when love takes over'

wäh, håller på att dö så trött jag är. har faktiskt varit ute lite med carro ikväll.. höll på att dö när jag nästan trillade ner för en trappa eller halkade... HAHAHHAHAHA, men ja det är inte kul.. elr ngt. men funderar på att lägga mej i sängen och glo på tv & bara somna och vakna upp imorgon av att bussarna är inställda. fast måste först duscha så vi hörs imorgon!

bye & sleep goood because i will.





don't drink and drive, when you can smoke and fly'

sån typ korkad idrottsdag idag i skolan, valde dans så var rätt kul :) dansade typ 2 timmar sedan hade vi rast till 1, då vi skulle ut och gå i  1 timme... fick värsta spratt på lärna för vem vill ut i det här vädret? ente jag iaf! sen fick dom i söder åka hem & slapp ut och gå? men det fick ju så klart ente vi för lärarna fick ente låta oss sluta & rektorn sa att dom andra lärarna i söder hade gjort fel så därför fick vi inte sluta :s äckliga fitt skola, men ja. var duktig & gick ut så fick jätte mycket beröm av ulla sen att jag varit jätte duktig & en ängel & en massa sånt beröm.. haha (a) men hade svenska med henne, sen stack jag, fanny & majsan ner te bussen med anton & jag mullade han 2 gånger & han ska ente göra något tillbaka för jag är underbar säger han, hahaha som jag älskar den killen :)! sen höll jag, fanny & maja på med philip på bussen så satt det ngn random kille och skratta åt oss xd men ja, sen var det lucia & det gick faktiskt jätte bra idag :) en ja ska dra nu så ni får ha det , om jag ente bloggar igen.

puss :D




i wanna rock right now'

mina skor har äntligen kommit, *happyface* && passade gjorde dom också :D hoppas bara att mina kläder & sånt kommer snart också! men får typ damp på datan för att högtalarna går inte att koppla in någon stans så kan inte lyssna på musik -.-' lagom segt..  haha. men ska typ göra en kopp te och be för morgondagen att bussarna blir inställda, haha troende jag lät helt plötsligt.. men vill verkligen inte till skolan imorgon :o haha, taggad inför valla är jag som fan också xd men hörs kanske senare :)

puss


kommer bilder senare, för får inga bra bilder & sen fuckar det att ladda upp :s

höhöhööh, jag heter nicolas'

låg där helt underbart på soffan hos carro & glodde tv & hade datan i knäet, så bara den tönten kommer och stänger av den och vill att jag ska se skräckis med henne, men det ville ju ente jag för gillar ente skräckisar.. ;$ men sen hon bara " det är en wallander film" så höll jag på att dö av flabb.. men ja så såg film med henne, tjuven tror jag det var (a) sen har carro  lyckats övertala mej så ska väl ut med henne sen. men vet inte om jag åker pulka, hittar kanske på ngt annat ist ;p sitter här med pyjamas på mej som jag haft hela dagen & sitter fortfarande och asgarvar åt det innan idag, kan ente sluta :( kommer skratta ihjäl mej snart, men får försöka sluta :') men ska typ klä på mej yterkläder och sånt så jag kan gå ut så vi hörs senare :)


kyss!


hahahaahahahahah 'andas' hahahahhahahahahahhahahah

haha ligger på soffan inne hos carro och glor tv & myser med hennes katter :') själv är hon uppe på sitt rum och typ snackar tele med beccadampunge :) hahaha så har jag legat och asgarvat typ hela dagen för jag har läst lite olika saker & carro har undrat omjag var normal.. men ja. & nu vill hon ut och lejka i snön men jag hatar snöö så hon lyckas ente så jätte bra (h) men nu är jag hungrig så ska gå och ta lite maaaud & göra varm choklad (a).

ciiiiiiiao.

say my name, say my name.

bussarna var inställda idag, gött eller vad? men carro kom in te mej ist så låg vi på soffan och glode tv. sen drog vi in till henne och åt kinamat till frukost, göttttt ;) men sen har vi varit ute och dampat och nu sitter vi med vars en data i knäet och pratar med clemense på skype och glor tv. rätt nice idag ;) && bättre kommer det bli :D men vi hörs senare!

ciiiao.




haha ngn random dag som vi tog i vatten i poolen,
typ 15 grader i vattnet , redigt kallt faktiskt. fast man piggnade te  (y).

when you say nothing at all.

jag har ente bloggat på ett bra tag känner jag, men skola har varit chill & sånt :)

tosdag; hängde med sara hem , dans som vanligt & sånt :)

fredag;
frida & malin hängde med mej hem, sen efter ett tag kom majsan också, stack ut & dampa lite.. kom in så kom sara också, så åt vi och sånt :) sen efter det började det " roliga " hahaha, typ elr ngt. men det man ente kommer "ihåg" har aldrig hänt, right? (a) kom i säng vid typ 11? sen susa jag gott :)

lördag;
vaknade vid typ 9, sov 10 timmar, gött (y) åkte in te stan med girlsen och hade tänkt äta frukost men det hade ju ente öppnat så klart så maja & sara stack hem , malin & frida tog bussen hem och jag stack och jobba hos mamma, 500 spänn tjänat, gött :) sen körde pappa mej te anton vid 4, såg harry potter filmer, 1 & 2. mös & sånt :) somnade vid typ 12 :)

söndag;
vaknade brevid älskling, satte igång 3 & 4an ( harry potter) eftersom jag lovade älskling att se dom med han, fast jag ändrade åsikt och gillar faktiskt filmerna nu (a). men tog bussen hem vid 5. träffade maja på stan så gick runder med henne & sånt skit :) sen när jag skulle häm mötte jag vicky, så körde vi henne hem också, så blev hem & åt sen stack jag ut med carro. && nu sitter jag här :) gött! har tyvärr inga bilder från helgen så ja, sorry ;) men vi hörs!

ciiao.



bild sedan spanien, saaaknar värmen :(

all i ever wanted'

dagen idag var chill, eller ja jag och maja har haft utbrott på varandra idag.. som rätt så ofta :) haha fifan vad vi skratta efteråt när vi satt och sa alla orden som vi sagt , hahah så sitter alla andra och härmar oss och massa sånt, aja en rolig dag i skolan ;) hade även bad idag , jag & sara fick beröm för vi var bäst på att livrädd utan livboj och boxera :D saknar simningen, buhuhu :'( men konfa sen, julias mamma körde oss ner så vi slapp gå, fett nice ;) mamma hämta mej & carro & åkte hem, åt sen stack carro och jag ut och hade snöbollskrig.. fast jag hatar snöö... för fifan vad snö är äckligt! har även hittat 2 par vinterskor som jag ska köpa & lite sånt smått :) borde även plugga te provet imorgon, sexualkunskap.. yääääy, sketa kul ju HAHA.  men sitter här och dricket te & glor på tv, ngn dödar film, niiice (y). vet ente om jag skulle ringa älskling, men hörs kanske senare igen :)

kyss!

everybody was kung fooo fighting'

luciaträningen gick perfa, kan man säga.  stack hem och åt och lite sånt skit. sen kom min syrra hem här också (martina) så skulle pappa köra hem henne så åkte med, för att få träffa nikita skita :D men hon var mest intresserad av tvn :( aja , fick lite kläder av henne & även ett par skor. rätt nice faktiskt :)! bra att ha en syrra.... ibland (a) && har ni sett , det snöar? tror jag ska döö.. hatar snööö :( men hade tänkt dra och packa badkläderna eftersom vi har bad imorgon och sen troligtvis lägga mej och sova, är svina trött xd så vi hörs :)
ciiao, sweet dreams.

'
saknar värmen som fan!

oboy, vikket vackert väder. solen skiner idau!

skolan idag var chill, gjorde skit god mat på hkk, söt sur sås & ris. riktigt gott (a). stod ute och väntade med fanny på älskling i regnet, & efter en lång tid kom han äntligen. sen fick vi gå hem från bussen, tyck synd om oss! (a) kom hem efter en plöt promenad, fick starta upp datan och skriva ut papper te den låten vi ska sjunga på lucian. och jag passa på att skriva ett inlägg då :D så jag & fanny ska snart dra dit nu vi hörs senare!

ciiao.



lika seriösa som vanligt, & jag lika söt som vanligt ju... hahahha, mobba gärna :)

honey, honey don't stop'

chill kväll som fan, & dampig dag. carro kom inom en stund innan,  fast vi satt vid vars en dator och snacka med varandra? haha nolife. men hon stack för en stund sedan. så nu sitter jag här helt ensam i huset för dom andra är borta i byn ngn stans. så nu sitter jag här och glor tv & äter glass :D haha.  men blir ente mer bloggande idag så säger godnatt nu så får ni sova gott :)!

ciiiao.


right now ( na na na) - akon


riktigt bra låt!

angel in the night'

jag och carro är nog bäst i världen.. eller mest failade personerna.. haha. vi fyller jacuzzin upp med vatten te så mke vi vill ha, sen fixar vi skum te hur mke vi vill ha det också. sen sätter vi igång bubblorna och en minut senare har vi dubbelt så mke skum som vatten och golvet utanför fullt med skum.., och smarta jag tar ju ut allt skum på golvet och bara "det går ut i avloppet" sen sätter vi igång bubblorna igen och sen tillslut har vi lika mke skum igen.. sen tar vi ut vattnet så har vi 10 cm vatten och 40 cm skum.. hahahhahaha lite fail men så kan det gå (a). pappa fixar mat, fläskfileé  eller hur de stavas, riktigt gott :) sen blir det antagligen ut med carro ikv om det ente regnar :)

kyss!


haha ngn gammal random bild :')


say it, don't spray it.

skola idag som vanligt, rätt chill dag faktiskt :) maha jag och maja ska gipsa varandra huvuden nästa vecka på bilden.., mahah gjort det en gång innan också men så fett nice är det :D tog bussen hem med carro, så orkade vi ente gå hem så vi satt och väntade på att hennes mamma skulle komma och hämta oss så vi slapp gå hem , haha. men sitter och letar lite skor, kläder och massa sånt skit nu & carro hjälper pappa med jacuzzit där uppe.. den tönten hon är :) mamma har även börjat kolla boende , flygresa och sånt nu så blir spanien igen när sommarlovet börjar skulle jag tro.. nice eller vad? & 2 veckor den här gången  (a). men ska kolla vidare på saker nu så hörs vi senare :)

kyss.



frida hjärta malin.

de flesta har en bild på sin idol,jag har en spegel'

carro och jag är såna porrisar så vi bada tsm i hennes badkar, släkt i taket och massa värmeljus. riktigt skönt & härligt.. så bestämde hon och jag att vi skulle göra det när vi fått upp vårt jacuzzi hemme hos mej, mahah hon & jag är helt enkelt bääääääst (h). har även lovat älskling att jag ska se harry potter med han , och det är allvarligt talat nog en av dom sämsta filmerna jag sett någonsin , men han sa att han skulle se twilight med mej om jag såg harry potter med han, haha man kan ju alltid sova i hans knä.. (a). skola imorgon och det suger, men slutar 12.20 så det är rätt chill ändå, så blire carro efter skolan.. som vanligt :D haha. men ska dra nu.

ciiiao.

somebody is me'

blev lite ändrade planer igår, var meningen jag skulle ta bussen hem från älskling vid 8, halv 9. men hans pappa erbjöd sej att köra mej hem så kom hem vid 11 ist :) riktigt mysig dag med min pojk ! kollade på film, mös, ät kyklingtallrik ( han åt kebabtallrik) riktigt underbar dag :D när jag kom hem stack jag in te carro direkt, så la becca och sov så väckte vi henne så stack i ut och lite sånt, stack in igen vid 12, kollade på ngn film som gick på tv, elr jag kollade för dom andra två log och sov brevid mej.. sen stack jag hem vid 2 , riktigt nice dag :)
idag har jag varit inne hos mormor lite, fikat och sånt. sen när jag kom hem blev det datan direkt (a). stack ut med carro och carro sedan. dampade runder i byn.. sen körde vi anden i glasen men det sluta med att glaset sprack... HAHAHA så failade vi är :) men nu ska jag äta, sen ska jag dra in te carro igen så skriver kanske ngt senare ikv igen :)

ciiiao.




haha, ni kan typ undvika ansiktet på bilderna, för helt weeeeirdface.
men vad tycker ni om håret, prövade en ny frisyr som jag ente haft innan (a)

i'll keep dancing on my own'

drar te älskling idag vid 1, saknar den grabben som fan! myspys idag som fan hoppas jag.. ente träffat han på år och dagar känns det som.. fast vi träffas i skolan. men ska dra och duscha, fixa mej och lite sånt skit nu , även ut om en runda. men måste dra nu , bloggar när jag kommer hem elr innan jag drar.

kyss&smek ;).


mister cool (h)

haha, tittade egenom bilder och hitta en gamla bilder på mej.., snacka om att jag har förändrats..xd




erkänn, jag och lina är ju bara för heta på bilden...

i'm sure, i love you.

daddy kom hem för en stund sedan så nu står han och lagar mat, är vrålhungrig (a). mahah vi har köpt en jacuzzi som pappa ska hämta i helgen, fett nice elr vad och bara ligga i det på kvällarna med tända ljus varmt härligt skum vatten.. maha nä nu drömmer jag med bort från kylan. för fifan vad kallt det har blivit, riktigt höst väder och fifan det gillar vi ente! det ända som är bra med hösten är att det kommer ut nya kläder, sköna tröjor, halsdukar och massa sånt härligt.. men det är nog också det ända bra.. elr nej att man kan vara inne utan att ha en förälder som tjatar på att man ska ut!  && i skolan går man bara och fryser som än jävla jude, nä det gillas verkligen ente! & snart kommer även snön & dom säger den ska bli värre än förra året? good damn, kill me. längtar te sommaren, eller te påsk då vi troligtvis ska te kroatien eller spanien, *längtar , längtar, längtar*

ccciiiiiao babes.

stjärnan i mitt liv är du'

skolan igår, stack med sara hem , stack och dansa, gick faktiskt bra igår,gick vidare och lite sånt, fick se vår nya dans som vi ska uppvisa :) efter det stack jag,mamma & pappa och åt på piri piri, hur gått är det ente med piri pizza efter dansen? otroligt GOTT! sen hem , plugga lite, ut med carro. hem, plugga..sova. så vaknar man imorse av att carro ringer att jag ska in och äta frukost hos henne för hon hade bakat bullar, så fixa mej sen stack jag in te henne. skolan idag var chill,  på so:n så var jag redan klar med arbetet så jag, sara & jacob satt och kolla film och åt godis när alla andra jobbade.. MOHAHA. sen innebandy efter det, då jag klådde upp harald (nästan, lyckades ente riktigt) hem sen ikv blir det sova för är jätte trött (a). imorgon blir de te älskling, sen får jag se vad som händer på söndag.. puss :)

ciiio.



älskar denna tös♥.


make me feel lika a movie.

ledsen för jag ente bloggat, ( börjar bli en vanlig början på inläggen tycker jag...) men när jag hade skrivit ett långt inlägg så tog batteriet på datan slut och hann ente sätta in kontakten så datan dog och orkade ente göra om allt så gick och la mej ist. men i måndes va carro, desse & jag. skrämde grannarna med ailiens och lite sånt, gick ner i fönstret till en av våra nya grannar så hade carro på sej en ailiens mask och knacka på fönstret och han höll på att skita ner sej! HAHAHAH. sen på kvällen hitta jag, carro & ellinor på med lite bus i byn... HAHAH , toapapper kan göra ens dag! & igår hängde fanny med mej hem , sen var det lucia & hem åt , städa lite och sånt skit. och idag åkte jag hem från skolan och somna , hahaha sketa trött idag... vaknade ju även i morse och trodde jag försovit mej.. sen när jag kom upp frågade pappa varför jag redan skulle iväg så kolla jag på klockan så var den halv 7 & ente halv 8.. snacka om att yra. men måste plugga te spanska provet vi har på fredag och sen engelska glosor te imorgon, krammisar!

ciiao.




you can always dreams.

ledsen för min blogging suger just nu, men sitter faktiskt ente så mke vid datan längre.. duktig flicka (a). men honey sovde här igår & släkten var även här också för att fira mamma. alltid lika underbart att somna i älsklings famn! maha mitt alarm väckte oss vid 7 imorse, så lyckades anton höja ljudet när han skulle sänka det ist så höll på att dö.. HAHHAHAA. men upp och såg film vid 10 elr 11 typ. han stack vid 3 , tror jag det var (?) gick ner på mitt rum och såg the last song , én av dom bästa filmerna jag sett. & har nog aldrig gråtit så mke för en film innan, elr jo möjligtvis titanic.. HAHHAHA. men får se vad som händer ikv, blir maybe kolla på gossipgirl, men vi hörs.

ciiao.




&& bilden för jag saknar min älskling malin :(

när 1 + 1 blir 2

ledsen för jag inte bloggade igår, men skola te 3 sen med sara hem. va me sara & hilda vi hade picknik på saras rum med chokladpudding, mohaha.. sen sprang sara och jag te hamnen och dumpa resterna.. (y) dans sen. hem plugga te spanskan sen var det dax att sova så satt ente en vid datan igår så ja (a).  men skola idag som vanligt, åkte te skolan sen när jag kom te skolan slog det mej att jag hade glömt mammas födelsedag.. hon fyllde år idag och jag glömde det? perfekt dotter eller vad heter det? HAHAHA, men ordna det med att laga tacos ikv. (a). men innebandy efter skolan.., skadade tån :( gör sketa ont, hahaha. men sketa gött med helg och imorgon sover älskling hos mej, så hörs senare möjligt vis om jag orkar blogga senare (a).

ciiiao.

2 månader med älsk idag. ♥


bort om alla ljusen , bort om skratten

nu är jag riktigt trött på att plugga! hållt på i snart 3 timmar & när jag började kunde jag inte 140 glosor.. nu kan jag inte 20.. och det är bevis på att jag pluggat! så nu ska jag bara plugga lite av allt annat gramatiken och sånt sen är jag klar och sen skiter jag i om jag får ig för jag har försökt så mke jag kan! funderar på att poppa en påse popcorn som jag förtjänat ;) (a). hörs senare sweetys

anledningen te att ni inte får bilder är för att jag har riktig bildbrist...

pledge this'

pledge this ;

en film med riktigt humor (om man då har en humor som jag). men normalast brukar man skratta åt en sådan film... ;) handlar om när 5 tjejer försöker hitta ett ny hus att bo i på collage när en toalett sprängdes så det blev skit i hela huset och det stängdes., dom kommer då till victoria english som paris hilton heter här i filmen , och hon har dom som prövning för att vinna en tävling om dom den sexigaste gruppen. sen försöker victoria göra allt för att förstöra deras liv, och det hjälper inte när en av tjejerna tar victorias pojkvän..
mke sex & massa sämt, && en kåt hund. rekomenderas starkt!


the winner takes it all'

dagen idag var chill, konformation senare där vi mest satt och snacka en massa och sedan skattjakt i kyrkan. hem & plugga och det är planerna för resten av kvällen att plugga, så blir ett kort inlägg så kommer ett senare om filmen.. för har prov imorgon och har 100 glosor att plugga in? så har lite att göra... bye!


det blir alltid värre fram åt natten

nu hade jag tänkt dra ner te mitt rum och sätta igång predge this, igen... för somnade te den igår (a) så ser färdig på filmen och ni får ett inlägg om den sen :)! så pysar ner med popcornen nu & glottar så ni får hadet !

sweetdreams bitches ;)

alla vill till himlen, men få vill ju dö'

lång dag i skolan idag, & tråkiga lektioner.. eller spanskan och matten var tråkiga. fick värsta utbrott på spanskan på cecilia hon kalla mej gnällspik , tråkmåns & att jag yrade i nattmössan. helt sjuk kärring. en häxa som hon borde brännas på bål! sen har jag varit sur resten av dagen för det.. mahaha långsint (a). fanny hängde med mej hem så såg vi lite på pledge this, råkade somna igår te filmen (a). sen drog hon och jag te lucia träningen.., va lucia förra året så blir inte det i år vilket är tråkigt men alltid lika kul att vara med så är med ändå :D men nu fixar mamma mat , så blir äta sen kanske jag lägger in en text om filmen? kanske kan göra bloggen roligare så ha  det! :) haha kollade unikum & jag hade faktiskt godkänt i spanska, mahhaa hoppas det varar (a) men hörs senare.

ciiao

 
hitta en söt bild på majsan & mysan :D

let me love you'

jag känner mej inte ett dugg trött men funderar ändå på att dra och knarka kudde , eller försöka iaf. för behöver verkligen lite me sömn än vad jag får! så ni får ha det så gött så synes vi imorgon då jag är back on track ! ska kryppa ner i sängen med choklad, vatten & mobilen och se pledge this , en film med paris hilton.. sett den innan men den är riktigt bra! :)  hörs imorgon!

sweet dreams babes.

allez ,ola, ole - Jessy Matado


riktigt bra låt, & musikvideon är ju rätt het ;)
lyssna & enjoy!

just the way you are'

att ha hund suger verkligen, istället för att gå på stan eller va med ngn eller göra vad som helst som man kan göra måste jag åka hem och ta ut hunden sen måste jag bara sitta och dö här? så ett tips skaffa ente hund om du inte har en förälder som går hemma varje dag ;)!  haha så har bara suttit och dött framför tv:n sketa kul ju! elr inte. men ja funderar på att dra och ladda ner the sims 3 & spela det :D så hörs senare!

peace!


what to do?

precis kommit hem från skolan, första skoldage sedan lovet yäy eller något. asså häxan vi har i spanska hon är helt dum i hoed? men ja bara bita i läppen och försöka ente få ett utbrott hahahha. sitter här och glor på mtv och funderar på att hitta på ngn god mat att göra , helt tomt i hoed. aja vi hörs senare! :)

ciiiao.

our last summer

jag bara måste skaffa en systemkamera alltså! min sketna kamera som egentligen är ny suger häst dase så de ente är sant, riktig kåtbock. men en systemkamera? man bara gasch och vill fota fota fota fota fota, damn! har mest dampat runder med alme & carro idag sen nu på kvällen med carro bara. alltid lika kul med den tösen! haha vi fick inte kolla på tvn för hennes syster så gick carro & jag upp på hennes rum och möblerade om det så vi skulle kunna få in en tv sen satte vi in en tv på carros rum som dom hade i huset , fast vi kunde endå ente se det vi ville så gick vi ner och tjatade igen... hahahaha damp seriöst! men nu börjar jag bli riktigt trött så ska dra och sova , fast den vägen går genom duschen först. 

hörs imorgon chippaneser när jag kommer hem från skolan!


mobil bild jag tog för ngn dag sedan.

jag ska fånga en ängel

igår kväll var kvällen så tråkigt det bara gick att va te jag tröttnade på de skitet och stack te carro :D haha vi klädde ut oss te muslimer och gick runder i byn och hälsade på folk.. vi fick rätt många blickar... haha nu vet jag hur dom känner sej för lasermanen, så kände jag och carro för alla igår HAHA. men sen stack hon jag coh ellen in och såg dirty dancing &lejonkungen,eller vad ffilmerna nu heter ;d men hem vid 2 & sova sen vaknade jag vid 11 typ , ut om en runda. sen åkte mamma & jag in och handlade lite mat te ikväll och lite sånt :) sen när vi kom hem packade jag upp det & tömde diskmaskinen  , sen stekte jag ägg te frukost som jag ätit nu. riktigt duktig idag känns det som! även fått ut några kakor, det bara flyter på. men nu ska jag dra in te carro och alme och leka muslimer igen så hörs senare!

see you later, alligator!

p ɹ ɐ ʇ ә ɹ

nu ska jag gå och fixa mig, för vi ska typ gå om 20 min te några i byn sen ska vi dra oss vidare te österlen lyser. hoppas det blir trevligt , synd att vi inte har några facklor bara.. men det fixar sej säkert. haha eftersom ngn hade gjort av med min kasse som kakorna va i har jag ente kunnat gå ut så får göra det senare ngn dag! men hörs när jag kommer hem och glöm ente tipsa om saker som skulle göra bloggen roligare oufits/dagens skämt/m.m något vad som helst som ni gillar :)!

puss!


can i be the one?

har varit ute om en runda med kakor nu , känner mej riktigt duktig men orkar ärligt talat ente.  i sexan var det mer sprut i en.. sålde 52 burkar, i år? 30 maybe. haha snacka skillnad men ja bara lyfta häcken och börja arbeta! när jag orkar.. särling trött är jag också. sen säljer min lillsyrra saker för wwf - panda saker så vill hon att jag ska med hon ut för hon vill ente sj -.-' snacka om liv jag har! men ska dra nu så jag slipper jobba enu mer sen för ju snabbare jag gör det, destu mindra måste jag göra det.. mohahaha.

brb bitches.

du vet inte vad du har, förän du har förlorat det.

att sätta sej vid datan är nog det bekvämaste som finns? sen man väl sitter där är det svårt att slita sej för att göra ngt.., eller för mej är det så. måste vara ngn bekväm människa elr ngt haha.. har haft kakor från klassen snart 2 veckor här hemma men har inte orkat dra ut med dom än? men måste verkligen det idag så jag blir av med dom och slipper mammas tjat! så dagen kommer nog spenderas med det idag. så medans jag drar ut med dom kan ni funderar på vad som skulle göra bloggen roligare att läsa , vad ni vill läsa om? eller ngt annat som gör bloggen roligare som jag kan göra så kommentera en massa förslag nu så hörs vi senare!

kyss&smek!

vad vill ni läsa om i bloggen, som skulle göra den roligare? kommentera!


i'm still a rockstar!

det var sjukt länge sedan jag såg gossip girl kom jag på, skams på mej nästan! funderar på att se det ikv om man bara ente varit av med fjärrkontrollen te dvdn men ja funker säkert ändå :') blev inget pluggande.., hämtade boken men orkade ente skriva in allt på datan (a) men jag drar mej te kojs just nu så finns jag på mobilen skulle jag tro! kommer även lite bilder eftersom ni ente fått några på ett bra tag ;)

kyss&smek , sweet dreams biatch!



ser helt cp ut i ansiktetet , men soo whaat? ;)

nu har vi fredag i blodet igen,

en vanlig dag för mej när jag är hemma är att bråka med mina syskon.. & det är det enda jag gjort idag.. IGEN hahaahaha nä men pappa var faktiskt duktig idag och grillade utomhus fast det regnade och blåste, haha fast inget imot när han grillade i snöstorm men men xd det blev riktigt gott :)! sen har jag suttit hela kvällen och spelat nintendo ds & har tagit mej enda te värld 6 (y). men funderar faktiskt på att börja plugga lite engelska glosor nu imed vi har prov sen när skolan börjar och bra att kunna dom nu och ente börja dagen innna, right? så ska hämta boken nu och börja så kanske vi hörs senare!

kyss&smek!

nu är det dax för fredags mys,

tjuuuuuh,

hann ente blogga igår så berättar idag ist ;) somnade på soffan men vaknade brevid älskling? aja typ gått i sömnen elr ngt xd men gick upp efter många rop från mamma & syskonen , haha. drog i väg mot vellinge i annas bil där jag, anton, nikita , my & anna åkte. && nikita har ju typ börjat prata lite för ente så länge sedan & det är ju finimang för då har jag 1000 ord att lära henne... som jag gjorde igår på bilfärden (a) hon lärde sej säga " åtvidaberg suger" mohaha, & sen lärde jag henne säga " pappa är bög" & " anna gillar kuk" hahahahha, det är bara 3 av skitmånga, kommer ente ens ihåg allt jag sa xd men asså den ungen är klockren (a). men efter det körde pappa hem mej och anton te han och vi typ glode på tv först, sen åt vi :) efter det blev det american pie 2 elr vafan filmen nu heter , sen somnade jag faktiskt brevis älskling inatt i hans säng :D vakna imorse och typ fixade oss och sånt sen ner & äta frukost , && åtvidaberg suger åter igen , mohaha. sen hämta mamma mej för dom skullen på ngn cup? && orkade ente följa med (a) sen drog vi te morfars grav eftersom det är ngn sådan dag när man ska göra det elr ngt. men hem och typ chillat hela dagen :) aja vi hörs senare!

kyss&smek!



köpte några stenar jag hade tänkt dekorera med ett ljus elr ngt,
funderar på att köpa fler, tycks? :)


tv:n ftw!

tjeeniiiixen!

dagen har spenderats i hässleholm, mac donalds på vägen hem (a). körde via kivik och hämtade älskling som ska sova hos mej och sen drar vi te vellinge imorgon, haha jag och nikita ska sitta och sjunga gaga låtar på vägen dit :D! sen får jag se vad som händer efter det, elr juste ska ju hem te älskling och sova där :)! redigt nice. men nu ska jag fortsätta glo på tv & kan ente mysa med älskling för har ont i halsen & ente pussa han :( aja nog om det.

kyss&smek!

tidsfördriv.

bara för jag har jättetråkigt, && jag kan bjuda lite imed min bloggning varit dålig (yn). && är jätte sur och allt för jag ente kom in te km idag :/ aja hoppas det går bra för dom :)!

100 Frågor
Testet börjar: 19.09

1. Fullständigt namn? - Frida astrid isabella alminde
2. Ålder? - 14
3. Vart bor du? Järrestadcity
4. Färg på ditt hus? - nyputsat typ?
5. Hus eller lägenhet? - Hus
6. Klass? - 8f
7. Vilket år tar du studenten? - 2014 tror jag ;d
8. När gick du upp i morse? -  10.00 tror jag ungefär?
9. När ska du sova? -  när jag är trött.
10. Vad har du ätit idag? -  hmm, typ ngn smörgås.
11. Dagens klädsel? - jeans, t-shirt & underkläder & strumpor.
12. Dagens smink? - nada
13. Dagens roligaste? - failandet med tv:n

Socialt:

14. Har du många vänner? -  audå,
15. Har du ovänner? - hmm, maybe.
16. Vem chattade du med senast? - anton
17. Har du pojk-/flickvän? - yepp :D
18. vem pratade du med sist? - pappa
19. Vem fick du senast sms ifrån? - anton,

Favorit:

20. Film? - många filmer,
21. Låt? - många låtar,
22. Mat? - allt gott ;)
23. Dryck? - hmm,ingen aning.
24. Färg? - ingen favorit direkt :)
25. Stad? - i don't know.
26. Land? - i don't know.
27. Ämne i skolan? - raster elr elevensval.
28. Släkting? - daniella (a)

Senaste:

29. Gången du shoppade? - haha typ ngn vecka elr månad sedan, nätet är bättre (a).

30. Gången du bakade? - ente en aning.
31. Gången du stulit något? - aldrig ;)
32. Gången du rökte? - gör ente sånt ;)
33. Gången du snusade? gör ente sånt ;)
34. Personen du kramade? - anton tror jag :D
35. Gången du pussade någon? - söndes :D
36. Personen du dampade på? - amanda -.-
37. Personen du bråkade med? - amanda

38. Personen du blev ovän med? - amanda

39. Gången du fick skrattattack? - ente så länge sedan ;p
40. Personen du snackade i tel med? - anna
41. Gången du grät ?  i don't know.
42. Gången du var kåt? - hahaahhaah ;)
43. Personen du sa snygg till? - anton (:

Antingen eller:

44. Svart eller vitt? -  vitt
45. Hund eller katt? - katt
46. Ute eller hemma? - ute
47. Tvspel eller datorspel? - datorspel
48. Singel eller upptagen? - upptagen
50. Lunarstorm, msn eller playahead? - msn
51. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad ;p

52. Blont eller brunt hår? - brunt
53. Har du blåa ögon eller bruna? - blåa
54. Choklad eller lakrits? - lakrits
55. Coca cola eller fanta? - coca cola
56. Pizza eller kebab? - pizza
57. Randigt eller prickigt? - randigt
58. Blatte eller svenne? -  båda.
59. Älska eller bli älskad? - båda.
60. Leva eller dö? - Leva
61. Vänner eller familj? - båda, tror jag.

Antal:

62. Personer du älskar? - ente en aning.
63. Personer du hatar? -  ingen
64. Glassar du ätit på en dag? - haha det är många ;p
65. Gånger du haft minnesluckor? - aldrig
66. Gånger du varit hög? - aldrig
67. Personer du saknar just nu? - många


Vem:

69. Kommer du inte överens med? -  många

70. Vill du kyssa nu? - anton!
71. Ska du träffa imorgon? - ente en blekaste aning.



73.Skickade du senast gb till i pea? - whaat?
74. Spelade du tvspel med senast? - ente en  aning
75. Vill du ta med på resa nu? - många
76. Vill du kasta en sten i huvudet på? - haha, ente svårt att gissa ;)
77. Förtjänar att dö? - ingen
78. Är söt? - många :)
79. Vill du sova jämsides med i natt? - miiiin anton


Vad:

80. Gör dig glad? - mke :)
81. Gör dig ledsen? - mke,
82. Vill du helst göra nu?-  åka in te stan
83. Önskar du att du slapp göra? - mke,
84. Vill du ha nu? - tre önskningar,
85. Önskar du dig i födelsedagspresent? - en ny tv, & mke mke mer.
86. Längtar du till? - bort från detta hus,
87. Tycker du om dina betyg? - haha,ingen aning.
88. Ångrar du i ditt liv? - mke, det är lätt att se rätt från fel i backspeglen
89. Är det bästa som hänt dig? - mke.

Vad tycker du om?

90. Rökare? - lika mke värda som alla andra.
91. Bråk? - onödogt.
92. Killar? - niice ;D
93. Tjejer? - underara,
94. Skola? - helt okej.
95. Framtid? - ingen aning, ska bli surtant (y)


Övrigt:


96. Är du kär? - yepp
97. Hur lång är du? - längst i klassen!!!!!!!
98. Första tanken när du vaknade? - hoppas jag är frisk,
99. Sista tanken när du somnade? - hoppas jag blir frisk te imorgon, & anton.

:100. Hur mycket är klockan nu? - 19.41


just the way you are.

nu har jag precis slängt ut min tv & mitt hemmabio system från mitt rum, rätt nice faktiskt. även fått in en tv på rummet som funkar nu så jag kan kolla på tv när jag ska lägga mej (a) för har ju dinsey chanel dygnet runt ;) men ska typ storstäda rummet nu och funderar på att flytta på sängen och lite sånt smått, ska bara äta lite först så jag blir stor och stark , haha nä men faktiskt första gången jag känner mej hungrig på 2 dagar typ? så ja. men blir inget km idag :/ men hoppas jag blir frisk snart iaf för tänker ente åka in och ta blodprover som maja säger jag ska göra ;d haha har också äntligen fått upp tv, för jag mamma & pappa var ju lite korkade om hur man skulle få upp den men ja det fixade sej te slut, hahah. men aja vi hörs kanske senare!

kyss&smek!



old pic, i know.


precis enligt planen, mer elr mindre..

tjaaa,

ledsen för jag ente orkat blogga igår , eller ja varit seg med bloggningen överhuvudtaget men lyckades bli sjuk i söndes? så igår låg jag exakt hela dagen på soffan och glode på tv och gjorde inget annat, bokstavligen , haha. låg med "pyjamasen" med mitt täcke och kudde på soffan " glodde på dinsey chanel & mtv (y). sen när mamma kom hem hade hon kebab rulle med sej hem så åt det som kvällsmat (a). sen har jag knarkat alvedon & tagit febern hela tiden, && har sketa ont i halsen så har även knarkat streptosil elr vad fan det heter, men det bedövar halsen iaf (y). haha. men idag drarhope jag med mamma & pappa inom te ystad och köpa ny tv , & typ sån tvbänk tror jag? för vågar ente låta dom välja sj, för dom är ju så duktiga på sånt *host* men det blir maybe km idag, ska höra med maja :) && isf blir det älskling imorgon med och sen vellinge på torsdag och sen te älskling när jag kommer hem på kvällen & sova där te på fredag sen i helgen är det typ ngt skit i byn som mamma&pappa tvingar med mej på? det är mina planer för mitt lov och jag frisknar te, vilket jag verkligen hoppas jag gör (a). aja vi hörs kanske senare så ni får ha det :)

kyss&smek!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
fridaalminde' -

when love takes over'

wäh, håller på att dö så trött jag är. har faktiskt varit ute lite med carro ikväll.. höll på att dö när jag nästan trillade ner för en trappa eller halkade... HAHAHHAHAHA, men ja det är inte kul.. elr ngt. men funderar på att lägga mej i sängen och glo på tv & bara somna och vakna upp imorgon av att bussarna är inställda. fast måste först duscha så vi hörs imorgon!

bye & sleep goood because i will.





don't drink and drive, when you can smoke and fly'

sån typ korkad idrottsdag idag i skolan, valde dans så var rätt kul :) dansade typ 2 timmar sedan hade vi rast till 1, då vi skulle ut och gå i  1 timme... fick värsta spratt på lärna för vem vill ut i det här vädret? ente jag iaf! sen fick dom i söder åka hem & slapp ut och gå? men det fick ju så klart ente vi för lärarna fick ente låta oss sluta & rektorn sa att dom andra lärarna i söder hade gjort fel så därför fick vi inte sluta :s äckliga fitt skola, men ja. var duktig & gick ut så fick jätte mycket beröm av ulla sen att jag varit jätte duktig & en ängel & en massa sånt beröm.. haha (a) men hade svenska med henne, sen stack jag, fanny & majsan ner te bussen med anton & jag mullade han 2 gånger & han ska ente göra något tillbaka för jag är underbar säger han, hahaha som jag älskar den killen :)! sen höll jag, fanny & maja på med philip på bussen så satt det ngn random kille och skratta åt oss xd men ja, sen var det lucia & det gick faktiskt jätte bra idag :) en ja ska dra nu så ni får ha det , om jag ente bloggar igen.

puss :D




i wanna rock right now'

mina skor har äntligen kommit, *happyface* && passade gjorde dom också :D hoppas bara att mina kläder & sånt kommer snart också! men får typ damp på datan för att högtalarna går inte att koppla in någon stans så kan inte lyssna på musik -.-' lagom segt..  haha. men ska typ göra en kopp te och be för morgondagen att bussarna blir inställda, haha troende jag lät helt plötsligt.. men vill verkligen inte till skolan imorgon :o haha, taggad inför valla är jag som fan också xd men hörs kanske senare :)

puss


kommer bilder senare, för får inga bra bilder & sen fuckar det att ladda upp :s

höhöhööh, jag heter nicolas'

låg där helt underbart på soffan hos carro & glodde tv & hade datan i knäet, så bara den tönten kommer och stänger av den och vill att jag ska se skräckis med henne, men det ville ju ente jag för gillar ente skräckisar.. ;$ men sen hon bara " det är en wallander film" så höll jag på att dö av flabb.. men ja så såg film med henne, tjuven tror jag det var (a) sen har carro  lyckats övertala mej så ska väl ut med henne sen. men vet inte om jag åker pulka, hittar kanske på ngt annat ist ;p sitter här med pyjamas på mej som jag haft hela dagen & sitter fortfarande och asgarvar åt det innan idag, kan ente sluta :( kommer skratta ihjäl mej snart, men får försöka sluta :') men ska typ klä på mej yterkläder och sånt så jag kan gå ut så vi hörs senare :)


kyss!


hahahaahahahahah 'andas' hahahahhahahahahahhahahah

haha ligger på soffan inne hos carro och glor tv & myser med hennes katter :') själv är hon uppe på sitt rum och typ snackar tele med beccadampunge :) hahaha så har jag legat och asgarvat typ hela dagen för jag har läst lite olika saker & carro har undrat omjag var normal.. men ja. & nu vill hon ut och lejka i snön men jag hatar snöö så hon lyckas ente så jätte bra (h) men nu är jag hungrig så ska gå och ta lite maaaud & göra varm choklad (a).

ciiiiiiiao.

say my name, say my name.

bussarna var inställda idag, gött eller vad? men carro kom in te mej ist så låg vi på soffan och glode tv. sen drog vi in till henne och åt kinamat till frukost, göttttt ;) men sen har vi varit ute och dampat och nu sitter vi med vars en data i knäet och pratar med clemense på skype och glor tv. rätt nice idag ;) && bättre kommer det bli :D men vi hörs senare!

ciiiao.




haha ngn random dag som vi tog i vatten i poolen,
typ 15 grader i vattnet , redigt kallt faktiskt. fast man piggnade te  (y).

when you say nothing at all.

jag har ente bloggat på ett bra tag känner jag, men skola har varit chill & sånt :)

tosdag; hängde med sara hem , dans som vanligt & sånt :)

fredag;
frida & malin hängde med mej hem, sen efter ett tag kom majsan också, stack ut & dampa lite.. kom in så kom sara också, så åt vi och sånt :) sen efter det började det " roliga " hahaha, typ elr ngt. men det man ente kommer "ihåg" har aldrig hänt, right? (a) kom i säng vid typ 11? sen susa jag gott :)

lördag;
vaknade vid typ 9, sov 10 timmar, gött (y) åkte in te stan med girlsen och hade tänkt äta frukost men det hade ju ente öppnat så klart så maja & sara stack hem , malin & frida tog bussen hem och jag stack och jobba hos mamma, 500 spänn tjänat, gött :) sen körde pappa mej te anton vid 4, såg harry potter filmer, 1 & 2. mös & sånt :) somnade vid typ 12 :)

söndag;
vaknade brevid älskling, satte igång 3 & 4an ( harry potter) eftersom jag lovade älskling att se dom med han, fast jag ändrade åsikt och gillar faktiskt filmerna nu (a). men tog bussen hem vid 5. träffade maja på stan så gick runder med henne & sånt skit :) sen när jag skulle häm mötte jag vicky, så körde vi henne hem också, så blev hem & åt sen stack jag ut med carro. && nu sitter jag här :) gött! har tyvärr inga bilder från helgen så ja, sorry ;) men vi hörs!

ciiao.



bild sedan spanien, saaaknar värmen :(

all i ever wanted'

dagen idag var chill, eller ja jag och maja har haft utbrott på varandra idag.. som rätt så ofta :) haha fifan vad vi skratta efteråt när vi satt och sa alla orden som vi sagt , hahah så sitter alla andra och härmar oss och massa sånt, aja en rolig dag i skolan ;) hade även bad idag , jag & sara fick beröm för vi var bäst på att livrädd utan livboj och boxera :D saknar simningen, buhuhu :'( men konfa sen, julias mamma körde oss ner så vi slapp gå, fett nice ;) mamma hämta mej & carro & åkte hem, åt sen stack carro och jag ut och hade snöbollskrig.. fast jag hatar snöö... för fifan vad snö är äckligt! har även hittat 2 par vinterskor som jag ska köpa & lite sånt smått :) borde även plugga te provet imorgon, sexualkunskap.. yääääy, sketa kul ju HAHA.  men sitter här och dricket te & glor på tv, ngn dödar film, niiice (y). vet ente om jag skulle ringa älskling, men hörs kanske senare igen :)

kyss!

everybody was kung fooo fighting'

luciaträningen gick perfa, kan man säga.  stack hem och åt och lite sånt skit. sen kom min syrra hem här också (martina) så skulle pappa köra hem henne så åkte med, för att få träffa nikita skita :D men hon var mest intresserad av tvn :( aja , fick lite kläder av henne & även ett par skor. rätt nice faktiskt :)! bra att ha en syrra.... ibland (a) && har ni sett , det snöar? tror jag ska döö.. hatar snööö :( men hade tänkt dra och packa badkläderna eftersom vi har bad imorgon och sen troligtvis lägga mej och sova, är svina trött xd så vi hörs :)
ciiao, sweet dreams.

'
saknar värmen som fan!

oboy, vikket vackert väder. solen skiner idau!

skolan idag var chill, gjorde skit god mat på hkk, söt sur sås & ris. riktigt gott (a). stod ute och väntade med fanny på älskling i regnet, & efter en lång tid kom han äntligen. sen fick vi gå hem från bussen, tyck synd om oss! (a) kom hem efter en plöt promenad, fick starta upp datan och skriva ut papper te den låten vi ska sjunga på lucian. och jag passa på att skriva ett inlägg då :D så jag & fanny ska snart dra dit nu vi hörs senare!

ciiao.



lika seriösa som vanligt, & jag lika söt som vanligt ju... hahahha, mobba gärna :)

honey, honey don't stop'

chill kväll som fan, & dampig dag. carro kom inom en stund innan,  fast vi satt vid vars en dator och snacka med varandra? haha nolife. men hon stack för en stund sedan. så nu sitter jag här helt ensam i huset för dom andra är borta i byn ngn stans. så nu sitter jag här och glor tv & äter glass :D haha.  men blir ente mer bloggande idag så säger godnatt nu så får ni sova gott :)!

ciiiao.


right now ( na na na) - akon


riktigt bra låt!

angel in the night'

jag och carro är nog bäst i världen.. eller mest failade personerna.. haha. vi fyller jacuzzin upp med vatten te så mke vi vill ha, sen fixar vi skum te hur mke vi vill ha det också. sen sätter vi igång bubblorna och en minut senare har vi dubbelt så mke skum som vatten och golvet utanför fullt med skum.., och smarta jag tar ju ut allt skum på golvet och bara "det går ut i avloppet" sen sätter vi igång bubblorna igen och sen tillslut har vi lika mke skum igen.. sen tar vi ut vattnet så har vi 10 cm vatten och 40 cm skum.. hahahhahaha lite fail men så kan det gå (a). pappa fixar mat, fläskfileé  eller hur de stavas, riktigt gott :) sen blir det antagligen ut med carro ikv om det ente regnar :)

kyss!


haha ngn gammal random bild :')


say it, don't spray it.

skola idag som vanligt, rätt chill dag faktiskt :) maha jag och maja ska gipsa varandra huvuden nästa vecka på bilden.., mahah gjort det en gång innan också men så fett nice är det :D tog bussen hem med carro, så orkade vi ente gå hem så vi satt och väntade på att hennes mamma skulle komma och hämta oss så vi slapp gå hem , haha. men sitter och letar lite skor, kläder och massa sånt skit nu & carro hjälper pappa med jacuzzit där uppe.. den tönten hon är :) mamma har även börjat kolla boende , flygresa och sånt nu så blir spanien igen när sommarlovet börjar skulle jag tro.. nice eller vad? & 2 veckor den här gången  (a). men ska kolla vidare på saker nu så hörs vi senare :)

kyss.



frida hjärta malin.

de flesta har en bild på sin idol,jag har en spegel'

carro och jag är såna porrisar så vi bada tsm i hennes badkar, släkt i taket och massa värmeljus. riktigt skönt & härligt.. så bestämde hon och jag att vi skulle göra det när vi fått upp vårt jacuzzi hemme hos mej, mahah hon & jag är helt enkelt bääääääst (h). har även lovat älskling att jag ska se harry potter med han , och det är allvarligt talat nog en av dom sämsta filmerna jag sett någonsin , men han sa att han skulle se twilight med mej om jag såg harry potter med han, haha man kan ju alltid sova i hans knä.. (a). skola imorgon och det suger, men slutar 12.20 så det är rätt chill ändå, så blire carro efter skolan.. som vanligt :D haha. men ska dra nu.

ciiiao.

somebody is me'

blev lite ändrade planer igår, var meningen jag skulle ta bussen hem från älskling vid 8, halv 9. men hans pappa erbjöd sej att köra mej hem så kom hem vid 11 ist :) riktigt mysig dag med min pojk ! kollade på film, mös, ät kyklingtallrik ( han åt kebabtallrik) riktigt underbar dag :D när jag kom hem stack jag in te carro direkt, så la becca och sov så väckte vi henne så stack i ut och lite sånt, stack in igen vid 12, kollade på ngn film som gick på tv, elr jag kollade för dom andra två log och sov brevid mej.. sen stack jag hem vid 2 , riktigt nice dag :)
idag har jag varit inne hos mormor lite, fikat och sånt. sen när jag kom hem blev det datan direkt (a). stack ut med carro och carro sedan. dampade runder i byn.. sen körde vi anden i glasen men det sluta med att glaset sprack... HAHAHA så failade vi är :) men nu ska jag äta, sen ska jag dra in te carro igen så skriver kanske ngt senare ikv igen :)

ciiiao.




haha, ni kan typ undvika ansiktet på bilderna, för helt weeeeirdface.
men vad tycker ni om håret, prövade en ny frisyr som jag ente haft innan (a)

i'll keep dancing on my own'

drar te älskling idag vid 1, saknar den grabben som fan! myspys idag som fan hoppas jag.. ente träffat han på år och dagar känns det som.. fast vi träffas i skolan. men ska dra och duscha, fixa mej och lite sånt skit nu , även ut om en runda. men måste dra nu , bloggar när jag kommer hem elr innan jag drar.

kyss&smek ;).


mister cool (h)

haha, tittade egenom bilder och hitta en gamla bilder på mej.., snacka om att jag har förändrats..xd




erkänn, jag och lina är ju bara för heta på bilden...

i'm sure, i love you.

daddy kom hem för en stund sedan så nu står han och lagar mat, är vrålhungrig (a). mahah vi har köpt en jacuzzi som pappa ska hämta i helgen, fett nice elr vad och bara ligga i det på kvällarna med tända ljus varmt härligt skum vatten.. maha nä nu drömmer jag med bort från kylan. för fifan vad kallt det har blivit, riktigt höst väder och fifan det gillar vi ente! det ända som är bra med hösten är att det kommer ut nya kläder, sköna tröjor, halsdukar och massa sånt härligt.. men det är nog också det ända bra.. elr nej att man kan vara inne utan att ha en förälder som tjatar på att man ska ut!  && i skolan går man bara och fryser som än jävla jude, nä det gillas verkligen ente! & snart kommer även snön & dom säger den ska bli värre än förra året? good damn, kill me. längtar te sommaren, eller te påsk då vi troligtvis ska te kroatien eller spanien, *längtar , längtar, längtar*

ccciiiiiao babes.

stjärnan i mitt liv är du'

skolan igår, stack med sara hem , stack och dansa, gick faktiskt bra igår,gick vidare och lite sånt, fick se vår nya dans som vi ska uppvisa :) efter det stack jag,mamma & pappa och åt på piri piri, hur gått är det ente med piri pizza efter dansen? otroligt GOTT! sen hem , plugga lite, ut med carro. hem, plugga..sova. så vaknar man imorse av att carro ringer att jag ska in och äta frukost hos henne för hon hade bakat bullar, så fixa mej sen stack jag in te henne. skolan idag var chill,  på so:n så var jag redan klar med arbetet så jag, sara & jacob satt och kolla film och åt godis när alla andra jobbade.. MOHAHA. sen innebandy efter det, då jag klådde upp harald (nästan, lyckades ente riktigt) hem sen ikv blir det sova för är jätte trött (a). imorgon blir de te älskling, sen får jag se vad som händer på söndag.. puss :)

ciiio.



älskar denna tös♥.


make me feel lika a movie.

ledsen för jag ente bloggat, ( börjar bli en vanlig början på inläggen tycker jag...) men när jag hade skrivit ett långt inlägg så tog batteriet på datan slut och hann ente sätta in kontakten så datan dog och orkade ente göra om allt så gick och la mej ist. men i måndes va carro, desse & jag. skrämde grannarna med ailiens och lite sånt, gick ner i fönstret till en av våra nya grannar så hade carro på sej en ailiens mask och knacka på fönstret och han höll på att skita ner sej! HAHAHAH. sen på kvällen hitta jag, carro & ellinor på med lite bus i byn... HAHAH , toapapper kan göra ens dag! & igår hängde fanny med mej hem , sen var det lucia & hem åt , städa lite och sånt skit. och idag åkte jag hem från skolan och somna , hahaha sketa trött idag... vaknade ju även i morse och trodde jag försovit mej.. sen när jag kom upp frågade pappa varför jag redan skulle iväg så kolla jag på klockan så var den halv 7 & ente halv 8.. snacka om att yra. men måste plugga te spanska provet vi har på fredag och sen engelska glosor te imorgon, krammisar!

ciiao.




you can always dreams.

ledsen för min blogging suger just nu, men sitter faktiskt ente så mke vid datan längre.. duktig flicka (a). men honey sovde här igår & släkten var även här också för att fira mamma. alltid lika underbart att somna i älsklings famn! maha mitt alarm väckte oss vid 7 imorse, så lyckades anton höja ljudet när han skulle sänka det ist så höll på att dö.. HAHHAHAA. men upp och såg film vid 10 elr 11 typ. han stack vid 3 , tror jag det var (?) gick ner på mitt rum och såg the last song , én av dom bästa filmerna jag sett. & har nog aldrig gråtit så mke för en film innan, elr jo möjligtvis titanic.. HAHHAHA. men får se vad som händer ikv, blir maybe kolla på gossipgirl, men vi hörs.

ciiao.




&& bilden för jag saknar min älskling malin :(

när 1 + 1 blir 2

ledsen för jag inte bloggade igår, men skola te 3 sen med sara hem. va me sara & hilda vi hade picknik på saras rum med chokladpudding, mohaha.. sen sprang sara och jag te hamnen och dumpa resterna.. (y) dans sen. hem plugga te spanskan sen var det dax att sova så satt ente en vid datan igår så ja (a).  men skola idag som vanligt, åkte te skolan sen när jag kom te skolan slog det mej att jag hade glömt mammas födelsedag.. hon fyllde år idag och jag glömde det? perfekt dotter eller vad heter det? HAHAHA, men ordna det med att laga tacos ikv. (a). men innebandy efter skolan.., skadade tån :( gör sketa ont, hahaha. men sketa gött med helg och imorgon sover älskling hos mej, så hörs senare möjligt vis om jag orkar blogga senare (a).

ciiiao.

2 månader med älsk idag. ♥


bort om alla ljusen , bort om skratten

nu är jag riktigt trött på att plugga! hållt på i snart 3 timmar & när jag började kunde jag inte 140 glosor.. nu kan jag inte 20.. och det är bevis på att jag pluggat! så nu ska jag bara plugga lite av allt annat gramatiken och sånt sen är jag klar och sen skiter jag i om jag får ig för jag har försökt så mke jag kan! funderar på att poppa en påse popcorn som jag förtjänat ;) (a). hörs senare sweetys

anledningen te att ni inte får bilder är för att jag har riktig bildbrist...

pledge this'

pledge this ;

en film med riktigt humor (om man då har en humor som jag). men normalast brukar man skratta åt en sådan film... ;) handlar om när 5 tjejer försöker hitta ett ny hus att bo i på collage när en toalett sprängdes så det blev skit i hela huset och det stängdes., dom kommer då till victoria english som paris hilton heter här i filmen , och hon har dom som prövning för att vinna en tävling om dom den sexigaste gruppen. sen försöker victoria göra allt för att förstöra deras liv, och det hjälper inte när en av tjejerna tar victorias pojkvän..
mke sex & massa sämt, && en kåt hund. rekomenderas starkt!


the winner takes it all'

dagen idag var chill, konformation senare där vi mest satt och snacka en massa och sedan skattjakt i kyrkan. hem & plugga och det är planerna för resten av kvällen att plugga, så blir ett kort inlägg så kommer ett senare om filmen.. för har prov imorgon och har 100 glosor att plugga in? så har lite att göra... bye!


det blir alltid värre fram åt natten

nu hade jag tänkt dra ner te mitt rum och sätta igång predge this, igen... för somnade te den igår (a) så ser färdig på filmen och ni får ett inlägg om den sen :)! så pysar ner med popcornen nu & glottar så ni får hadet !

sweetdreams bitches ;)

alla vill till himlen, men få vill ju dö'

lång dag i skolan idag, & tråkiga lektioner.. eller spanskan och matten var tråkiga. fick värsta utbrott på spanskan på cecilia hon kalla mej gnällspik , tråkmåns & att jag yrade i nattmössan. helt sjuk kärring. en häxa som hon borde brännas på bål! sen har jag varit sur resten av dagen för det.. mahaha långsint (a). fanny hängde med mej hem så såg vi lite på pledge this, råkade somna igår te filmen (a). sen drog hon och jag te lucia träningen.., va lucia förra året så blir inte det i år vilket är tråkigt men alltid lika kul att vara med så är med ändå :D men nu fixar mamma mat , så blir äta sen kanske jag lägger in en text om filmen? kanske kan göra bloggen roligare så ha  det! :) haha kollade unikum & jag hade faktiskt godkänt i spanska, mahhaa hoppas det varar (a) men hörs senare.

ciiao

 
hitta en söt bild på majsan & mysan :D

let me love you'

jag känner mej inte ett dugg trött men funderar ändå på att dra och knarka kudde , eller försöka iaf. för behöver verkligen lite me sömn än vad jag får! så ni får ha det så gött så synes vi imorgon då jag är back on track ! ska kryppa ner i sängen med choklad, vatten & mobilen och se pledge this , en film med paris hilton.. sett den innan men den är riktigt bra! :)  hörs imorgon!

sweet dreams babes.

allez ,ola, ole - Jessy Matado


riktigt bra låt, & musikvideon är ju rätt het ;)
lyssna & enjoy!

just the way you are'

att ha hund suger verkligen, istället för att gå på stan eller va med ngn eller göra vad som helst som man kan göra måste jag åka hem och ta ut hunden sen måste jag bara sitta och dö här? så ett tips skaffa ente hund om du inte har en förälder som går hemma varje dag ;)!  haha så har bara suttit och dött framför tv:n sketa kul ju! elr inte. men ja funderar på att dra och ladda ner the sims 3 & spela det :D så hörs senare!

peace!


what to do?

precis kommit hem från skolan, första skoldage sedan lovet yäy eller något. asså häxan vi har i spanska hon är helt dum i hoed? men ja bara bita i läppen och försöka ente få ett utbrott hahahha. sitter här och glor på mtv och funderar på att hitta på ngn god mat att göra , helt tomt i hoed. aja vi hörs senare! :)

ciiiao.

our last summer

jag bara måste skaffa en systemkamera alltså! min sketna kamera som egentligen är ny suger häst dase så de ente är sant, riktig kåtbock. men en systemkamera? man bara gasch och vill fota fota fota fota fota, damn! har mest dampat runder med alme & carro idag sen nu på kvällen med carro bara. alltid lika kul med den tösen! haha vi fick inte kolla på tvn för hennes syster så gick carro & jag upp på hennes rum och möblerade om det så vi skulle kunna få in en tv sen satte vi in en tv på carros rum som dom hade i huset , fast vi kunde endå ente se det vi ville så gick vi ner och tjatade igen... hahahaha damp seriöst! men nu börjar jag bli riktigt trött så ska dra och sova , fast den vägen går genom duschen först. 

hörs imorgon chippaneser när jag kommer hem från skolan!


mobil bild jag tog för ngn dag sedan.

jag ska fånga en ängel

igår kväll var kvällen så tråkigt det bara gick att va te jag tröttnade på de skitet och stack te carro :D haha vi klädde ut oss te muslimer och gick runder i byn och hälsade på folk.. vi fick rätt många blickar... haha nu vet jag hur dom känner sej för lasermanen, så kände jag och carro för alla igår HAHA. men sen stack hon jag coh ellen in och såg dirty dancing &lejonkungen,eller vad ffilmerna nu heter ;d men hem vid 2 & sova sen vaknade jag vid 11 typ , ut om en runda. sen åkte mamma & jag in och handlade lite mat te ikväll och lite sånt :) sen när vi kom hem packade jag upp det & tömde diskmaskinen  , sen stekte jag ägg te frukost som jag ätit nu. riktigt duktig idag känns det som! även fått ut några kakor, det bara flyter på. men nu ska jag dra in te carro och alme och leka muslimer igen så hörs senare!

see you later, alligator!

p ɹ ɐ ʇ ә ɹ

nu ska jag gå och fixa mig, för vi ska typ gå om 20 min te några i byn sen ska vi dra oss vidare te österlen lyser. hoppas det blir trevligt , synd att vi inte har några facklor bara.. men det fixar sej säkert. haha eftersom ngn hade gjort av med min kasse som kakorna va i har jag ente kunnat gå ut så får göra det senare ngn dag! men hörs när jag kommer hem och glöm ente tipsa om saker som skulle göra bloggen roligare oufits/dagens skämt/m.m något vad som helst som ni gillar :)!

puss!


can i be the one?

har varit ute om en runda med kakor nu , känner mej riktigt duktig men orkar ärligt talat ente.  i sexan var det mer sprut i en.. sålde 52 burkar, i år? 30 maybe. haha snacka skillnad men ja bara lyfta häcken och börja arbeta! när jag orkar.. särling trött är jag också. sen säljer min lillsyrra saker för wwf - panda saker så vill hon att jag ska med hon ut för hon vill ente sj -.-' snacka om liv jag har! men ska dra nu så jag slipper jobba enu mer sen för ju snabbare jag gör det, destu mindra måste jag göra det.. mohahaha.

brb bitches.

du vet inte vad du har, förän du har förlorat det.

att sätta sej vid datan är nog det bekvämaste som finns? sen man väl sitter där är det svårt att slita sej för att göra ngt.., eller för mej är det så. måste vara ngn bekväm människa elr ngt haha.. har haft kakor från klassen snart 2 veckor här hemma men har inte orkat dra ut med dom än? men måste verkligen det idag så jag blir av med dom och slipper mammas tjat! så dagen kommer nog spenderas med det idag. så medans jag drar ut med dom kan ni funderar på vad som skulle göra bloggen roligare att läsa , vad ni vill läsa om? eller ngt annat som gör bloggen roligare som jag kan göra så kommentera en massa förslag nu så hörs vi senare!

kyss&smek!

vad vill ni läsa om i bloggen, som skulle göra den roligare? kommentera!


i'm still a rockstar!

det var sjukt länge sedan jag såg gossip girl kom jag på, skams på mej nästan! funderar på att se det ikv om man bara ente varit av med fjärrkontrollen te dvdn men ja funker säkert ändå :') blev inget pluggande.., hämtade boken men orkade ente skriva in allt på datan (a) men jag drar mej te kojs just nu så finns jag på mobilen skulle jag tro! kommer även lite bilder eftersom ni ente fått några på ett bra tag ;)

kyss&smek , sweet dreams biatch!



ser helt cp ut i ansiktetet , men soo whaat? ;)

nu har vi fredag i blodet igen,

en vanlig dag för mej när jag är hemma är att bråka med mina syskon.. & det är det enda jag gjort idag.. IGEN hahaahaha nä men pappa var faktiskt duktig idag och grillade utomhus fast det regnade och blåste, haha fast inget imot när han grillade i snöstorm men men xd det blev riktigt gott :)! sen har jag suttit hela kvällen och spelat nintendo ds & har tagit mej enda te värld 6 (y). men funderar faktiskt på att börja plugga lite engelska glosor nu imed vi har prov sen när skolan börjar och bra att kunna dom nu och ente börja dagen innna, right? så ska hämta boken nu och börja så kanske vi hörs senare!

kyss&smek!

nu är det dax för fredags mys,

tjuuuuuh,

hann ente blogga igår så berättar idag ist ;) somnade på soffan men vaknade brevid älskling? aja typ gått i sömnen elr ngt xd men gick upp efter många rop från mamma & syskonen , haha. drog i väg mot vellinge i annas bil där jag, anton, nikita , my & anna åkte. && nikita har ju typ börjat prata lite för ente så länge sedan & det är ju finimang för då har jag 1000 ord att lära henne... som jag gjorde igår på bilfärden (a) hon lärde sej säga " åtvidaberg suger" mohaha, & sen lärde jag henne säga " pappa är bög" & " anna gillar kuk" hahahahha, det är bara 3 av skitmånga, kommer ente ens ihåg allt jag sa xd men asså den ungen är klockren (a). men efter det körde pappa hem mej och anton te han och vi typ glode på tv först, sen åt vi :) efter det blev det american pie 2 elr vafan filmen nu heter , sen somnade jag faktiskt brevis älskling inatt i hans säng :D vakna imorse och typ fixade oss och sånt sen ner & äta frukost , && åtvidaberg suger åter igen , mohaha. sen hämta mamma mej för dom skullen på ngn cup? && orkade ente följa med (a) sen drog vi te morfars grav eftersom det är ngn sådan dag när man ska göra det elr ngt. men hem och typ chillat hela dagen :) aja vi hörs senare!

kyss&smek!



köpte några stenar jag hade tänkt dekorera med ett ljus elr ngt,
funderar på att köpa fler, tycks? :)


tv:n ftw!

tjeeniiiixen!

dagen har spenderats i hässleholm, mac donalds på vägen hem (a). körde via kivik och hämtade älskling som ska sova hos mej och sen drar vi te vellinge imorgon, haha jag och nikita ska sitta och sjunga gaga låtar på vägen dit :D! sen får jag se vad som händer efter det, elr juste ska ju hem te älskling och sova där :)! redigt nice. men nu ska jag fortsätta glo på tv & kan ente mysa med älskling för har ont i halsen & ente pussa han :( aja nog om det.

kyss&smek!

tidsfördriv.

bara för jag har jättetråkigt, && jag kan bjuda lite imed min bloggning varit dålig (yn). && är jätte sur och allt för jag ente kom in te km idag :/ aja hoppas det går bra för dom :)!

100 Frågor
Testet börjar: 19.09

1. Fullständigt namn? - Frida astrid isabella alminde
2. Ålder? - 14
3. Vart bor du? Järrestadcity
4. Färg på ditt hus? - nyputsat typ?
5. Hus eller lägenhet? - Hus
6. Klass? - 8f
7. Vilket år tar du studenten? - 2014 tror jag ;d
8. När gick du upp i morse? -  10.00 tror jag ungefär?
9. När ska du sova? -  när jag är trött.
10. Vad har du ätit idag? -  hmm, typ ngn smörgås.
11. Dagens klädsel? - jeans, t-shirt & underkläder & strumpor.
12. Dagens smink? - nada
13. Dagens roligaste? - failandet med tv:n

Socialt:

14. Har du många vänner? -  audå,
15. Har du ovänner? - hmm, maybe.
16. Vem chattade du med senast? - anton
17. Har du pojk-/flickvän? - yepp :D
18. vem pratade du med sist? - pappa
19. Vem fick du senast sms ifrån? - anton,

Favorit:

20. Film? - många filmer,
21. Låt? - många låtar,
22. Mat? - allt gott ;)
23. Dryck? - hmm,ingen aning.
24. Färg? - ingen favorit direkt :)
25. Stad? - i don't know.
26. Land? - i don't know.
27. Ämne i skolan? - raster elr elevensval.
28. Släkting? - daniella (a)

Senaste:

29. Gången du shoppade? - haha typ ngn vecka elr månad sedan, nätet är bättre (a).

30. Gången du bakade? - ente en aning.
31. Gången du stulit något? - aldrig ;)
32. Gången du rökte? - gör ente sånt ;)
33. Gången du snusade? gör ente sånt ;)
34. Personen du kramade? - anton tror jag :D
35. Gången du pussade någon? - söndes :D
36. Personen du dampade på? - amanda -.-
37. Personen du bråkade med? - amanda

38. Personen du blev ovän med? - amanda

39. Gången du fick skrattattack? - ente så länge sedan ;p
40. Personen du snackade i tel med? - anna
41. Gången du grät ?  i don't know.
42. Gången du var kåt? - hahaahhaah ;)
43. Personen du sa snygg till? - anton (:

Antingen eller:

44. Svart eller vitt? -  vitt
45. Hund eller katt? - katt
46. Ute eller hemma? - ute
47. Tvspel eller datorspel? - datorspel
48. Singel eller upptagen? - upptagen
50. Lunarstorm, msn eller playahead? - msn
51. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad ;p

52. Blont eller brunt hår? - brunt
53. Har du blåa ögon eller bruna? - blåa
54. Choklad eller lakrits? - lakrits
55. Coca cola eller fanta? - coca cola
56. Pizza eller kebab? - pizza
57. Randigt eller prickigt? - randigt
58. Blatte eller svenne? -  båda.
59. Älska eller bli älskad? - båda.
60. Leva eller dö? - Leva
61. Vänner eller familj? - båda, tror jag.

Antal:

62. Personer du älskar? - ente en aning.
63. Personer du hatar? -  ingen
64. Glassar du ätit på en dag? - haha det är många ;p
65. Gånger du haft minnesluckor? - aldrig
66. Gånger du varit hög? - aldrig
67. Personer du saknar just nu? - många


Vem:

69. Kommer du inte överens med? -  många

70. Vill du kyssa nu? - anton!
71. Ska du träffa imorgon? - ente en blekaste aning.



73.Skickade du senast gb till i pea? - whaat?
74. Spelade du tvspel med senast? - ente en  aning
75. Vill du ta med på resa nu? - många
76. Vill du kasta en sten i huvudet på? - haha, ente svårt att gissa ;)
77. Förtjänar att dö? - ingen
78. Är söt? - många :)
79. Vill du sova jämsides med i natt? - miiiin anton


Vad:

80. Gör dig glad? - mke :)
81. Gör dig ledsen? - mke,
82. Vill du helst göra nu?-  åka in te stan
83. Önskar du att du slapp göra? - mke,
84. Vill du ha nu? - tre önskningar,
85. Önskar du dig i födelsedagspresent? - en ny tv, & mke mke mer.
86. Längtar du till? - bort från detta hus,
87. Tycker du om dina betyg? - haha,ingen aning.
88. Ångrar du i ditt liv? - mke, det är lätt att se rätt från fel i backspeglen
89. Är det bästa som hänt dig? - mke.

Vad tycker du om?

90. Rökare? - lika mke värda som alla andra.
91. Bråk? - onödogt.
92. Killar? - niice ;D
93. Tjejer? - underara,
94. Skola? - helt okej.
95. Framtid? - ingen aning, ska bli surtant (y)


Övrigt:


96. Är du kär? - yepp
97. Hur lång är du? - längst i klassen!!!!!!!
98. Första tanken när du vaknade? - hoppas jag är frisk,
99. Sista tanken när du somnade? - hoppas jag blir frisk te imorgon, & anton.

:100. Hur mycket är klockan nu? - 19.41


just the way you are.

nu har jag precis slängt ut min tv & mitt hemmabio system från mitt rum, rätt nice faktiskt. även fått in en tv på rummet som funkar nu så jag kan kolla på tv när jag ska lägga mej (a) för har ju dinsey chanel dygnet runt ;) men ska typ storstäda rummet nu och funderar på att flytta på sängen och lite sånt smått, ska bara äta lite först så jag blir stor och stark , haha nä men faktiskt första gången jag känner mej hungrig på 2 dagar typ? så ja. men blir inget km idag :/ men hoppas jag blir frisk snart iaf för tänker ente åka in och ta blodprover som maja säger jag ska göra ;d haha har också äntligen fått upp tv, för jag mamma & pappa var ju lite korkade om hur man skulle få upp den men ja det fixade sej te slut, hahah. men aja vi hörs kanske senare!

kyss&smek!



old pic, i know.


precis enligt planen, mer elr mindre..

tjaaa,

ledsen för jag ente orkat blogga igår , eller ja varit seg med bloggningen överhuvudtaget men lyckades bli sjuk i söndes? så igår låg jag exakt hela dagen på soffan och glode på tv och gjorde inget annat, bokstavligen , haha. låg med "pyjamasen" med mitt täcke och kudde på soffan " glodde på dinsey chanel & mtv (y). sen när mamma kom hem hade hon kebab rulle med sej hem så åt det som kvällsmat (a). sen har jag knarkat alvedon & tagit febern hela tiden, && har sketa ont i halsen så har även knarkat streptosil elr vad fan det heter, men det bedövar halsen iaf (y). haha. men idag drarhope jag med mamma & pappa inom te ystad och köpa ny tv , & typ sån tvbänk tror jag? för vågar ente låta dom välja sj, för dom är ju så duktiga på sånt *host* men det blir maybe km idag, ska höra med maja :) && isf blir det älskling imorgon med och sen vellinge på torsdag och sen te älskling när jag kommer hem på kvällen & sova där te på fredag sen i helgen är det typ ngt skit i byn som mamma&pappa tvingar med mej på? det är mina planer för mitt lov och jag frisknar te, vilket jag verkligen hoppas jag gör (a). aja vi hörs kanske senare så ni får ha det :)

kyss&smek!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!