon kunde ente komma hem, så hon åker antingen hem ikväll eller så sover hon här :) men det är riktigt nice, och nu är carro också här och vi ska äta makaroner och aromat nu, hehe (a). men nu ska jag dra, så ni får ha det te nästan gång ;)

peace and love'


"ok"

dagen idag var helt rolig, eller vad man kan säga.. haha men helt chill :D

elevensval - satt och läste och lite sånt.
håla - satt och drack te och snacka med majsan , hahhaha fick värdens skratt anfall "ok" haha bara jag och majsan som fattar men fifan vad jag skratta & hon lite (a).
träslöjd - han ville inte ha oss där imed att vi redan var klara så 10 min lektion (y)
matte - satt och dampa igenom hela lektionen och kasta stearinljus, haha.
bad  - haha imed att vi bara var så lite så var vi i mellanbassängen och dansade runt "granen"  haha och sjöng jul sånger och sånt, riktigt kul faktiskt!
engelska - kolla film, pratade egenom lektionen typ, hehe :)

sen tog jag bussen hem och har varit me carro hela dagen, och nu ska hon sova hos mig inatt :) riktigt nice att ha henne som granne ;) haha vi klädde ut oss som muslimer och gick runder i byn, snacka om nolife :) men nu ska vi dra ner på mitt rum, men tänkte bara berätta om min dag så nu får ni ha det !

peace and love'


även ett hjärta av stål kan brista'

haha fick reda på att jag slapp städa hemkunskap salarna idag , haha så gött ;) men skolan imorgon och ska ta hem min skål som jag gjort te mina förädrar.. höhö (y). men ska se klart house sen ska jag och lägga mej så säger godnatt med det här inlägget så får ni ha det tills imorgon :)! 

peace and love'


it's something with your makes my heart beat fast'

dagen har bestått av att hjälpa mamma slå in massa julklappar, har även kommit på vad jag ska köpa te anton, tror jag (?) men inte helt säker än (a). haha har även sett vad jag ska få i julklapp av mamma & pappa eller vill säga "familjen" för är man så smart som jag så ser man det och märker det, höhö! ska få ett skit fräckt halsband (h) haha nä men nu är jag själv hemma och steker, blir antagligen sj hemma hela kvällen och det är nice :) sen blir det anton i helgen & det är underabart! älskar det grabben obeskrivligt :) men nu ska jag fortsätta leta efter present te carro, anton & familjen , pappa kom precis hem så blir nog ente ensam ikväll om ente han sticker in te stan te resten av familjen men ja , hörs senare ska börja leta nu!

puss'

btw, beställde hem en ny tröja som jag kan sova i / ha idrott i.
på mej & mysan, hihi :)


me love my mother'

ibland älskar jag bara min mamma!

mamma : ska du ta bussen in till skolan nu elva?
jag: hmm, jag vet inte..
mamma : nä okej, men bli hemma då om du vill så får vi ringa och sjukanmäla dig.
men då får du inte bara sitta vid datan idag!
jag : okej :D nej jag lovar..

hihi, kärlek på mamma (a). men nu ska jag släppa datan ;)

peace and love!

unwritten

försov mej idag, gick upp vid 8.35 typ.. som då en buss gick in & jag missade, sen missade jag den som gick 09.05 så går inte nästa buss förän 11.05 eller när mamma sa , men blir antagligen in med den om jag orkar.. för har fortfarande lite ont i ryggen och förhoppningsvis kan det vara en ursäkt för att vara hemma (a). men nu ska jag, mamma & fjolla äta frukost så ni får ha det  :)

byee'


the human centipede


carro har visat mej denna film, och fett sugen på att se den!
verkar helt sjukt bra, haha. spänningen, äckligheten, haha måste ladda ner den!
fast folk säger den är riktigt äcklig och sånt, men what ever? (a)
hur coolt är det ente att göra en männsklig tusenfoting med att operera fejsat te en annans rövhål?
äckligt, men säkert fett nice film om man fattar rätt :)

i want your love'

carro och jag råkade sova lite längre än vad vi brukar, så blev snabbt upp och sticka te skolan. skolan var ju chill och sånt.. men när vi skulle gå till lucian, så var det en isfläck utanför mittens dörr och där trillade jag ju så klart och slåt huvudet i malins knä som gick bakom mig sen slog jag i ryggen i marken hårt så har ont i ryggen typ.. men ja det är ju sketa kul, höhö men ja jag lever iaf, tyvärr nog :)

mentorstid - snackade om lite små saker.
lucia - roligt när tomtarna sjöng, haha nä men det var fint :)
mentorstid igen - åt lussekatter som var torrare än snus,& drack juice.
svenska - såg raskens och jobbade lite.
spanska - skrev klart om mitt monster & lite sånt.

men ja slutade vid 12.20 så imed bussarna har blivit ändrade så går det ingen buss förän 12.50 men det är bra för då slipper jag springa te bussen, haha :) så stack jag och carro te bussen, så när jag ska gå på bussen och sätta mej så lyckas jag givetvis slå huvudet i den hatthyllan? typiskt mig eller ngt, så ja blev mer huvudvärk.. höhö. men ja bortsätt från alla skador har skola varit chill :) sen har carro och jag nördat mall world tillsammans sen vi kom hem, hihi. ja sen ska ju min mentor ringa te mina föräldrar bara för jag kalla malin för afrikanbarn, humor typ, haha nä men så här gick de te för er som bryr er ;

bullarna vi fick va ju torra som snus så satt vi ju och klaga och massa sånt, så bara sebbe " men tänkt på barnen i afrika" så pekade jag på malin och bara " gör jag ju också, för vi har ett sådant barn i klassen" eller något liknande sa jag, så ja då började alla skratta och anna blev sur på mej (ovanligt typ?) men ja så skulle hon ringa te mina föräldrar men undra vem som skrattar mest, mina förädrar eller dom i klassen.. hmm? 

men ja det var min dag & carro ska troligtvis sova här inatt igen, men ja ni får ha det så hörs vi kanske senare!
ouups, kom precis på att jag har miniprov imorgon i spanska, tror jag får plugga lite :s

ciiao'


glöm inte att jag älskar dig tösen !


du är min, bara min!

kvällen igår slutade med bilfärd med pappa te löderup, han var fylletaxi te "ratten" som han kallas, så följde jag med för göra han sällskap 1 på natten, haha sån snäll dotter han har :')  men sen var det sån luciafest eller julfest vad det nu hette, helt okej faktiskt haha , min pepparkaka blev finast av alla :D sen blev det med carro hem , lagade kyckling och makaroner, sketa gott, så hade vi ju så klart aromat till det ;) sen resten av kvällen har vi bara chillat, sen ska hon sova hos mig inatt också, och det gillas satan ;) men skulle bara snabbt uppdatera om min dag!

ciiao'

3 underbara månader med min älskling idag,
älskar din max anton boman (L'



min fina pepparkaka :D hihi (a)

we r who we r

sitter här med martina & kollar på sex and the city, eller hon läser tidningnen men ja.. haha. popcorn är hem köpt så då kan ni ju bara gissa om jag har en skål med popcorn i famnen.. haha :D men jag säger godnatt med det här inlägget så ska jag fortsätta glo tv :)

p e a c e  a n d  l o v e  ( L '




vem har tänt den stjärnan, som speglas i ditt öga?

lucian är över nu, gick faktiskt jätte bra! :) och vi sjöng inte fel som vi gjort på träningarna.. haha. men ja det var roligt. sen stack jag fanny och fikade efteråt i församlingshemmet , lussekatter och pepparkaker. sen blev det sjunga lite där också. sen körde min syrra av vägen när hon körde hit.. så nu kommer hon inte hem så jag kommer inte få sova sj i mitt rum ikväll, *snyft* men ikväll blir det kykling , potatis och brunsås till middag så får njuta av god mat ikv :D men updaterar nog senare :) bilder kommer senare också föresten :)

kyss'

baby, i'm your biggest fan'

nu har jag varit så sketa duktig och städat (h). har så mke att göra idag känns det som...

stryka min sark ( lucia klänning)
klä på mig
fixa mig
göra sån ljusbricka
göra en kopp te
packa min väska

blää så mke, typ.. haha :D
men måste sätta igång, byye!

Every time you smile for me
Takes me a while to bring myself back.
I may not know where we are but I know who I am
Baby, I'm your biggest fan.

fiiira jul med sean banan, ett gott nytt jul!

vaknade för en stund sedan, och jay vann ju idol igår, han var faktiskt riktigt duktig! :) men idag är det lucia i byn vid halv 4 ska jag sticka dit, så har mamma flätat hela mitt hår i typ 10 fläter, haha. ser förjävligt ut men resultaten kommer bli fint :) men nu ska jag hjälpa pappa städa lite för han frågade om jag kunde hjälpa honom lite så jag ska vara snäll och hjälpa han & sen funderar på vad jag önskar mej eftersom både anton & mina föräldrar är på mej vad jag önskar... & jag har ente en blekaste aning? för har redan världens bästa vänner & pojkavän & en familj som finns där för en! men ja får se vad jag kommer på, haha tips som man kan önska sej? heeelp. me ja nu ska jag fortsätta lyssna på sean banan på högstavolym och börja städa :)

kyss'



sexigt hår.. typ :)

you are so close, but still so far away'

idol har börjat och jag sitter här fastklistrad vid tv , final ikväll ju.. ända kvällen vill säga då jag glor på idol. annars skiter jag fullständigt i vad som händer där, haha! men pappa lagar revben te middag & pommes och så fort maten är klar blir det kränga mat framför tvn, haha riktigt smaskigt! (a) men vi hörs väl senare ikv, tänkte bara uppdatera mej lite & berätta om hur min kväll kommer se ut, hehe.

byye'


dilemma - nelly ft. kelly rowland


en sån sjukt härlig låt!

no matter what i do, all i think about is you.

orkade faktiskt gå upp lite tidigare imorse, så plattade håret & sminkade mej. haha (y) men skolan idag var onvanligt chill :)

mentorstid - någon film ?
idrott - haha, en av dom roligaste men jobbigaste vi haft.. skulle ta en i famnen och springa över hela rummer och sen bära det över axeln och bära den över rummet.. så blev jag ihop parad med lukas så klart , fast det va bra för han väger nada.. haha :D
spanska - läxförhör, gick faktiskt bra (y) sen skrev vi på våran monster berättelse.
"rast" - sprang ner te österlen gymnasiet med sara och hämtade böcker till hennes syster och liksom stod där mitt bland alla och rota böcker och massa sånt skit i hennes skåp för det fattades saker och sånt.. haha, pinsamt..
matte - jobba på bara.
lunch - åt, sen glömde vi bort tiden och kom typ 5-10 min sent te nästa lektion.. haha
fysik - gick igenom uppgifter, & sånt skit.
so - skrev om gudara, satt kvar lite med maja och skrev klart och sånt.

sen blev det torget med älskling , amanda & nellie :) typ amanda dampa loss som fan på mej och börja snacka om sexualkunskap.. haha. men sen stack jag upp för hämta saker så satt malin & philip där så snacka lite med dom, sen stack jag ner te bussen med älsk, stod där och snacka lite med lina, malin & alice :) sen nu har jag precis ätit. blev inget valla ikv för är sketa trött och orkar inte, så blir hemma se idol finalen och lite sånt smått istället, se en film eller något :) men ja vi hörs senare!

kyss'


I remember what you told me, But I can't hear you say it any more.

att plugga spanska är nog det värsta som finns! speciellt när det aldrig går in i skallen på en & det gör det inte roligare att banka in det i hoed & sen gå på spanska lektion med häxan,  usch vad äckligt. men pappa har kommit hem & gör middag så hoppas på ngt gott för börjar bli hungrig, riktigt hungrig! :( men  nu måste jag fortsätta plugga..

p e a c e '


det vackraste jag vet, är att se dig när du sover'

haha råkade försova mig lite imorse.., eller 20 min.. men det är mke imed att jag bara brukar ha 40-30 min på mej när jag går upp vanligt, haha. men ja skolan idag var väl chill..

svenska - såg någon film? rasken tror jag den hette
fysik - jobbade på inför provet nästa fredag
engelska - skrev berättelse , läxförhör
lunch - någon kycklinggryta,
matte - jobba på bara.
fysik - fick gå på hemvistråd, eftersom att jag typ var den ända i klassen som förstod fysik & malin & frida som egentligen ska göra gå på det,inte förstod något av fysiken så fick jag gå dit, men där fanns bara muppar så va det typ sån pinsam tystnad hela tiden för ingen sa något, va typ bara jag, oskar & johanna som prata alla andra satt helt tysta.. haha. men sen lektion och jobba klart resten.
so - skrev om hinduiska gudar.

men sluta 3, stack ner te torget med amanda & nellie, satt där och muppa med dom andra typ. sen stack vi te bussen och stod där & vänta eftersom vi var lite tidiga.. hahaha men ja :) & nu ska jag göra varmoboy och äta macke och bara nörda mallworld, hehe (a) men hörs senare.

b r b '




♥♥♥♥ höhö ♥♥♥♥

nu kan jag engelskan för jag är så duktig.. höhö :D nu ska jag se maria wern elr vad det heter, för det äger & tyvärr så var popcornen slut men får äta muffins ist! men nu ska jag dra och jag säger godnatt med det här inlägget, puss på er alla ;)


i wanna be free

sitter & pluggar engelska nu, riktigt duktig (a) eller okej bloggar men har sidan uppe.. haha & har älskling i telefonen så det går prima, allt som saknas nu är lusten & orken :') men har kommit på att jag skiter i spanskan idag och tar det imorgon, för vi har ju ente glosorna föräns på fredag så vem orkar, sen har jag helgen te "mini provet" på tisdag,  höhö men ja det får gå som det går :) men nu ska jag se om vi har popcorn & fortsätta plugga & nörda mall world & sen blirre bada, hihi :D men ja ni får ha det !

kyss'



saknar MIN aiste, mega mycke , blääh på det!

You make me smile like the sun

utvecklings samtalet igår gick utmärkt, betygen var jätte bra & det ändra jag kunde ändra på var att inte snacka så mycket på lektionerna och fokusera på det istället, faktiskt rätt nöjd då :)! men var sketa trött igår, så somnade rätt tidigt, hehe (a) men upp te skolan idag,

elevensval : satt & läste & pratade om julavslutningen
håla i 2h : dampade runder med majsan & städade mitt skåp, behövdes..¨
träslöjd : klar med min skål nu, bara göra färdigt rebeccas nu.. höhö
matte : jobbade på bara
idrott : handboll & fotboll, faktiskt riktigt kul för mitt lag ägda på att kötta :)
engelska : satt med maja hos sjuksystern, gick igenom provet.

sen hade mamma lurat mig med att det var konformation, men tur fick jag reda på det innan jag stack dit så åkte hem direkt efter skolan, men fastnade vid datan nu & har nördat mall world på facebook.. det äger! men måste plugga engelska för har 18 glosor till imorgon & den ungefär lika mke i spanska så får göra gloserna där också imed vi har ett "mini prov" på tisdag, så kan man ju ha tränat innan så blir det inte lika mycket att plugga på sen, right? men nu ska jag fortsätta nörda mall world.. måste shoppa nya kläder till dockan ;) 

b r b,

i want your love'

hellusan, igår hann jag inte blogga på kvällen eftersom jag carro sovde hos mig & jag var tvungen att plugga till  prov som jag hade igår, hemkunskap & musik. && hemkunskapet gick faktiskt bra så hoppas på vg iaf, & musik provet var på 11 sidor, man bara wtf? men ja det vet jag att jag kommrt få ig på, för man hade inte fått ngt att plugga på och sånt skit, men ja det får gå som det vill because i don't care :) men maja & fanny hängde med mej hem idag igen,  men vi va inne hos carro hela tiden, sen lucia träning som gick bra :) sen fick jag reda på av mamma att jag ska iväg på utvecklingssamtal nu halv 7, så undrade jag vem jag skulle ha & hon bara " anna ringde så jag antar att du ska ha henne" haha men båda mina mentorer heter anna så får se vem det blir, haha överaskning eller något.. hahhahaha nolife. men nu ska jag göra mej i ordning så ska pappa & jag dra in sen.

puss!


just one wish'

haha, jag bara älskar min syrra, anna! hon har sagt att om jag får vg eller mvg i allt i betyg så ska jag få 1000 kr, och varje g jag får.. blir det 50 spänn mindre... och det finns typ 10 ämnen man har betyg i väl typ? och skulle jag bar få g i allt så skulle jag ändå få 500 spänn , haha (a) men nu ska jag typ städa & lite sånt smått för att göra mamsi glad, så hög musik &  bara jobba.. hhahahaah :D




som dom säger, släkten är värst... men ente alltid ;)

för det är bögarnas fel'

haha, satt och nörda "bögarnas fel" med carro igårkväll, stack typ ut vid 12 - 1 någon gång i byn och dampa runder, haha. men somnade vid 3 typ :') sen ska vi nog fråga om inte hon får sova hos mig igen inatt, för det är fett nice :) men skolan idag var väl chill, fick reda på mitt prov i spanskan, provet var indelat i 2 delar, uppsats & själva provet typ. haha fick ig+ på uppsatsen, ett halftpoäng från g -.-' & sen g på själva provet, haha riktigt duktig i spanska ;) höhö men nu sitter jag och äter barnmat ( som anna köpte te mej,) höhö som är så gött (a) sen ska jag äta makaroner med aromat, höhö sån god mat (h) men nu ska jag dra, puss!



erkänn, så härlig låt & den äger ;) (h)

all i want for christmas is a kiss'

dagen idag har varit underbar idag :)! varit ute med carro & älskling & bakat och massa sånt skit.. hihi love it :) men kladdkakan ( vår egna recept kladdkaka) var riktigt gott.. speciellt med hallon & blåbär.. hhaha :D men carro ska sova hos mig inatt igen , && vi ska vara uppe hela natten & hoppas på ingen skola imorgon ( om vi nu orkar ) vet , vi är såå cooooooola! höhö, men tonight is gonna be awsome :) sen har carro och jag fixat hennes blogg också, blev rätt nice ändå.. hihi :) men nu ska vi draaa, puuuuuss!





me love theeem :)


when i grow up, i have a lots of things to do ;)

anton kom typ vid 1, men jag var tvungen att duscha så jag hoppade in i duschen och han glodde tv :) sen har vi legat i sängen och glott tv, resten av dagen :) pappa är redan på julbord & mamma åker snart så blir ff ikväll.. fast mina syrror är hemma :( men aja. carro har även kommit in & ska va här ikv & sova här också.. men ja det blir kul :) maha, jag ska även laga mat till oss ikv, & det blir lassange & vitlöksbröd.. sketa gott ;) me love! men ja ska dra nu, hörs troligtvis imorgon nästa gång ;)

ciiiao'


mitt "fina" ruuuum'

eftersom malin tyckte jag skulle lägga in bilder på rummet , så får jag väl göra det ;)

innan :




efter :



erkänn, jag är duktig på att städa ;) hahaha.. mobba ente (a).
städade även gaderoben (stavinng på det?) haha, så nu är där också orning & reda :)
&& jag vet, jag har snygga gardiner..men mamma som hängt upp dom.. ente jag!
men ja, nöjd nu malin? ;)

when love takes over'

ledsen för det inte blev fler inlägg igår.., men jag städade faktiskt mitt rum (a) sen hjälpte jag pappa bära in pellets från lastbilen, & när jag var klar med allt det var jag trött så la mej och sova (a). men fick faktiskt även mina kläder igår, redigt nice :D & dom passade också (y). men idag kommer honey & sover här också :) så blir kanske ente så mke uppdatateringar idag, så you know :) men ni får bilder på kläderna nu, har även bilder på rummet .. innan & efter men vet ente om jag ska lägga in dom ;) men kanske i ett annat inlägg då , höhöhö.

ciiao'






klänning - vit, svarta mönster
tröja - vit, med mönster på axlarna
"kofta" - vit & svart randig,
byxor - halv lack, tyg?
klackskor - 13 cm klack, läder & venne vad det andra kallas (a)

sen var även en klänning försenad som inte kommit än :)

you? you are so sweet like candy.



Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare,
Robin Hood var en tjuv,Tarzan gick utan kläder och sov med apor,
 Snövit bodde med sju män, Pippi blev jagad av polisen
 och Emil drack sig full i ung ålder!
De var alla förebilder då jag växte upp, så var snäll att sluta klaga på...
...mitt uppförande.

så klockren, så det inte är sant! höhö (h)









I like the way,the way you shake your ass around me'

jag har nog världens mest störigaste syskon! helt äckliga :( haha. men så mke har ente hänt sedan jag bloggade senast. carro har varit här inne och vi har snackat lite och sånt , sen skulle hon göra ngn jävla drink av ägg eller vafan det va xd men hon failade rätt mke.. och stank gjorde det! höhö. men vi hörs senare, för vet inte om jag ska ut med dom och åka pulka eller ngt, om jag vill & orkar, hahaha :D

puss'



don't go, stay here with me! i'll be missing you!

mamma tyckte att jag kunde passa skit ungarna idag igen, så kunde vara snäll och göra det åt henne.. fast jag vill ente vara snäll :( men precis gjort frukost och sånt te dom :) sitter och webbar med honey i min morgånlook, haha sexgt värre. blir kanske dra ut med agge & fjolla och åka pulka och sånt senare  :) men nu ska jag fortsätta glo på nalle puh (a) hörs senare!

byyye :)



drack ny pressad juice imorse , redigt gott!


you think you are cooler than me'

sitter och äter middag & mamma gick med på att jag också skulle få ett glas vin när pappa & hon skulle ta vars ett så sitter och dricker vin också (a). riktigt gott, hahaha, sån tönt jag är :) men kom på att jag kunde lyssna på musik i mobilen & högtalarna kan jag koppla te mobilen så alltså kan jag lyssna på musik igen :D va även ute och lejkte med tindra innan i snön, riktigt kul faktiskt :D fast blev lite snöig & blött , sen när vi kom in luktade hon bra blött hund & det luktar ente gott! usch ! men ja funderar på att dra ner och se film sen :) men sista inlägget för idag, så hörs vi imorgon när skolan också kommer vara inställd förhoppningsvis (a)

kyss!



what you got boy, is hard to find. i think about it all the time.

har varit en sådan duktig tjej idag (y). tvättat/strykit kläder/ lagat mat till ungarna/ städat/ m.m snacka om att mamma var glad när hon kom hem ;) (a). haha nä men nu är jag redigt trött! ska typ baka chokladbollar eller negrar med finnar som jag säger, riktigt gott som man bara kan sitta och kränga i sej :') stör mej fortfarande på att ljudet på datan inte funkar, men det är sånt man får leva med.. tyvärr :( men ska dra nu!

ciiiao'




This year to save me from tears, I'll give it to someone special'

god morgon alla sötnosar :)!

bussarna var ju inställda idag, ( yeeeesssss, love it ). men kunde vara snäll idag så jag passar agge & fjolla åt mamma så hon kunde åka in och jobba, sån gullig & snäll unge mamma har... elr ngt, haha! får se om jag lyckas hålla mej sams med amanda tills mamma kommer hem igen.. haha, vi har redan börjat bråka om datan precis efter mamma stack xd men sams igen (y). men fick låna datan och skriva ett inlägg medans hon spelade wii , här även varit duktig och gjort frukost te dom ;) men ska spela wii nu med mina syskon så ni får ha det så hörs vi senare! :)

b r b  b i t c h e s '








hakuna matata gör att man blir glad'

bussarna var jo naturligtvis inte inställda så var bara att dra sig upp och åka in till skolan, ente för jag egentligen åker buss utan åker bil, men om bussarna är inställda så behöver jag ju ente dra te skolan (a). lyckades även välta ut en hel kopp te på mej i skolan mitt på toget & folk glodde ju? great. men buss hem, så hade ju så klart halva vägen hem blåst igen så gick i snö upp te knäna.. tur jag tog mina knäskor idag.. hahhahaa. haha lärarna säger ju att om föräldrarna vill att man ska hem så får man åka hem , så jag skicka ett sms te mamma vid kl 12 om att hon ska ringa min mentor och säga te hon att jag ska hem , för då kunde jag ta 12.20 bussen men halv 3 ungefär ringer hon ungefär om att pappa har ringt, && alla tidiga bussar hade redan gått & hade bara en lektion kvar, man bara tack typ.. men vägrar gå te skolan imorgon och så är det med det iaf :) men har typ mest chillat seda jag kom hem & kommer fortsätta med det (a). men måste plugga lite engelska nu :)


byyyye'


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!