en sång om ingenting.

första dagen i skolan är avklarad, helt okej faktiskt. måste jobba klart matten eftersom jag fortfarande ligger efter. men orkar verkligen inte, helt trött. 
just det, har jag berättat att jag har slutat på dansen? men iaf, har slutat och dansat, men ska börja igen nästa termin då jag inte ska iväg eller något står i vägen så det förhoppningsvis blir roligare att dansa! :) 

super mario!

vakna för typ en timme sedan. låg och kollade film igår med louise, antoher cinderella story & en natt på museumet. faktiskt riktigt bra filmer enligt mig, speciellt den another cinderella story! pappa och jag åker hem senare idag, resten av familjen åkte redan imorse. måste tvinga pappa stanna på McDonald´s haha. men ska fortsätta nörda super mario med louise nu.. bloggar mer när jag kommer hem :)


laholm, the city..

sticker te laholm nu, finns på mobilen ifall det är ngt.
B R B, bloggen.

can you meet my half way?

dagen har mest beståt av slapp.. även varit duktig och jobbat en kapitel matte! ( 6 kvar, sen är jag ikapp, haha) men blir fix och sånt nu, sen bär det av till 25 år kalas för min syrra, ciiiao.


dubbel avsnitt av sveriges värsta bilförare!

dubbel avsnitt av sveriges bilförare nu klockan 12, kan inte bli bättre :)
är riktigt trött, funderar på att sova, men orkar inte..
har varit helt happy över att inte behövft vara sjuk på lovet lr ngt, tror ni inte jag börjar få ont i halsen nu? riktigt segt måste jag bara säga, men hoppas det är över till imorgon!


vifta på händerna fjortis, vifta med händerna om du är fjortis ;)



rätt söt film.. simrishamns fjortisar.
haha nä men det fula med alla de här filmerna är att dom som är med.. ÄR INTE FJORTISAR? liksom ingen tar dom på seriöst, utan man sitter bara och skrattar eftersom helt normala ofjortisar är med? lr jag gör det iaf, haha.  rätt patetiska filmer.. :)
fast jag har ju aldrig varit med i en, vilket är lite AWESOME!

väx upp och lös dina egna problem?

att gå upp klockan 8 på ett lov är inte kul! men stack in te mormor vid 9, roligt att träffa henne eftersom vi inte träffats på jätte länge..  :) stack hem från henne vid typ 5? åkte hem och började med maten, köttfärssås och makaroner, riktigt gott faktiskt :D städade även hela undervåningen till henne eftersom att jag  var på något konstigt städhumör? då passade jag även på att städa mitt rum :)! allt som står på listan ikväll är att jobba ifatt i matten, eftersom jag ligger efter och har lovat anna att jobba ikapp på lovet, ( som gruppen på fb, snälla mattebok, väx upp och lös dina egna problem?) men iaf så blir det nu med hög musik!

B R B,

the sky is the limit.

tog bussen 3 in te stan med jessica, stack te benka där vi träffade edina & aiste. satt mest och snacka och sånt skit, stack även te piri piri och åt innan jag tog bussen hem vid 7 :)
hade lovat carro att lada kvällsmat med henne när jag kom hem, men vi orkade inte så vi åt kotlett, potatis och brunsås hemma hos mig, sjukt gott!
drog in te carro sen och glodde tv och sånt , låg döda i soffan, hon tvingade mig hem  att se efterlyst.. sen drog jag hem och sitter och glor big brother nu.
drar hem till mormor imorgon och träffar henne, eftersom jag inte träffat henne på jätte länge..


good damn, riktigt snygg... HAHAHA.

stan igår med jessica & alme, askalas :)
drog hem te jessica vid 7 och åt, sen CYKLA vi in till stan igen.. rätt kallt.. hehe! fast det gick :) vid typ halv 10 cykla vi hem te henne igen, hämta en film sen kom min pappa och hämtade oss. så åkte vi hem till mig och såg film. carro var även med en liten stund och kolla film, men sen stack hon igen. sen åkte jessica hem vid 12. och jag la mej att sova (a).
drar in te benka idag igen och träffar jessica.
men bloggar senare, ha det! :)

i wanna feel your body,

nu har jag varit riktigt duktig och städat till mamma. nu blir det att fixa sig, sen drar man in till stan och träffar jessica :)

B R B.


tur man har vänner som kan bjuda på bilder, när man inte själv har det :)

så satans ont gör det *snyft*

sitter och segar framför tv och glor disney chanel & kränger popcorn, smarrigt!
undra vafan jag skulle ha gjort utan disney chanel och popcorn? går inte att tänka..
mistänker även att jag har skadat mitt finger, vänster ringfinger.. gör skit ont. kan inte böja fingret eller något, gör så satans ont. troligtvis efter bowlingen idag, men får hoppas det går över snart!


i love you this much


såg den
blev kär i den
köpte den.

siktar mot toppen, så långt jag kan nå!

bowlingen var riktigt kanon!
förvånadsvärt så vann jag också?  pappa och jag låg och bråkade om ledarplatsen, men jag vann med hela 11 poäng! riktigt stol! (a) men vi satte och och fikade där en stund och lite sånt, på vägen hem stannade vi på bo olsson, och där handlade jag in ett jätte gulligt hjärta!
sen ikväll blev det tacos, sitta framför tvn med familjen och äta tacos, riktigt mysigt! tacos säger man ju aldrig ner till ;) och kvällen kommer fortsätta tillbringas framför tv med att glo det okända, askalas program!


dag 21 - ett annat ögonblick

kom på att det var rätt längesedan jag gjorde de här med dagarna, men får väl skärpa mej så jag bli klar med det..
vet verkligen inte vad jag ska skriva om, kommer inte på något..

pro, you know!

trodde jag skulle få vara hemma hela dagen och slappa eller något sånt? men nej absolut inte, utan blir att dra till t-lilla och spela bowling senare idag, kan vara helt okej ändå :)
jag äger ju på att spela det, iaf på wii..
men ska hoppa i bubbel badet nu, bloggar senare.

det är så synd att du är söt

riktigt överpigg nu, sitter och asgarvar som fan åt ingenting..
blir sängen, sen får jag städa imorgon. godnatt!

tuff tuff tåget

askalas med lov, bara sjukt trött. helt segt, men sova tidigt ikv sen vara jätte pigg imorgon (a).
kom på att jag också måste hitta prao plats, orkar verkligen inte.. men men.
borde städa mitt rum sedan helgen, men orkar inte. gör det imorgon!

I hit the floor!

kvällen igår var väl askalas.
lite trångt att åka hem 10 pers i en vanlig 5 manna bil.. haha! men det funkade. hem däcka i sängen så trött man var. sen idag drog vi te stan och åt frukost på öc imorse.. RIKTIGT GOTT! tog buss hem vid 1 igen sen somna jag i sängen, carro på soffan så sov vi te 5 typ, riktigt skönt. kvällen spenderas inne hos carro, eftersom vi är ensama hemma här, film kväll eller något sånt. vi har även varit duktiga och lagat kyckling, ris & morötter. riktigt duktiga är vi! men ska dra nu, ledsen för jag inte blogga igår.

puss!


old pic, men underbara minnen!

hold my hand

varit duktig och plockat undan lite i köket, och även så klart kollat på sveriges värsta bilförare som gör så man skrattar en del.. hehe sjukt askalas. blir ner och hitta kläder att ha på mig imorgon te valla, för fifan vad jag är taggad!

 lite fult att dom har accepterat namnet "fjortisvalla" men vafan, namnet gör det fan inte tråkigare att vara där? ente fan är man en fjortis bara för man går dit, visst där finns fjortisar men alla är inte fjortisar.. stör mig lite att man kallar folk fjortis bara för man ska dit, men who cares, har dom inget liv så har dom inget liv. dom kan sitta hemma och ruttna lr göra vafan dom vill, jag bryr mej ente för jag ska dit och ha fuuuun :D

sveriges värsta bilförare

pluggat klart nu, känner mig faktiskt riktigt duktig som kan det nu. får bara hoppas att provet går bra nu! nu ska jag se sveriges värsta bilförare, hejdå!

KÄRLEK PÅ DET PROGRAMET!!


the place where i belong

precis kommit hem, har spenderat dagen med emma.
askalas fantami! :) men har typ chillat runder i stan och krängt choklad & druckit hustler och sen landa vi i hennes rum där vi försökte lära oss photoshop som var på engelska.. & det var ju inte det enklaste om man suger på engelska.. HAHA! men det funkade väl. nu ska jag spendera resten av kvällen framför spanska böckerna/datan och tagga mvg på provet imorgon! men ska börja nu.
hörs senare!

@emmas place

bloggar när jag kommer hem, för nu ska jag krääääääänga choooklad & huuuustler ;)

you're amazing

ensam hemma = laga egen mat = köpt mat att värma (a)


what the hell..

vad vore världen utan musik? - tyst. haha nä men gud skulle nog inte kunna leva utan det..
men what ever, slänger in bild på min hylla eftersom att ingen i skolan fattade hur jag menade :(



en utan ngt i den -  sen den andra när jag hade lagt i saker i den..

knock on wood

skolan idag var väl helt okej, lite segt att vi inte har vår håla längre utan sitter en timme med anna nilsson med no? damn, not funny! fast iförsej, får min håla imorgon (y).
konfa efte skolan, satt och kolla på film, askalas film! vet dock inte vad den heter men ändå (a).
hade jag vetat vad den hette hade jag kunnat rekomendera den, hehe men nu vet jag ju inte det.
men iaf, nu efter jag kommit hem har jag;

  •  pluggat till mitt omprov på fredag i spanksa, kan allt nu (y).
  • gjort engelsk läxan, glosor + verb
  • städat mitt rum

ibland kan man undra vafan som händer med mej? lr så tar jag bara tag i mitt liv? haha ingen aning.


hallonsaft, det är grajor det!

nu har jag ståt i typ en timme med pappa på mitt rum och fixat med hyllan, med vars en öl i handen..
riktigt älskar öl.. hehehhehe, asnimnt. känner mej skit cool lr ngt, NEJ, men bara älskar det.
men det blev i allafall asnimt , även slängt ut lite grajor från mitt rum och sånt, lagt i en extra madrass i sängen så den är riktigt mysig nu ;) allt som fattas från mitt rum nu är en ny säng, sen är mitt rum asnajs!
kommer bild på hyllan imorgon, då jag har den normala datan och inte pappas sega dator, för behöver inte göra den segare med fler bilder och sånt känner jag.. hehe.
gammal askalas bild,
har fått det ordet  på hoed, help?

in the ghetto

carro är så ful, frågar henne om vi kan se film tillsammans så säger hon att vi ska se the grudge 2, men den vill inte jag se så hon bara " nej men då skiter vi i det" och jag bara "ja". sen sägerhon att hon har laddat ner en komedi vi kan se, så springer in te henne.. & då har hon inte laddat ner ngn så vi kollade inte film.. riktigt lågt :(
haha nä men är på riktigt partaj humör, taggar fredag! ska dock inte göra något jag ångrar den här gången, hahaha.
men mami & papsi har varit och köpt en hylla te mej idag, som pappa ska sätta upp senare idag, askalas eftersom jag behöver en hylla på mitt rum, hehe. men ska äta goodis nu, puuuuuss!

forget it, don't want it anymore

tisdag och schemat är helt cpe, fast rätt chill med bild på tisdagar.
har kommit riktigt långt på svenska berättelsen nu, bara lite pinsamt att charlie hade smygit upp bakom mig och läst den.. hahhahaha aja han fick sig ett gott skratt iaf. men kom precis hem med bussen, kunde även faktiskt spanska läxan idag! riktigt duktig börjar jag bli.. nu ska jag bara plugga glosorna till mitt omprov på fredag..

aldrig fel med lite presenter!

ldrmamma kom hem med alla hjärtans dag presenter till mej & mina syskon. tycker fortfarande att alla hjärtans dag är överskattat, men det är ju aldrig fel med lite presenter (a).
blir datan lite nu, sen blir det sängen för mig.
hörs imorgon!


nutellan, popcornen & grillkryddan fick jag bara för att jag är ett sånt krän och älskar det.
& ringen gillade jag riktigt mycket, skit fin :)

tips tack!

bra sida där man kan köpa ear cuffs?
vet en juveliasmycken.se, men dom hade bara en i lager som jag inte gillade så hemskt mycket.
så skulle verkligen uppskatta hjälp om andra sider, för hittar inga andra på google heller..


as snyggt, hehe!

industrial ska jag troligtvis fixa om 2 veckor istället, eftersom jag inte kunde denna helgen, och nästa helg sticker jag till laholm.

 


dag 20 - den här månaden.

eftersom det bara gått 2 veckor i fabruari, så har inte så mke hänt.. mer än det vanliga.

  • kompisar
  • dansen har börjat
  • innebandyn har börjat
  • skolan
  • filmkvällar
  • + annat massa kul.

ja, är riktigt nöjd med den här månaden ändå.. rätt galen månad med alla hjärtans dag och allt ;)
- fast en sak om alla hjärtans dag? enligt mej är det  SÅ ÖVERSKATTAT!


svar på coments.




maja:
jo vi skulle det egentligen, men eftersom jag var i sankt olof och jag inte kunde ta mig te ystad så kunde jag inte det, så stack te vitaby med frida ist :) så blir antagligen om 2 veckor, för kan inte nästa vecka heller eftersom jag sticker till laholm, och då hinner jag spara ihop mer pengar också :)
malin:
njee, inte direkt, men du är :)

take me to your candy shop.

har fixat en header nu, som får duga.
har inte orkat lägga ner tid innan på header, utan låtit den varit helt cp.
men nu tyckte jag att jag var tvungen att fixa en!
kommer troligtvis ny senare, men orkar inte bry mej mer om det just nu.
hope you like it!

do you really want to live forever?

skolan idag var helt cpe, nytt schema och allt. helt bögigt! härligt att vi äntligen ska få börja skriva på datorer, har inte fått gjort det på svenskan innan.. så det är riktigt najs. funderar på att vara snäll och städa till mamma idag  , lr iaf städa mitt rum.. hehe (a). sen behöver jag klippa mej så får be mamma ringa och beställa tid, mitt rum behöver städas, damn mycket som behöver fixas känner jag..



head under water

ligger i carros säng och relaxar, riktigt najs.
har duschat och sånt, ikv blire bara somna tidigt, askalas.
men bloggar maybe mer ikv, puss!

fucking shit asså!

kvällen hos malin var askalas!
satt och nörda mario go kart , krängde glass, godis.. allt (a). sen drog vi ut och träffade charlie, jack och måns som körde epa te sankt olof (y). riktigt najs det med, tur dom kom för annars hade malin & frida fortsatt sova som hade gått och lagt sig, haha. men sen satt vi och nörda spelet och spela kort te typ 2-3 lr va den va?
men sen joinade jag frida hem till vitaby dagen efter, så la vi i sängen och kollade på another gay movie, haha fifan vad askalas film lr ngt.. hahahah! fucking shit asså.. haha. men mamma hämtade mig vid 6 sen drog vi till ystad så passa jag mysan och fjolla med carro. sen när jag kom hem vid 12 så va jag så sjukt trött så jag decka i sängen med kläderna på, höhö.
och nu sitter jag inne hos carro och bakar kladdekaka och sånt, riktigt muuums!
och sen får jag se vad som händer resten av dagen. och ett liv utan mobil? DET ÄR INGET KUL LIV!



söta carro får stå för en söt bild!


@ystad

bloggar hemma, puss.


@malins place

sitter hos malin med frida.. kvällen har varit najs! ben & jerrys och massa kräng.. fifan vad gött!
så kommer typ charlie och dom hit här senare, haha.
har nördat supermario,& jag vinner exakt hela tiden..inte så kul att spela när man äger ut dom.. :(
men ska dra, puss!



carro <3

asså jag måste bara berätta caroline är världens bästa vän, skulle inte klara mig utan henne bara så BBÄÄÄST är hon !!! <33

hahahahahahahhahahahahahahhahahah

blev  lite ändrade planer för kvällen.. så sitter hos min syrra i ystad med carro och ska sova här inatt, så blir tåget till stan klockan 7 imorgon bitti.. och ivanliga fall brukar jag sova kl 7? heelp. men det får funka.. haha! sen efter skolan imorgon joinar jag malin hem och sover där, så blir nor ingen bloggning imorgon vad jag kan se imorgon.. men vem vet ;)

puss.

fysik is the shit, NAAAAAAT

kom precis på att jag har fysik prov imorgon? oouuuuups, kanske ska börja plugga, för fattar nada... hehe.

welcome to my funeral

precis kommit hem från skolan, och är riktigt lack måste jag säga.. eftersom vi fått nytt schema. vi ville ha ett bättre schema än det vi hade innan.. så får vi ett nytt så är det ännu sämre? helt sjukt. men har varit med carro nu och sånt.
men ska plocka undan lite och sånt nu, sen när mamma kommer hem så ska vi sätta oss ner och skriver ett brev om mig, om var jag har sommarjobbat och sånt, ett brev om mej som jag senare kan gå och lämna till ställen där jag kan tänka mig sommarjobba den här sommaren, för är verkligen i behov av pengar!
men ska börja städa nu lite, hehe.

är du biff? - synd, jag är vegetarian.

min hals gör riktigt ont , helt sjukt. & sen när jag snyter mig så får jag ännu undare i halsen, helt sjukt så ont det gör. men inget som hindrar mej, skola imorgon.. hehe! ( när jag inte är sjuk stannar jag hemma, men nä jag är sjuk så går jag te skolan..) hahahha, ngt allvarligt fel på mej typ lr ngt? aja who cares. men skippar dansen imorgon, eftersom mamma sa det inte va så bra att anstränga sej så mke när man är förskyld..

dag 19 - detta ångrar jag.

finns mycket som jag ångrar, från små till stora saker. saker jag tycker jag kunde gjort bättre som jag ångrar jag gjorde det på de visset och massa sånt skit, finns alltid något.
men gillar verkligen citatet: ångra inget, som en gång fått dig att le.
och så försöker jag att tänka, försöker alltid göra det bästa av situationen, misstaget är ju redan gjort, aiight?
- men sommaren 2010 var ett misstag jag helst inte skulle gjort, finns många anledningar till det.

everybody was kung fooo fighting'

skolan var helt okej idag, bara så långtråkigt med håla.. men helt okej ändå.
men stack till stan med jessica och carro. kolla ifall dom gjorde industrial i simrishamn, men det gjorde dom inte.. sen satte vi oss på öc och åt och sånt, sen åkte vi med min syrra hem, så ringde hon chrispa i ystad och dom gjorde det, men han som gjorde det va där bara på lördagar, så ska åka dit då och göra det, lite fett att ingen annan på skolan har det så jag och jessica blir första me det ;)
puss.

dag 18 - min favoritfödelsedag.

hmm, har faktiskt ingen aning om vilken som varit min favorit.. men tror nog att det varit den då jag fyllde 14, vill säga 2010. vilket som gjorde den till en favorit vet jag faktiskt inte, men den firades med mina underbara kompisar.. kan varit det? maybe ingen aning.  men man kan ju hoppas att jag får ännu bättre födelsedagar ;)

få inte en tjej att falla för dig, om du inte kan fånga henne.

suttit i en timme och snackat tele med jessica nu, riktigt najs. har även badat bubbelbad vilket som är ännu najsigare.. hehe! :) men nu ska jag spendera resten av min kväll framför datan!
puss!

på fredag gäller det!

blir industrial med jessica på fredag!
ifall dom inte gör det här i stan sticker vi te ystad, för jag vill ha det.. hehe.
typ bara längtar som fan, asnaaaaaaaaajs!

när det är så galet, så det blir busigt.

skolan idag var riktigt chill, slapp halv hkk eftersom jag och rebecca gick och snacka med 6or om hur det var att börja 7an. sen var so:n inställd så drog ner med malin & frida & på öc.. (ovanligt?) men dagen har varit najs. nu är jag feta trött och har ont i hoed & värsta förskyld, så ska väl typ ta en alvedon sen blir det nog bada bubbelbad, rädd jag ska somna i badkaret (?) hahahhaha , är lite sjuk ibland.. sen får jag damp på min mobil jag har nu, eftersom experian inte fungerar.. riktigt seg är den! fast det bästa med mobilen är alla gamla bilder, haha!

go easy

kvällen har spenderats hemma hos sköldan, riktigt najs faktiskt.
& jag äger på att spela gurkan!
men ska typ inte blogga nu, för orkar inte.
puss!

gamla låtar , i had forget.


do you remember?

bjälkis skulle hem och plugga te ett prom imorgon, så kom skäldan hit och sånt. är riktigt trött.. sitter och gäspar som fan. haha fick mitt spanska prov idag, 9/26 = ig+ haha värsta mvg barn (a). men ska fortsätta lyssna på gammal musik som man glömt, för det älskar jag, hihi.

i think about you all the time, i see you in my dreams.

skolan idag var helt okej, slutade tidigare och sånt på svenskan.
tog bussen hem med carro, sen har hon och jag degat framför datan idag.. hehe. 
blir väl så resten av dagen också, om vi inte går näckeborundan! :)

jag - pappa jag ska slå dej.
pappa - du frida? arbetsförmedlingen har stängt.

haha så sjuk han är, HAHAHHAHA

varför ändra något, jag har det bra.

kvällen har spenderats med jessica och carro, riktigt najs :)
sen beställde jag kläder idag.. så va typ ett plag slut lr ngt sånt så skulle det komma i april? och bara för det har mamma satt så att allt kommer då.. så mina kläder kommer inte förän i april, damn! sen mina skor mamma köpte till mig i torsdes.. dom har också gått isönder? jävla mög rent ut sagt! 
men ska dra nu, puss.

In my head, I see you all over me

fifan vad jag är trött, sängen tidigt ikv tror jag.. hehe :') men var ute med carro innan så lägger in några bilder, men blev typ inga så fina bilder men ni kan få några ändå för jag är så snäll! ;)



bilderna är lite redigerade.


dag 17 - mitt favoritminne

har ingen aning om vad mitt favoritminne är.
har så sjukt många minnen jag tycker om, men ett minne som jag gillar lite extra mycket är göteborg med carolin sköld!
den dagen var riktigt najs, ullared var roligt as hell!  sen liseberg & shopping och sånt, riktigt minnesvärt!
& färden dit i bilen med carolin, karoline, martina & christin var riktigt en skrattfärd!
lite synd att carro och jag inte är lika mke längre.. men det får fixas.. ska troligen va med hon imorgon! :)
men som sagt den resan var underbar, många lamm ;) & utskämda för danskar tack vare martina.. & spökhuset carro och jag gick med ett gäng killar i typ 18 årsåldern.. & jag var skit rädd så skrek hela tiden så när vi kom ut dom bara " fifan, jag måste vara döv nu!" hahah carro och jag höll på att dö av asgarv! sen imed att jag var så rädd och man skulle hålla på den som gick framförs axlar (&det var en av killarna) så tryckte jag in mitt huvud i hans rygg så rädd jag var &  han bara "fan vad du är våt" haha bara för vi hade åkt den vatten saken innan, hahha
men glöm inte att jag älskar dig tösen!


ska gå näckeborundan nu, kommer kanske bilder senare eftersom jag tar med mej kameran :)

i wanna be a billionaire!

kvällen igår var väl najs, haha dennis mobil äger måste jag bara säga.. 69 sexställningar som han,jag & carro satt och glodde på, hehe (a) men somnade vid typ 1 sen imorse vakna jag och har sett tingeling nu på morgonen :) sen får jag se vad som händer, kanskee time to clean my room? men det orkar inte jag. men bloggar senare.

puss!

i am not a robot

dagen har tillbringats med carro, bakat och sånt.
fixad och allt sånt nu, så väntar man på släkten, tur carro ska va med så man överlever,haha.
men ja hörs kanske senare ikv, lr imorgon!

puss.


wow, kolla en bild!

wouldn't chance a thing'

precis vaknat, och har riktigt ont i halsen och helt hes och allt.. maybe på väg att bli sjuk? hoppas inte! men ska baka kladdekaka nu till ikv, eftersom släkten kommer imed att agnes fyllde år igår.

puss!

dag 16 - min första kyss

alla har väl haft dom pussarna när man var liten och ja, även äldre.
men min första kyss som "betydde" något var den 13 januari 2010, med dennis.
finns inte så mycket jag kan skriva, eftersom jag typ inte vill skriva något... :)
men just då för stunden kände jag mig som världens lyckligaste tjej,

upp och hoppa,

dagen idag var helt okej, som vilken dag som helst typ, haha. men filmade inte på so:n idag, tyvärr. men satt kvar på skolan med sara, frida & challe. sen blev det innebandy. så var det bara jag och sara så typ spelade bara lite med harald & hans kompis (?) OCH VI VANN! (y) men sen typ orka jag och sara inte längre så vi satte oss och snacka. drog ner till stan med henne senare och åkte med mamma hem. sen nu ikväll har typ inget hänt mer än att farmor är här. men hörs kanske senare..
puss!

åhh, vill ha!

att sitta och läsa andra bloggar och har kompisar och sånt som skaffar navel piercing och allt sånt, det gör inte mitt sug mindre.. vill så jävla gärna ha en snygg navel piercing.. men olyckligtvisnog får jag inte det.
måste seriöst övertala min mamma!
får damp!

dag 15 - mina drömmar

jag fattar egentligen inte vad malin menade med "mina drömmar" men antar hon menade om min drömframtid?
för mina andra drömar, det får ni aldrig veta ;)

de flesta har nog som dröm massa barn, bo i ett hus med man hund/katter.. kanske ett stall med djur? kanske bli bonde lr vafan som helst, skit rika, värsta maffiga familj som är helt perfekt inga broblem och ja allt?
- så är dock inte min framtidsdröm!


många säger jag är dum i hoed om vi har pratat om vår framtid, hehe.

det handlar inte om att hitta den man ska leva resten av sitt liv med, utan den man inte kan leva utan. & den killen vill jag hitta ( helst vill jag leva resten av mitt liv med han när jag hittar honom) haha.

men vill helst bo utomland, stor stad! älskar storstäder.. ingen jäfla hulla!
många vill ha massa barn, men jag har levt hela mitt liv med massa barn runt mej och & vet hur mycket föräldrar lägger ner på barn, som hur mycket vill ni inte ha av era föräldrar varje dag, ny data, mobil, kläder exakt allt.. det måste ni också ge till era barn när ni får barn & de pengarna tycker jag att man kan ha till annat isåfall.. hehe (a) fast sen finns det inget mysigare än att ligga och mysa med en 6 månaders unge, men sen när dom blir äldre är det inget kul. & har man skaffat ett barn så vill man ha fler för hur kul är det att vara ensamt syskon? nada.
mitt hus ska vara stort, lr stor lägenhet.. familjen ska få plats, hehe. stort fint med glas ut mot ett hav eller någon fin utsikt , snyggt & elegant & fräscht och ja allt sånt najsigt.
min kille, man , fästmö lr vad han nu kommer va, ska ha världens goaste hjärta, bry sig om en, bra kyssare, hahahah (a). sen måste han ju inte vara snyggast, ha skit snygg kropp och allt det .. för är det de man är förälskad i.. vafan är det då för jäfla kärlek? visst fan hade det varit ett pluspoäng, men det är inte allt! sen känner inte jag att man måste vara gift, ett giftemål måste man inte ha för att visa sin kärlek, visst är det fint och så, men jag tycker inte att det är ett måste för att visa kärleken till varandre eller visa för andra.
jag skulle vilja ha en katt också, som heter körven! för det har jag alltid sagt att jag vill ha en katt som heter körven, och det står jag fortfarande fast vid, hehe. är så mysigt att sitta och mysa med en katt, eller en liten hund.. men katter kan rasta sig själva och behöver inte samma saker som en hund, så då kör man på katt ;)
sen vill jag vara en person som tränar, håller kroppen i form. vill inte bli en sån soffliggare som alltid ligger och klagar på livet i soffan framför tvn med en fjärkontroll & chips i famnen, ICKE! vill hålla mig i form, det är viktigt.. även om ja inte är det nu så finns det mycket man kan ändra ;)
sen vill jag inte vara stenrik, det vill jag absolut inte. inte vill jag vara fattig iheller, men jag vill ha lite mer än vad som behövs till räkningar, så man kan underhålla sej, resa utomlands utan att behöva tänka " gud kan inte göra det här, pengarna räcker inte" vill kunna shoppa när jag behöver det, och ja allt sånt... ni fattar nog ;)
vet inte vad min drömjobb skulle vara, men har alltid gillat delfiner så marinbiolog har alltid varit ett alternativ & bor man utomland så är det jätte bra tycker jag, men inget så jätte intressant eftersom det inte låter så trovärdigt. men det är ju min drömframtid... så det är nog marinbiolog i något annat land vid medelhavet! && det är bra betalt också ju ;)
ingen städerska eller något sånt vill jag ha, ska kunna klara mig själv med min familj, en helt jävla vanlig familj som andra. inga sådana saker.
sen vill man ju ha fina bilar, det vill ju alla ;) riktigt najsiga!
sen ha alla mina underbar kompisar kvar, som man kan träffa på helgerna och behöver dom barnpassning kan jag absolut ställa upp, för jag vet dom vill ha barn ;)

ja det var nog min drömframtid, och där läste ni ordet "dröm" också.. för det är just va det är, hehe :) hoppas ni har fått er ett glatt skratt eller vad som helst,

with or without you

precis kommit hem ifrån dansen, SOM HAR BÖRJAT IGEN :D men var dock inte det roligaste idag eftersom jag hade kramp i magen.. men det funka.
skolan var också riktigt chill, eftersom no:n var "inställd" och på den andra no lektionen satt nils gunnar med mej, malin & frida och hjälpte oss hela tiden hehehehe! men sluta 3 & stack te piri piri med sara & hilda och åt pommes talrik, skit gott! sen drog vi typ runder i stan, hem te hilda och ja överallt. men nu ska jag plugga te spanska provet imorgon, kan ente ett skit (a).


FUUUUUUUCK!

FICK REDA PÅ ATT JAG INTE KAN VARA MED PÅ FÖRESTÄLLNINGARNA MED DANSEN..
DET BÖRJAR SAMMA DAG SOM JAG ÅKER TILL SPANIEN, LAGOM SEGT!
DET SOM ÄR DET ROLIGASTE JU MED ALLTING..
men aja, ska dansa ändå, hehe (a)


FUUUUUUUCK!

FICK PRECIS REDA PÅ ATT JAG INTE KAN VARA MED PÅ FÖRESTÄLLNINGARNA MED DANSEN..
DET BÖRJAR SAMMA DAG SOM JAG ÅKER TILL SPANIEN, LAGOM SEGT!
DET SOM ÄR DET ROLIGASTE JU MED ALLTING..
men aja, ska dansa ändå, hehe (a)


lever min dröm

känner att min bloggning börjar bli dåligt, men har faktiskt ett liv utanför bloggen.. aight?
men skolan idag har väl varit chill, orkar dock ente skriva mina lektioner idag, haha. men min knoge är helt spräckt, eller sår på den som jag körde kronan i skolan idag, & jag sög på det.. haha blödde och allt, fast gjorde inte ont (y). men konfa efter skolan, snacka om kärlek och sånt, haha. men har varit med carro nu ikväll & nu blir datan resten av min kväll :)
puss!

dag 14 - det här hade jag på mig idag.

hmm bilderna är från igår, så är inte just "idag" haha men har inga bilder på min outfit today.
btw, har hittat mitt minneskort te kameran..hehhe (y)



skjorta - jc
linne - hm
leggings - bik bok
skärp - lindex (?)
strumpor - new body

when i hear you on the radio

maxiboi åkte hem för en stund sedan, nu blir datan min underhållning för resten av kvällen.
puss!

tror du på kärlek vid första ögonkastet? lr ska jag gå förbi igen?

lagom jag sur jag blir när jag kommer hem och mina föräldrar ente kört & dom inte ska det iheller, så har ente huset för mig själv.. äckligt rövhål. men aja, ska typ duscha & städa mitt rum , även träna en halvtimme kan jag tänka mig, uppdaterar senare.
puss!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
fridaalminde' -

en sång om ingenting.

första dagen i skolan är avklarad, helt okej faktiskt. måste jobba klart matten eftersom jag fortfarande ligger efter. men orkar verkligen inte, helt trött. 
just det, har jag berättat att jag har slutat på dansen? men iaf, har slutat och dansat, men ska börja igen nästa termin då jag inte ska iväg eller något står i vägen så det förhoppningsvis blir roligare att dansa! :) 

super mario!

vakna för typ en timme sedan. låg och kollade film igår med louise, antoher cinderella story & en natt på museumet. faktiskt riktigt bra filmer enligt mig, speciellt den another cinderella story! pappa och jag åker hem senare idag, resten av familjen åkte redan imorse. måste tvinga pappa stanna på McDonald´s haha. men ska fortsätta nörda super mario med louise nu.. bloggar mer när jag kommer hem :)


laholm, the city..

sticker te laholm nu, finns på mobilen ifall det är ngt.
B R B, bloggen.

can you meet my half way?

dagen har mest beståt av slapp.. även varit duktig och jobbat en kapitel matte! ( 6 kvar, sen är jag ikapp, haha) men blir fix och sånt nu, sen bär det av till 25 år kalas för min syrra, ciiiao.


dubbel avsnitt av sveriges värsta bilförare!

dubbel avsnitt av sveriges bilförare nu klockan 12, kan inte bli bättre :)
är riktigt trött, funderar på att sova, men orkar inte..
har varit helt happy över att inte behövft vara sjuk på lovet lr ngt, tror ni inte jag börjar få ont i halsen nu? riktigt segt måste jag bara säga, men hoppas det är över till imorgon!


vifta på händerna fjortis, vifta med händerna om du är fjortis ;)



rätt söt film.. simrishamns fjortisar.
haha nä men det fula med alla de här filmerna är att dom som är med.. ÄR INTE FJORTISAR? liksom ingen tar dom på seriöst, utan man sitter bara och skrattar eftersom helt normala ofjortisar är med? lr jag gör det iaf, haha.  rätt patetiska filmer.. :)
fast jag har ju aldrig varit med i en, vilket är lite AWESOME!

väx upp och lös dina egna problem?

att gå upp klockan 8 på ett lov är inte kul! men stack in te mormor vid 9, roligt att träffa henne eftersom vi inte träffats på jätte länge..  :) stack hem från henne vid typ 5? åkte hem och började med maten, köttfärssås och makaroner, riktigt gott faktiskt :D städade även hela undervåningen till henne eftersom att jag  var på något konstigt städhumör? då passade jag även på att städa mitt rum :)! allt som står på listan ikväll är att jobba ifatt i matten, eftersom jag ligger efter och har lovat anna att jobba ikapp på lovet, ( som gruppen på fb, snälla mattebok, väx upp och lös dina egna problem?) men iaf så blir det nu med hög musik!

B R B,

the sky is the limit.

tog bussen 3 in te stan med jessica, stack te benka där vi träffade edina & aiste. satt mest och snacka och sånt skit, stack även te piri piri och åt innan jag tog bussen hem vid 7 :)
hade lovat carro att lada kvällsmat med henne när jag kom hem, men vi orkade inte så vi åt kotlett, potatis och brunsås hemma hos mig, sjukt gott!
drog in te carro sen och glodde tv och sånt , låg döda i soffan, hon tvingade mig hem  att se efterlyst.. sen drog jag hem och sitter och glor big brother nu.
drar hem till mormor imorgon och träffar henne, eftersom jag inte träffat henne på jätte länge..


good damn, riktigt snygg... HAHAHA.

stan igår med jessica & alme, askalas :)
drog hem te jessica vid 7 och åt, sen CYKLA vi in till stan igen.. rätt kallt.. hehe! fast det gick :) vid typ halv 10 cykla vi hem te henne igen, hämta en film sen kom min pappa och hämtade oss. så åkte vi hem till mig och såg film. carro var även med en liten stund och kolla film, men sen stack hon igen. sen åkte jessica hem vid 12. och jag la mej att sova (a).
drar in te benka idag igen och träffar jessica.
men bloggar senare, ha det! :)

i wanna feel your body,

nu har jag varit riktigt duktig och städat till mamma. nu blir det att fixa sig, sen drar man in till stan och träffar jessica :)

B R B.


tur man har vänner som kan bjuda på bilder, när man inte själv har det :)

så satans ont gör det *snyft*

sitter och segar framför tv och glor disney chanel & kränger popcorn, smarrigt!
undra vafan jag skulle ha gjort utan disney chanel och popcorn? går inte att tänka..
mistänker även att jag har skadat mitt finger, vänster ringfinger.. gör skit ont. kan inte böja fingret eller något, gör så satans ont. troligtvis efter bowlingen idag, men får hoppas det går över snart!


i love you this much


såg den
blev kär i den
köpte den.

siktar mot toppen, så långt jag kan nå!

bowlingen var riktigt kanon!
förvånadsvärt så vann jag också?  pappa och jag låg och bråkade om ledarplatsen, men jag vann med hela 11 poäng! riktigt stol! (a) men vi satte och och fikade där en stund och lite sånt, på vägen hem stannade vi på bo olsson, och där handlade jag in ett jätte gulligt hjärta!
sen ikväll blev det tacos, sitta framför tvn med familjen och äta tacos, riktigt mysigt! tacos säger man ju aldrig ner till ;) och kvällen kommer fortsätta tillbringas framför tv med att glo det okända, askalas program!


dag 21 - ett annat ögonblick

kom på att det var rätt längesedan jag gjorde de här med dagarna, men får väl skärpa mej så jag bli klar med det..
vet verkligen inte vad jag ska skriva om, kommer inte på något..

pro, you know!

trodde jag skulle få vara hemma hela dagen och slappa eller något sånt? men nej absolut inte, utan blir att dra till t-lilla och spela bowling senare idag, kan vara helt okej ändå :)
jag äger ju på att spela det, iaf på wii..
men ska hoppa i bubbel badet nu, bloggar senare.

det är så synd att du är söt

riktigt överpigg nu, sitter och asgarvar som fan åt ingenting..
blir sängen, sen får jag städa imorgon. godnatt!

tuff tuff tåget

askalas med lov, bara sjukt trött. helt segt, men sova tidigt ikv sen vara jätte pigg imorgon (a).
kom på att jag också måste hitta prao plats, orkar verkligen inte.. men men.
borde städa mitt rum sedan helgen, men orkar inte. gör det imorgon!

I hit the floor!

kvällen igår var väl askalas.
lite trångt att åka hem 10 pers i en vanlig 5 manna bil.. haha! men det funkade. hem däcka i sängen så trött man var. sen idag drog vi te stan och åt frukost på öc imorse.. RIKTIGT GOTT! tog buss hem vid 1 igen sen somna jag i sängen, carro på soffan så sov vi te 5 typ, riktigt skönt. kvällen spenderas inne hos carro, eftersom vi är ensama hemma här, film kväll eller något sånt. vi har även varit duktiga och lagat kyckling, ris & morötter. riktigt duktiga är vi! men ska dra nu, ledsen för jag inte blogga igår.

puss!


old pic, men underbara minnen!

hold my hand

varit duktig och plockat undan lite i köket, och även så klart kollat på sveriges värsta bilförare som gör så man skrattar en del.. hehe sjukt askalas. blir ner och hitta kläder att ha på mig imorgon te valla, för fifan vad jag är taggad!

 lite fult att dom har accepterat namnet "fjortisvalla" men vafan, namnet gör det fan inte tråkigare att vara där? ente fan är man en fjortis bara för man går dit, visst där finns fjortisar men alla är inte fjortisar.. stör mig lite att man kallar folk fjortis bara för man ska dit, men who cares, har dom inget liv så har dom inget liv. dom kan sitta hemma och ruttna lr göra vafan dom vill, jag bryr mej ente för jag ska dit och ha fuuuun :D

sveriges värsta bilförare

pluggat klart nu, känner mig faktiskt riktigt duktig som kan det nu. får bara hoppas att provet går bra nu! nu ska jag se sveriges värsta bilförare, hejdå!

KÄRLEK PÅ DET PROGRAMET!!


the place where i belong

precis kommit hem, har spenderat dagen med emma.
askalas fantami! :) men har typ chillat runder i stan och krängt choklad & druckit hustler och sen landa vi i hennes rum där vi försökte lära oss photoshop som var på engelska.. & det var ju inte det enklaste om man suger på engelska.. HAHA! men det funkade väl. nu ska jag spendera resten av kvällen framför spanska böckerna/datan och tagga mvg på provet imorgon! men ska börja nu.
hörs senare!

@emmas place

bloggar när jag kommer hem, för nu ska jag krääääääänga choooklad & huuuustler ;)

you're amazing

ensam hemma = laga egen mat = köpt mat att värma (a)


what the hell..

vad vore världen utan musik? - tyst. haha nä men gud skulle nog inte kunna leva utan det..
men what ever, slänger in bild på min hylla eftersom att ingen i skolan fattade hur jag menade :(



en utan ngt i den -  sen den andra när jag hade lagt i saker i den..

knock on wood

skolan idag var väl helt okej, lite segt att vi inte har vår håla längre utan sitter en timme med anna nilsson med no? damn, not funny! fast iförsej, får min håla imorgon (y).
konfa efte skolan, satt och kolla på film, askalas film! vet dock inte vad den heter men ändå (a).
hade jag vetat vad den hette hade jag kunnat rekomendera den, hehe men nu vet jag ju inte det.
men iaf, nu efter jag kommit hem har jag;

  •  pluggat till mitt omprov på fredag i spanksa, kan allt nu (y).
  • gjort engelsk läxan, glosor + verb
  • städat mitt rum

ibland kan man undra vafan som händer med mej? lr så tar jag bara tag i mitt liv? haha ingen aning.


hallonsaft, det är grajor det!

nu har jag ståt i typ en timme med pappa på mitt rum och fixat med hyllan, med vars en öl i handen..
riktigt älskar öl.. hehehhehe, asnimnt. känner mej skit cool lr ngt, NEJ, men bara älskar det.
men det blev i allafall asnimt , även slängt ut lite grajor från mitt rum och sånt, lagt i en extra madrass i sängen så den är riktigt mysig nu ;) allt som fattas från mitt rum nu är en ny säng, sen är mitt rum asnajs!
kommer bild på hyllan imorgon, då jag har den normala datan och inte pappas sega dator, för behöver inte göra den segare med fler bilder och sånt känner jag.. hehe.
gammal askalas bild,
har fått det ordet  på hoed, help?

in the ghetto

carro är så ful, frågar henne om vi kan se film tillsammans så säger hon att vi ska se the grudge 2, men den vill inte jag se så hon bara " nej men då skiter vi i det" och jag bara "ja". sen sägerhon att hon har laddat ner en komedi vi kan se, så springer in te henne.. & då har hon inte laddat ner ngn så vi kollade inte film.. riktigt lågt :(
haha nä men är på riktigt partaj humör, taggar fredag! ska dock inte göra något jag ångrar den här gången, hahaha.
men mami & papsi har varit och köpt en hylla te mej idag, som pappa ska sätta upp senare idag, askalas eftersom jag behöver en hylla på mitt rum, hehe. men ska äta goodis nu, puuuuuss!

forget it, don't want it anymore

tisdag och schemat är helt cpe, fast rätt chill med bild på tisdagar.
har kommit riktigt långt på svenska berättelsen nu, bara lite pinsamt att charlie hade smygit upp bakom mig och läst den.. hahhahaha aja han fick sig ett gott skratt iaf. men kom precis hem med bussen, kunde även faktiskt spanska läxan idag! riktigt duktig börjar jag bli.. nu ska jag bara plugga glosorna till mitt omprov på fredag..

aldrig fel med lite presenter!

ldrmamma kom hem med alla hjärtans dag presenter till mej & mina syskon. tycker fortfarande att alla hjärtans dag är överskattat, men det är ju aldrig fel med lite presenter (a).
blir datan lite nu, sen blir det sängen för mig.
hörs imorgon!


nutellan, popcornen & grillkryddan fick jag bara för att jag är ett sånt krän och älskar det.
& ringen gillade jag riktigt mycket, skit fin :)

tips tack!

bra sida där man kan köpa ear cuffs?
vet en juveliasmycken.se, men dom hade bara en i lager som jag inte gillade så hemskt mycket.
så skulle verkligen uppskatta hjälp om andra sider, för hittar inga andra på google heller..


as snyggt, hehe!

industrial ska jag troligtvis fixa om 2 veckor istället, eftersom jag inte kunde denna helgen, och nästa helg sticker jag till laholm.

 


dag 20 - den här månaden.

eftersom det bara gått 2 veckor i fabruari, så har inte så mke hänt.. mer än det vanliga.

  • kompisar
  • dansen har börjat
  • innebandyn har börjat
  • skolan
  • filmkvällar
  • + annat massa kul.

ja, är riktigt nöjd med den här månaden ändå.. rätt galen månad med alla hjärtans dag och allt ;)
- fast en sak om alla hjärtans dag? enligt mej är det  SÅ ÖVERSKATTAT!


svar på coments.




maja:
jo vi skulle det egentligen, men eftersom jag var i sankt olof och jag inte kunde ta mig te ystad så kunde jag inte det, så stack te vitaby med frida ist :) så blir antagligen om 2 veckor, för kan inte nästa vecka heller eftersom jag sticker till laholm, och då hinner jag spara ihop mer pengar också :)
malin:
njee, inte direkt, men du är :)

take me to your candy shop.

har fixat en header nu, som får duga.
har inte orkat lägga ner tid innan på header, utan låtit den varit helt cp.
men nu tyckte jag att jag var tvungen att fixa en!
kommer troligtvis ny senare, men orkar inte bry mej mer om det just nu.
hope you like it!

do you really want to live forever?

skolan idag var helt cpe, nytt schema och allt. helt bögigt! härligt att vi äntligen ska få börja skriva på datorer, har inte fått gjort det på svenskan innan.. så det är riktigt najs. funderar på att vara snäll och städa till mamma idag  , lr iaf städa mitt rum.. hehe (a). sen behöver jag klippa mej så får be mamma ringa och beställa tid, mitt rum behöver städas, damn mycket som behöver fixas känner jag..



head under water

ligger i carros säng och relaxar, riktigt najs.
har duschat och sånt, ikv blire bara somna tidigt, askalas.
men bloggar maybe mer ikv, puss!

fucking shit asså!

kvällen hos malin var askalas!
satt och nörda mario go kart , krängde glass, godis.. allt (a). sen drog vi ut och träffade charlie, jack och måns som körde epa te sankt olof (y). riktigt najs det med, tur dom kom för annars hade malin & frida fortsatt sova som hade gått och lagt sig, haha. men sen satt vi och nörda spelet och spela kort te typ 2-3 lr va den va?
men sen joinade jag frida hem till vitaby dagen efter, så la vi i sängen och kollade på another gay movie, haha fifan vad askalas film lr ngt.. hahahah! fucking shit asså.. haha. men mamma hämtade mig vid 6 sen drog vi till ystad så passa jag mysan och fjolla med carro. sen när jag kom hem vid 12 så va jag så sjukt trött så jag decka i sängen med kläderna på, höhö.
och nu sitter jag inne hos carro och bakar kladdekaka och sånt, riktigt muuums!
och sen får jag se vad som händer resten av dagen. och ett liv utan mobil? DET ÄR INGET KUL LIV!



söta carro får stå för en söt bild!


@ystad

bloggar hemma, puss.


@malins place

sitter hos malin med frida.. kvällen har varit najs! ben & jerrys och massa kräng.. fifan vad gött!
så kommer typ charlie och dom hit här senare, haha.
har nördat supermario,& jag vinner exakt hela tiden..inte så kul att spela när man äger ut dom.. :(
men ska dra, puss!



carro <3

asså jag måste bara berätta caroline är världens bästa vän, skulle inte klara mig utan henne bara så BBÄÄÄST är hon !!! <33

hahahahahahahhahahahahahahhahahah

blev  lite ändrade planer för kvällen.. så sitter hos min syrra i ystad med carro och ska sova här inatt, så blir tåget till stan klockan 7 imorgon bitti.. och ivanliga fall brukar jag sova kl 7? heelp. men det får funka.. haha! sen efter skolan imorgon joinar jag malin hem och sover där, så blir nor ingen bloggning imorgon vad jag kan se imorgon.. men vem vet ;)

puss.

fysik is the shit, NAAAAAAT

kom precis på att jag har fysik prov imorgon? oouuuuups, kanske ska börja plugga, för fattar nada... hehe.

welcome to my funeral

precis kommit hem från skolan, och är riktigt lack måste jag säga.. eftersom vi fått nytt schema. vi ville ha ett bättre schema än det vi hade innan.. så får vi ett nytt så är det ännu sämre? helt sjukt. men har varit med carro nu och sånt.
men ska plocka undan lite och sånt nu, sen när mamma kommer hem så ska vi sätta oss ner och skriver ett brev om mig, om var jag har sommarjobbat och sånt, ett brev om mej som jag senare kan gå och lämna till ställen där jag kan tänka mig sommarjobba den här sommaren, för är verkligen i behov av pengar!
men ska börja städa nu lite, hehe.

är du biff? - synd, jag är vegetarian.

min hals gör riktigt ont , helt sjukt. & sen när jag snyter mig så får jag ännu undare i halsen, helt sjukt så ont det gör. men inget som hindrar mej, skola imorgon.. hehe! ( när jag inte är sjuk stannar jag hemma, men nä jag är sjuk så går jag te skolan..) hahahha, ngt allvarligt fel på mej typ lr ngt? aja who cares. men skippar dansen imorgon, eftersom mamma sa det inte va så bra att anstränga sej så mke när man är förskyld..

dag 19 - detta ångrar jag.

finns mycket som jag ångrar, från små till stora saker. saker jag tycker jag kunde gjort bättre som jag ångrar jag gjorde det på de visset och massa sånt skit, finns alltid något.
men gillar verkligen citatet: ångra inget, som en gång fått dig att le.
och så försöker jag att tänka, försöker alltid göra det bästa av situationen, misstaget är ju redan gjort, aiight?
- men sommaren 2010 var ett misstag jag helst inte skulle gjort, finns många anledningar till det.

everybody was kung fooo fighting'

skolan var helt okej idag, bara så långtråkigt med håla.. men helt okej ändå.
men stack till stan med jessica och carro. kolla ifall dom gjorde industrial i simrishamn, men det gjorde dom inte.. sen satte vi oss på öc och åt och sånt, sen åkte vi med min syrra hem, så ringde hon chrispa i ystad och dom gjorde det, men han som gjorde det va där bara på lördagar, så ska åka dit då och göra det, lite fett att ingen annan på skolan har det så jag och jessica blir första me det ;)
puss.

dag 18 - min favoritfödelsedag.

hmm, har faktiskt ingen aning om vilken som varit min favorit.. men tror nog att det varit den då jag fyllde 14, vill säga 2010. vilket som gjorde den till en favorit vet jag faktiskt inte, men den firades med mina underbara kompisar.. kan varit det? maybe ingen aning.  men man kan ju hoppas att jag får ännu bättre födelsedagar ;)

få inte en tjej att falla för dig, om du inte kan fånga henne.

suttit i en timme och snackat tele med jessica nu, riktigt najs. har även badat bubbelbad vilket som är ännu najsigare.. hehe! :) men nu ska jag spendera resten av min kväll framför datan!
puss!

på fredag gäller det!

blir industrial med jessica på fredag!
ifall dom inte gör det här i stan sticker vi te ystad, för jag vill ha det.. hehe.
typ bara längtar som fan, asnaaaaaaaaajs!

när det är så galet, så det blir busigt.

skolan idag var riktigt chill, slapp halv hkk eftersom jag och rebecca gick och snacka med 6or om hur det var att börja 7an. sen var so:n inställd så drog ner med malin & frida & på öc.. (ovanligt?) men dagen har varit najs. nu är jag feta trött och har ont i hoed & värsta förskyld, så ska väl typ ta en alvedon sen blir det nog bada bubbelbad, rädd jag ska somna i badkaret (?) hahahhaha , är lite sjuk ibland.. sen får jag damp på min mobil jag har nu, eftersom experian inte fungerar.. riktigt seg är den! fast det bästa med mobilen är alla gamla bilder, haha!

go easy

kvällen har spenderats hemma hos sköldan, riktigt najs faktiskt.
& jag äger på att spela gurkan!
men ska typ inte blogga nu, för orkar inte.
puss!

gamla låtar , i had forget.


do you remember?

bjälkis skulle hem och plugga te ett prom imorgon, så kom skäldan hit och sånt. är riktigt trött.. sitter och gäspar som fan. haha fick mitt spanska prov idag, 9/26 = ig+ haha värsta mvg barn (a). men ska fortsätta lyssna på gammal musik som man glömt, för det älskar jag, hihi.

i think about you all the time, i see you in my dreams.

skolan idag var helt okej, slutade tidigare och sånt på svenskan.
tog bussen hem med carro, sen har hon och jag degat framför datan idag.. hehe. 
blir väl så resten av dagen också, om vi inte går näckeborundan! :)

jag - pappa jag ska slå dej.
pappa - du frida? arbetsförmedlingen har stängt.

haha så sjuk han är, HAHAHHAHA

varför ändra något, jag har det bra.

kvällen har spenderats med jessica och carro, riktigt najs :)
sen beställde jag kläder idag.. så va typ ett plag slut lr ngt sånt så skulle det komma i april? och bara för det har mamma satt så att allt kommer då.. så mina kläder kommer inte förän i april, damn! sen mina skor mamma köpte till mig i torsdes.. dom har också gått isönder? jävla mög rent ut sagt! 
men ska dra nu, puss.

In my head, I see you all over me

fifan vad jag är trött, sängen tidigt ikv tror jag.. hehe :') men var ute med carro innan så lägger in några bilder, men blev typ inga så fina bilder men ni kan få några ändå för jag är så snäll! ;)



bilderna är lite redigerade.


dag 17 - mitt favoritminne

har ingen aning om vad mitt favoritminne är.
har så sjukt många minnen jag tycker om, men ett minne som jag gillar lite extra mycket är göteborg med carolin sköld!
den dagen var riktigt najs, ullared var roligt as hell!  sen liseberg & shopping och sånt, riktigt minnesvärt!
& färden dit i bilen med carolin, karoline, martina & christin var riktigt en skrattfärd!
lite synd att carro och jag inte är lika mke längre.. men det får fixas.. ska troligen va med hon imorgon! :)
men som sagt den resan var underbar, många lamm ;) & utskämda för danskar tack vare martina.. & spökhuset carro och jag gick med ett gäng killar i typ 18 årsåldern.. & jag var skit rädd så skrek hela tiden så när vi kom ut dom bara " fifan, jag måste vara döv nu!" hahah carro och jag höll på att dö av asgarv! sen imed att jag var så rädd och man skulle hålla på den som gick framförs axlar (&det var en av killarna) så tryckte jag in mitt huvud i hans rygg så rädd jag var &  han bara "fan vad du är våt" haha bara för vi hade åkt den vatten saken innan, hahha
men glöm inte att jag älskar dig tösen!


ska gå näckeborundan nu, kommer kanske bilder senare eftersom jag tar med mej kameran :)

i wanna be a billionaire!

kvällen igår var väl najs, haha dennis mobil äger måste jag bara säga.. 69 sexställningar som han,jag & carro satt och glodde på, hehe (a) men somnade vid typ 1 sen imorse vakna jag och har sett tingeling nu på morgonen :) sen får jag se vad som händer, kanskee time to clean my room? men det orkar inte jag. men bloggar senare.

puss!

i am not a robot

dagen har tillbringats med carro, bakat och sånt.
fixad och allt sånt nu, så väntar man på släkten, tur carro ska va med så man överlever,haha.
men ja hörs kanske senare ikv, lr imorgon!

puss.


wow, kolla en bild!

wouldn't chance a thing'

precis vaknat, och har riktigt ont i halsen och helt hes och allt.. maybe på väg att bli sjuk? hoppas inte! men ska baka kladdekaka nu till ikv, eftersom släkten kommer imed att agnes fyllde år igår.

puss!

dag 16 - min första kyss

alla har väl haft dom pussarna när man var liten och ja, även äldre.
men min första kyss som "betydde" något var den 13 januari 2010, med dennis.
finns inte så mycket jag kan skriva, eftersom jag typ inte vill skriva något... :)
men just då för stunden kände jag mig som världens lyckligaste tjej,

upp och hoppa,

dagen idag var helt okej, som vilken dag som helst typ, haha. men filmade inte på so:n idag, tyvärr. men satt kvar på skolan med sara, frida & challe. sen blev det innebandy. så var det bara jag och sara så typ spelade bara lite med harald & hans kompis (?) OCH VI VANN! (y) men sen typ orka jag och sara inte längre så vi satte oss och snacka. drog ner till stan med henne senare och åkte med mamma hem. sen nu ikväll har typ inget hänt mer än att farmor är här. men hörs kanske senare..
puss!

åhh, vill ha!

att sitta och läsa andra bloggar och har kompisar och sånt som skaffar navel piercing och allt sånt, det gör inte mitt sug mindre.. vill så jävla gärna ha en snygg navel piercing.. men olyckligtvisnog får jag inte det.
måste seriöst övertala min mamma!
får damp!

dag 15 - mina drömmar

jag fattar egentligen inte vad malin menade med "mina drömmar" men antar hon menade om min drömframtid?
för mina andra drömar, det får ni aldrig veta ;)

de flesta har nog som dröm massa barn, bo i ett hus med man hund/katter.. kanske ett stall med djur? kanske bli bonde lr vafan som helst, skit rika, värsta maffiga familj som är helt perfekt inga broblem och ja allt?
- så är dock inte min framtidsdröm!


många säger jag är dum i hoed om vi har pratat om vår framtid, hehe.

det handlar inte om att hitta den man ska leva resten av sitt liv med, utan den man inte kan leva utan. & den killen vill jag hitta ( helst vill jag leva resten av mitt liv med han när jag hittar honom) haha.

men vill helst bo utomland, stor stad! älskar storstäder.. ingen jäfla hulla!
många vill ha massa barn, men jag har levt hela mitt liv med massa barn runt mej och & vet hur mycket föräldrar lägger ner på barn, som hur mycket vill ni inte ha av era föräldrar varje dag, ny data, mobil, kläder exakt allt.. det måste ni också ge till era barn när ni får barn & de pengarna tycker jag att man kan ha till annat isåfall.. hehe (a) fast sen finns det inget mysigare än att ligga och mysa med en 6 månaders unge, men sen när dom blir äldre är det inget kul. & har man skaffat ett barn så vill man ha fler för hur kul är det att vara ensamt syskon? nada.
mitt hus ska vara stort, lr stor lägenhet.. familjen ska få plats, hehe. stort fint med glas ut mot ett hav eller någon fin utsikt , snyggt & elegant & fräscht och ja allt sånt najsigt.
min kille, man , fästmö lr vad han nu kommer va, ska ha världens goaste hjärta, bry sig om en, bra kyssare, hahahah (a). sen måste han ju inte vara snyggast, ha skit snygg kropp och allt det .. för är det de man är förälskad i.. vafan är det då för jäfla kärlek? visst fan hade det varit ett pluspoäng, men det är inte allt! sen känner inte jag att man måste vara gift, ett giftemål måste man inte ha för att visa sin kärlek, visst är det fint och så, men jag tycker inte att det är ett måste för att visa kärleken till varandre eller visa för andra.
jag skulle vilja ha en katt också, som heter körven! för det har jag alltid sagt att jag vill ha en katt som heter körven, och det står jag fortfarande fast vid, hehe. är så mysigt att sitta och mysa med en katt, eller en liten hund.. men katter kan rasta sig själva och behöver inte samma saker som en hund, så då kör man på katt ;)
sen vill jag vara en person som tränar, håller kroppen i form. vill inte bli en sån soffliggare som alltid ligger och klagar på livet i soffan framför tvn med en fjärkontroll & chips i famnen, ICKE! vill hålla mig i form, det är viktigt.. även om ja inte är det nu så finns det mycket man kan ändra ;)
sen vill jag inte vara stenrik, det vill jag absolut inte. inte vill jag vara fattig iheller, men jag vill ha lite mer än vad som behövs till räkningar, så man kan underhålla sej, resa utomlands utan att behöva tänka " gud kan inte göra det här, pengarna räcker inte" vill kunna shoppa när jag behöver det, och ja allt sånt... ni fattar nog ;)
vet inte vad min drömjobb skulle vara, men har alltid gillat delfiner så marinbiolog har alltid varit ett alternativ & bor man utomland så är det jätte bra tycker jag, men inget så jätte intressant eftersom det inte låter så trovärdigt. men det är ju min drömframtid... så det är nog marinbiolog i något annat land vid medelhavet! && det är bra betalt också ju ;)
ingen städerska eller något sånt vill jag ha, ska kunna klara mig själv med min familj, en helt jävla vanlig familj som andra. inga sådana saker.
sen vill man ju ha fina bilar, det vill ju alla ;) riktigt najsiga!
sen ha alla mina underbar kompisar kvar, som man kan träffa på helgerna och behöver dom barnpassning kan jag absolut ställa upp, för jag vet dom vill ha barn ;)

ja det var nog min drömframtid, och där läste ni ordet "dröm" också.. för det är just va det är, hehe :) hoppas ni har fått er ett glatt skratt eller vad som helst,

with or without you

precis kommit hem ifrån dansen, SOM HAR BÖRJAT IGEN :D men var dock inte det roligaste idag eftersom jag hade kramp i magen.. men det funka.
skolan var också riktigt chill, eftersom no:n var "inställd" och på den andra no lektionen satt nils gunnar med mej, malin & frida och hjälpte oss hela tiden hehehehe! men sluta 3 & stack te piri piri med sara & hilda och åt pommes talrik, skit gott! sen drog vi typ runder i stan, hem te hilda och ja överallt. men nu ska jag plugga te spanska provet imorgon, kan ente ett skit (a).


FUUUUUUUCK!

FICK REDA PÅ ATT JAG INTE KAN VARA MED PÅ FÖRESTÄLLNINGARNA MED DANSEN..
DET BÖRJAR SAMMA DAG SOM JAG ÅKER TILL SPANIEN, LAGOM SEGT!
DET SOM ÄR DET ROLIGASTE JU MED ALLTING..
men aja, ska dansa ändå, hehe (a)


FUUUUUUUCK!

FICK PRECIS REDA PÅ ATT JAG INTE KAN VARA MED PÅ FÖRESTÄLLNINGARNA MED DANSEN..
DET BÖRJAR SAMMA DAG SOM JAG ÅKER TILL SPANIEN, LAGOM SEGT!
DET SOM ÄR DET ROLIGASTE JU MED ALLTING..
men aja, ska dansa ändå, hehe (a)


lever min dröm

känner att min bloggning börjar bli dåligt, men har faktiskt ett liv utanför bloggen.. aight?
men skolan idag har väl varit chill, orkar dock ente skriva mina lektioner idag, haha. men min knoge är helt spräckt, eller sår på den som jag körde kronan i skolan idag, & jag sög på det.. haha blödde och allt, fast gjorde inte ont (y). men konfa efter skolan, snacka om kärlek och sånt, haha. men har varit med carro nu ikväll & nu blir datan resten av min kväll :)
puss!

dag 14 - det här hade jag på mig idag.

hmm bilderna är från igår, så är inte just "idag" haha men har inga bilder på min outfit today.
btw, har hittat mitt minneskort te kameran..hehhe (y)



skjorta - jc
linne - hm
leggings - bik bok
skärp - lindex (?)
strumpor - new body

when i hear you on the radio

maxiboi åkte hem för en stund sedan, nu blir datan min underhållning för resten av kvällen.
puss!

tror du på kärlek vid första ögonkastet? lr ska jag gå förbi igen?

lagom jag sur jag blir när jag kommer hem och mina föräldrar ente kört & dom inte ska det iheller, så har ente huset för mig själv.. äckligt rövhål. men aja, ska typ duscha & städa mitt rum , även träna en halvtimme kan jag tänka mig, uppdaterar senare.
puss!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!