dagens låt! :)



love like this.

hola!

ente orkat blogga i helgen  men den har varit okej, varit med malin och sånt.., riktigt mysigt :) sen skola idag slutade 12.20 men ingen buss som gick hem så får sitta kvar te 14.20 -.-' men det var väl okej för idag ;) men nu ska jag typ äta eller något så vi hörs :)!

kyss&smek!

JAG.ÄLSKAR.FRIDA//MALIN

<3

LYYYYCKAT...

hheeeej!

är.med.malin.och.har.cepe.datan.så.bloggar.senare.:)

kyss&smek!

kiss me thru the phone

hejhopp :)

idag kom ju kusinerna och sånt, hade typ kräftskiva och lite sånt skit :) va även med carro hela kvällen, mysig kväll ändå måste jag säga :). idag kommer kanske malin && min syrra ska ha kalas för my så blir att dra dit och lite sånt, steka ;) ska in om te stan nu och typ fixa lite fondation (stavning) så vi får höras senare.

kyss&smek!


bild kvalite...

grattis maja :d

tjabba,

skolan som vanligt idag.., fick reda på vårt schema. FIFAN VAD DÅLIGT SCHEMAT VAR! skolans värsta schema skulle jag tro? sluta halv 4 istortsätt alla dagar elr i 4dagar .. och längsta rasten 10 min? fifan! && 3 no lektioner samma dag? here gud ! men nog om det. slutade 12.30 typ och stack te rekort och klaga med nellie, amanda & maja. efter det stack jag och nelllie ner på stan och åt lite och sen mötte vi alice, amanda och malin så stack vi te stationer och börja dampa , eldade en tampong gjorde malin?:p och jag och alice hade moskrig och alla bara glodde på oss.., HAHAA (y) sen stack jag hem och så lyckligtvis hade jag glömt nycklarna så kom jag på att mitt fönster var öppet så fick jag kryppa egenom det och ta mej in.. haha ! sen kom pappa hem så stack vi in te stan och fixade min data elr han skulle typ köpa nytt tagentbord så min data blir normal.., fast den måste in på lagning imed att det är en laptop :( men det fixar sej :) så kom hem för 10 min sedan typ :) öch ikväll ska vi ha ngn kräftskifa med mina kusiner som kommer ner över helgen.. så blir nog inget bloggade i kväll men vi får se.

btw , maja fyller år idag, grattis gumman !

kyss&smek!

godnatt babes!


blir det sista inlägget för ikväll så säger godnatt nu och hoppas att ni får söta drömmar inatt, because i will (a) && ny header också fixad nu.., bästa malin fixade den te mej, tack gumman älskar dig :D men ni får ha det till imorgon då jag är back on track.

dröm sött.


dagens låt!


bilderna (y)











wanna be my party boy?

schenna ,

stack ut med jonna, carro och min lillsyrra innan idag, ( min lillsyrra, wow typ). hehe (a). men så stack vi hem te jonna efter vi muppat oss här lite och åt glass vilket var skit gott för ente ätit det på länge (a) sen stack vi te hällristningarna och typ tittade för jonna ville det så fotade vi lite så ni får bilderna sen :) sen stack vi ner te ån men så ville ente jag dit så jag stack och hämtade carro ist och lite sånt. sen mötte vi dom igen och vi typ stack och kollade på ett hål elr ngt som finns i järrestad ( intressant jag vet (y)) sen typ kollade dom på några kor? men sen stack alla hem för vi skulle äta och nu sitter jag här och snackar med malin på msn :D ja det är typ så här en dag i järrestad ser ut?  HAHAHAH xd men nu ska jag typ äta lite mer glass så ni får ha det!

kyss&smek!

det är ord som är bra.

tjaa :)

kom hem från skolan för typ 20 min sedan, slutade 13.30 (?). rätt chill ändå faktiskt :) haha gjorde något jävla skit i skolan idag om ngn tändsticka som man skulle placera mellan 2 fingrar på två personer så skulle vi typ gå egenom hela skolan med hon och tappade man den fick man typ gå bak 10steg., haha rent sjukt faast rätt coolt ändå ;) sista lektionen var ngn bibliotek stund elr ngt, lyssna om böcker och sånt. men efter det stack jag och nellie och köpte pommes och åt och sen stack vi te bussen och åkte hem :) så nu sitter jag här och äter popcorn & grillkrydda vilket jag älskar (a)  && snart kommer väl min lillsyrra hem också & då ska vi typ städa våra rum elr vad de va mamma sa.., haha. men same shit datan gäller just nu. vet ente vad som händer idag men det ser vi senare :) btw så kommer troligen en header senare idag :)!

kyss&smek!

godnatt babes!

ska ente riktigt sova nu men säger godnatt nu för blir det sista ni hör av mej idag.

dröm sött.


dagens låt!

 

 


under renovering ;)

jag tröttnade på min blogg så ska göra om den nu, hel renoveras.. && jag ska äta nu och fixar resten efter jag ätit. ska äta potatis & skrubba nu.., mums ! (a)  men vi hörs senare då ni får dagen låt :)

kyss&smek!

va du är snäll & söt, wowowowow.

cha cha , fridabooi här.

min bloggning är ju ente direkt bäst om jag får säga det själv, men det är för min data är i sönder och jag typ bara lånar mammas data då och då. men lovar att bli bättre, elr ska försöka (a). men igår var skolan väl helt okej, ente så mke lektioner och sånt :) idag slutade vi 11.40 vilket är super nice för det är guttet ! tog bussen hem vid 12.20 elr vad den va och kom hem och åt lite för en viss person med namn rebecca hälde grillkrydda över hela min mat så gick ente och äta, hehe. sen har jag väl mest slappat hela dagen skulle fixa lite och packa te spanien (vilket är tidigt jag vet) men liksom bra att ha lite gjort så man slipper tänka på det senare.., ni vet jag är smart (y). duschade min lillsyrra för ngn minut sedan och nu är jag typ lika våt haha. && min familj är ente normal har jag kommit på? && jag tänker eller vill göra om min blogg och typ göra den lite normal känns helt konstig just nu :p men det fixar sej säkert för nu ska jag typ hjälpa mamma att vika lite tvätt och sängkläder och sånt så ni får ha de te jag bloggar nästa gång :)

kyss&smek!



älskar dig gumman,(L)


man in the mirror

tjaah,

blev  ingen grillning idag vilket är nice så åkte hem & åt och sånt och nu sitter jag och snackar i tele med anton och ska snart gå och lägga mej i think , men lovade er bilderna så dom kommer nu :)!


kyss&smek!'

















manmåstebjuda;)

three is the magic number.

tjjjah ;d

skola idag som vanligt då.., fifan vad den suger fast rätt chill idag för slutade 11 && det är najs! tog bussen hem te mej med malin && vi började ju dampa direkt ;) sen kom vi hem och kokade makaroner och jag äger på att göra det smakar bara salt (a) sen typ stack jag och malin ut och fotade lite så det kommer bilder sedan och dom är över fina så mobba ente (a)? sen vid typ halv 3 kom carro med och då bakade jag och malin chokladbullar (negerbullar) för ente er som fattade ;d && vi orkade ente göra bullarna så satt och krängde bara degen ;) så ska snart gå och städa undan efter det för har ente orkat göra det än ;d sen åkte malin hem vid typ 3 eller vad den va och nu sitter jag och carro här och muppar och jag ska typ in te stan vid 6 för ska åka och grilla i bäckan ikväll, bög på det för vill ente! aja ni får bilderna sen ikväll så ni får ha det ;)

kyss&smek!







turn the lights off.

tjjah alla läsare ;)

blev inget bloggande igår för hann ente imed att malin hela dagen och när jag kom hem var klockan 12 och då var min data helt sjuk i huvudet.., HATAR DEN SKIT MKE OCH DEN KAN KÖRA UPP NÅGOT I RÖVEN! (a). va ju med dennis & malin igår och vi hade de väl kul ? :) idag kommer kanske malin te mej och sånt och då ska vi ha kul? :D men nu måste jag passa tjuckis lite och sånt && tjata på pappa att han ska köpa ny data te mej.., för är verkligen ibehov av det! aja ni får kanske ett dagens låt, nu eller senare.

kyss&smek!


dagens låt!





min data !

hej alla sötnosar :)!

skolan är ingång igen och det är väl både kul och tråkigt ? kul att äntligen få träffa alla kompisar && att feffe har börjat i ens klass :D fast tråkigt med alla lektioner och sånt fast ska ente ha lektioner på hela nästa vecka också så det är rätt chill :). kom hem efter skolan och typ satte mej vid datan och lite sånt skit. stack ut nu vid 8 eller något och snacka i tele med malin i typ en timme, behövdes.. sen stack jag hem och snacka med hon lite också och nu typ bloggar jag (a). blir skola imorgon med sen drar jag med malin hem efter skolan vilket dennis också gör så ska steka runder med dom imorgon :) sen ska jag te gan'e (stavning) på kvällen sen ut med malin igen & typ dennis?:p sen vetifan vad som mer händer men typ bloggar hos malin imorgon i think om ente annars när jag kommer hem där ifrån.  ha det ! && glömde att säga att min data typ har kraschat så får sitta på pappas sega dator :(

kyss&smek!





wihh, eller något ? :)

för alla er som ente visste det så  har jag gått och blivit blondin.., om man nu kan kalla det för de :) snarare typ gult&oranget (y) && om ni vill veta så är  det malin & frida som färgade ;) men nu ska jag typ fixa lite inför skolan och lite sånt skit för er som bryr er :)

kyss&smek!



skola imorgon (n)

tjaah alla som ente läser bloggen (:


skolan börjar imorgon och jag vet ente hur jag ska orka men ja. kommer ju att bli kul att få träffa alla underbara vänner som man ente träffat under lovet men när man börjar åttan kommer betyder och vem fan vill de? när skolan börjar kommer jag troligtvis bli mer aktiv och lite sånt skit bara så ni vet :).

kyss&smek!


bilder från sommarlovet :




















rapp loveee














älskad musik som fan (L)!

dålig uppdatering.., jag vet.

ledsen för jag ente blockat på typ ett tag.., men orkar ente skit trött och massa sånt och livet flyter på. veckan har väl varit rätt chill kivik i tisdes med malin., träffade sebbe och lite sånt. sen onsdes kom tjejerna och vi hade de väl rätt nice. torsdes röjde upp en massa och sova eftersom jag ente gjorde de på natten. sen igår var jag i kivik hos dennis, sen idag ska jag te daniella vid 4 och sånt skit? och skola på tosdag och orkar verkligen ente men ja får se vad som händer det kanske är bra... bloggade mest nu bara för malin ville det men får se om jag orkar blogga lite mer än jag gör.., haha (a). men det var väl typ allt`? :)

kyss&smek!



oredigerad.., men sameshit :).


WIIIIIH

tjabbatjena ;)

sorry jag ente han blogga igår.., men den tiden jag var hemma på kvällen hade jag kompisar hos mej så hann ente blogga men bloggar nu ist(a). vid typ 1 igår stack jag in te maja och vi typ meest satt och muppade te vi bestämde att vi skulle ut och  gå lite ;d fick äta hos dom && det var tacos , mums (a). sen körde hennes mamma oss hem vid typ 7-halv8. sen kom fanny vid 8 :) så började vi sanera mitt rum (a). && nu är mitt rum jättefint och ska va de ända te på onsdag :D sen typ stack vi ut och fotade lite och sånt ... && jag brände en groda.. moahhahaha! så ni kommer få bilder på de också ja ;)  sen såg vi på porrfilm ( good luck chuck)(a). sen stack vi ut lite igen :) sen somnade vi vid 4 :p fanny stack hem vid  halv 10 i morse och jag maja stack upp vid 12 elr ngt :) sen gjorde vi nutella macka :F och fixade oss och sånt och nu 2 ska vi in te stan och sånt och göra stan osäker ;) men ska dra nu..


kyss&smek!













det.var.några.av.dom.iaf:D

bilderna som jag lovade er ;)


ullared ;d

carolin ;d

carolins framtida bil :D

min framtida bil :D

carolin ska bli bonde ;)

jág, carolin, caroline & martina :)

jag & carolin ;d

mee&carolin

lisebergs bron (y'


lisebergs bron (y'

myy ,

myy,

sovandes my :)

nikita

nikita

niiikita ;d



DET VAR NOG ALLA, MEN NU SKA JAG FÖRSÖKA FIXA BLOGGEN, PUSS! ;)


ledsen för den dåliga uppdateringen !

cha cha fjortiiiz kompis ;)

haha, göteborg var underbart, även ullared fast vi ente va där så länge :/. i götborg fanns sjukt många lamm, stiliga va dom också ;) gick runder på shopping centret i typ alla affärer och sånt, sjukt ruuuligt med sina fjortiiz kompisar ( carolin sköld, caroline glimberg, martina örn). sjukt jobbigt att åka 6 på mogonen bara , men man kunde sova i bilen vilket var tur för hade bara sovit 3 timmar den natten, HAHA (a). men stack typ te liseberg vid 5 && åkte tåget först, lyckades få upp carro i den (y). sen gled det runder i typ alla karuseler, åkte balder också.. haha fick sitta brevid en dansk. MOHAHAH xd. jag har damp :). sen lyckades carro få in mej i spök huset, haha fifan vad jag skrek... fick typ gå med killar som var 20 år så fick dom ont i öronen som jag skrek skarpt xd tittade typ inget ;p sen åkte jag uppskjutet, haha rätt rolig (a). och åkte alla vatten karusellet exakt jätte många gånger så var helt dyngsur när vi skulle åka hem.. haha. men åkte därifrån vid 10 för dom stängde :(.  sen åkte man hem då och va typ hemma här typ 4 elr vad den va, så blev att gå och lägga sej direkt (a). bilder får ni sen för nu ska jag va jätte social.. ;d   sen dagen igår ska vi ente prata om hur tråkig den va för carolin åkte te sin mamma och jag hade jätte tråkigt hela dagen, :(. fast idag åkte jag te kivik och lämnade mormor och åkte hem sen igen, sen hämtade vi mina kläder som jag beställt :D:D:D:D:D && allt passade, fast hade fått bhn i en förliten storlek:(. fast ente sörja för de, får köpa ny bara, haha (a). sen ikväll skulle de egentligen bli kulla men de blev de ente så blir sitta hemma och grilla och sånt ikväll ist :) funderar på att piffa upp bloggen lite för tråkig :/ aja fixar nog det ikv sen och typ funderar på att ha "dagens" och lite sånt ?:) aja nog om det.., ska bomba bloggen med bilder och massa video klipp och sånt nu ;)

kyss&smek!


blah blah blah, åker inatt ! :D

hellu !:D

sitter här hos carro och kollar på pranked , haha riktigt najs program ;) men typ imorgon åker vi te göteborg, med stop på ullared för att handlas där lite (a). sen efter det bär det av te liseberg :). haha får se vad som händer ikväll, om carro & jag hittar på ngt roligt eller vad vi gör.., det får vi allt se ;). && malin har precis fått systemkamera och jag är så avis på henne :(  && sen sitter hon på msn och har lite roligt, hahah! xd fast nu ska jag typ hitta på ngt annat för orkar ente blogga (a)

kyss&smek!


¨
benzi får bjuda på sej idag, riktigt söt hund :)!

happyland'

tjenixen alla blogg läsare :)!

jag bloggade ente igår för jag typ var på ett jätte dåligt humör.., tar ente upp varför. && på kvällen när jag blev glad orkade jag ente för då hade jag annat göra (a). men skriver om gårdagen idag istället.

förgår: jag stack te carro som jag skulle, och vi började dampa lite med philip och sånt först, sen stack vi ut & badade i poolen, fifan vad det är gött att bada på kvällen, typ vid 12 elr då någon gång(y). sen stack vi hem te mej för hon skulle sova hos mig och när vi kom hem satte vi oss och kollade på film :). vet ente riktigt vad den heter men rekomenderar ente det direkt xd! sen när vi kollat klart gick vi och la oss typ vid 2-3 elr vad den va.
igår: vaknade upp med älskade carro typ vid 12 eller vad den va :). satte och lite vid datan och sånt & jag spelade min älsklingslåt, HAHA ;)!  sen klädde jag på mej för jag skulle in te stan med mamma så carro fick gå hem :(. sen kom jag hem så satte jag mej först lite vid datan sen gick jag & duschade och sånt, när jag gjort de fortsatte jag med datan te jag ätit och efter det också datan xd. sen stack jag hem te carro vid 10 och vi typ hoppade först och sånt sen bött vi om och badade :). sen satte vi oss med philip och dampade med han , haha man kan ha rätt roligt ändå (a). se stack jag hem och somnade typ vid 2 :).
idag: vaknade först 8 för att telefonen ringde som jag hade i sängen -.-'  trodde fan jag skulle dö ! fast somnade om igen och vaknade typ vid 11 :). gick upp och har fixat te och sånt nu, så sitter här och bloggar och dricker te.., riktigt härligt på morgonen (a). &&idag ska jag typ bara fixa en massa saker för jag & carolin åker te liseberg & ullared idag ! :D:D:D:D:D:D! gillas stark ;) så kommer ente kunna blogga imorgon , men sen får ni bilder och allt när jag bloggat nästa gång :)

 

kyss&smek!
 




bjuder på en sjukt underbar låt som jag älskar (a).


You think you're cooler than me.

mahah, åkte in te julia igår och sovde över med hon & maja i hennes lekstuga, haha skrek som fan varje gång jag såg en spindel & sprang ut & det var ett antal gången :').  men sen stack vi typ ut vid 1 & luffade runder i STORA simrishamn, riktigt coolt asså för julia ville hem, & sen när vi kommer hem så sitter hennes bror och röker på trappan så såg ente vi att de va han så trodde vi att det va en annan så fick vi skrika lit då också :').  så gick vi in i stugan så snacka vi lite med clemens i telefonen, han & maja tycker jag är porrig... HAHA! men sen satt vi och snacka lite om typ allt mellan himmlen & jorden. sen somnade vi typ vid 3 elr ngt, vakna typ vid 9 eller va den va, sjukt varmt där inne.. fick fan panik! så typ gick up & la mej på studsimatan sen gick vi typ in & åt frukost & lite sånt städare & sånt smått skit ;d. sen följde jag med maja hem vid typ 2 eller vad den va, && hjälpte henne att städa sin gaderob, eller hög med kläder på golvet ;) sen åkte jag hem vid halv 4. sen när jag kom hem åt jag nudlar och sen kom carro så har vi muppat runder i järrestad city :) sen badade vi lite och sånt skit, och ska snart te henne igen. bilderna kommer sen från dagarna :)!

kyss&smek!




If I could write you a song
And make you fall in love,
I would already have you up under my arm.
I used up all my tricks,
I hope that you like this.
But you probably won't,
You think you're cooler than me.


alla brudar ner på knee ;)



helt jävla härlig musikvideo & musik (a)
haha älskar den! (:

come on and give me some more.

tjenamos!:D

mådde skit igår så orkade ente blogga, men mår mycket bättre idag:)!

igår: typ vaknade 8 som jag brukar när jag jobbar, gick upp & fixade mej. började sen jobba 9. fick min lön idag!:d slutade 4 och åkte och handlade med mamma :) kom hem och satte mej vid datan som vanligt., men mådde skit efter ett tag så åt bara sen gick jag och la mej, alvedonen hjälpte ente iheller -.-'

idag: vaknade typ vid 11, gick upp och åt hamburgare te frukost, mådde sjukt mycket bättre idag. var duktig och städade lite (a). sen beställde jag nya kläder idag, behövdes :)! sen kom carro in en stund men sen stack hon hem igen. så nu bilr det packa & sånt sen ska jag in te julia och sova där med maja&hon och kanske carro också :). ska leve livet.., mohaha! (a). bloggar kanske lite senare innan jag sticker.

kyss&smek!




söta nikita när hon äter baguett ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
fridaalminde' -

dagens låt! :)



love like this.

hola!

ente orkat blogga i helgen  men den har varit okej, varit med malin och sånt.., riktigt mysigt :) sen skola idag slutade 12.20 men ingen buss som gick hem så får sitta kvar te 14.20 -.-' men det var väl okej för idag ;) men nu ska jag typ äta eller något så vi hörs :)!

kyss&smek!

JAG.ÄLSKAR.FRIDA//MALIN

<3

LYYYYCKAT...

hheeeej!

är.med.malin.och.har.cepe.datan.så.bloggar.senare.:)

kyss&smek!

kiss me thru the phone

hejhopp :)

idag kom ju kusinerna och sånt, hade typ kräftskiva och lite sånt skit :) va även med carro hela kvällen, mysig kväll ändå måste jag säga :). idag kommer kanske malin && min syrra ska ha kalas för my så blir att dra dit och lite sånt, steka ;) ska in om te stan nu och typ fixa lite fondation (stavning) så vi får höras senare.

kyss&smek!


bild kvalite...

grattis maja :d

tjabba,

skolan som vanligt idag.., fick reda på vårt schema. FIFAN VAD DÅLIGT SCHEMAT VAR! skolans värsta schema skulle jag tro? sluta halv 4 istortsätt alla dagar elr i 4dagar .. och längsta rasten 10 min? fifan! && 3 no lektioner samma dag? here gud ! men nog om det. slutade 12.30 typ och stack te rekort och klaga med nellie, amanda & maja. efter det stack jag och nelllie ner på stan och åt lite och sen mötte vi alice, amanda och malin så stack vi te stationer och börja dampa , eldade en tampong gjorde malin?:p och jag och alice hade moskrig och alla bara glodde på oss.., HAHAA (y) sen stack jag hem och så lyckligtvis hade jag glömt nycklarna så kom jag på att mitt fönster var öppet så fick jag kryppa egenom det och ta mej in.. haha ! sen kom pappa hem så stack vi in te stan och fixade min data elr han skulle typ köpa nytt tagentbord så min data blir normal.., fast den måste in på lagning imed att det är en laptop :( men det fixar sej :) så kom hem för 10 min sedan typ :) öch ikväll ska vi ha ngn kräftskifa med mina kusiner som kommer ner över helgen.. så blir nog inget bloggade i kväll men vi får se.

btw , maja fyller år idag, grattis gumman !

kyss&smek!

godnatt babes!


blir det sista inlägget för ikväll så säger godnatt nu och hoppas att ni får söta drömmar inatt, because i will (a) && ny header också fixad nu.., bästa malin fixade den te mej, tack gumman älskar dig :D men ni får ha det till imorgon då jag är back on track.

dröm sött.


dagens låt!


bilderna (y)











wanna be my party boy?

schenna ,

stack ut med jonna, carro och min lillsyrra innan idag, ( min lillsyrra, wow typ). hehe (a). men så stack vi hem te jonna efter vi muppat oss här lite och åt glass vilket var skit gott för ente ätit det på länge (a) sen stack vi te hällristningarna och typ tittade för jonna ville det så fotade vi lite så ni får bilderna sen :) sen stack vi ner te ån men så ville ente jag dit så jag stack och hämtade carro ist och lite sånt. sen mötte vi dom igen och vi typ stack och kollade på ett hål elr ngt som finns i järrestad ( intressant jag vet (y)) sen typ kollade dom på några kor? men sen stack alla hem för vi skulle äta och nu sitter jag här och snackar med malin på msn :D ja det är typ så här en dag i järrestad ser ut?  HAHAHAH xd men nu ska jag typ äta lite mer glass så ni får ha det!

kyss&smek!

det är ord som är bra.

tjaa :)

kom hem från skolan för typ 20 min sedan, slutade 13.30 (?). rätt chill ändå faktiskt :) haha gjorde något jävla skit i skolan idag om ngn tändsticka som man skulle placera mellan 2 fingrar på två personer så skulle vi typ gå egenom hela skolan med hon och tappade man den fick man typ gå bak 10steg., haha rent sjukt faast rätt coolt ändå ;) sista lektionen var ngn bibliotek stund elr ngt, lyssna om böcker och sånt. men efter det stack jag och nellie och köpte pommes och åt och sen stack vi te bussen och åkte hem :) så nu sitter jag här och äter popcorn & grillkrydda vilket jag älskar (a)  && snart kommer väl min lillsyrra hem också & då ska vi typ städa våra rum elr vad de va mamma sa.., haha. men same shit datan gäller just nu. vet ente vad som händer idag men det ser vi senare :) btw så kommer troligen en header senare idag :)!

kyss&smek!

godnatt babes!

ska ente riktigt sova nu men säger godnatt nu för blir det sista ni hör av mej idag.

dröm sött.


dagens låt!

 

 


under renovering ;)

jag tröttnade på min blogg så ska göra om den nu, hel renoveras.. && jag ska äta nu och fixar resten efter jag ätit. ska äta potatis & skrubba nu.., mums ! (a)  men vi hörs senare då ni får dagen låt :)

kyss&smek!

va du är snäll & söt, wowowowow.

cha cha , fridabooi här.

min bloggning är ju ente direkt bäst om jag får säga det själv, men det är för min data är i sönder och jag typ bara lånar mammas data då och då. men lovar att bli bättre, elr ska försöka (a). men igår var skolan väl helt okej, ente så mke lektioner och sånt :) idag slutade vi 11.40 vilket är super nice för det är guttet ! tog bussen hem vid 12.20 elr vad den va och kom hem och åt lite för en viss person med namn rebecca hälde grillkrydda över hela min mat så gick ente och äta, hehe. sen har jag väl mest slappat hela dagen skulle fixa lite och packa te spanien (vilket är tidigt jag vet) men liksom bra att ha lite gjort så man slipper tänka på det senare.., ni vet jag är smart (y). duschade min lillsyrra för ngn minut sedan och nu är jag typ lika våt haha. && min familj är ente normal har jag kommit på? && jag tänker eller vill göra om min blogg och typ göra den lite normal känns helt konstig just nu :p men det fixar sej säkert för nu ska jag typ hjälpa mamma att vika lite tvätt och sängkläder och sånt så ni får ha de te jag bloggar nästa gång :)

kyss&smek!



älskar dig gumman,(L)


man in the mirror

tjaah,

blev  ingen grillning idag vilket är nice så åkte hem & åt och sånt och nu sitter jag och snackar i tele med anton och ska snart gå och lägga mej i think , men lovade er bilderna så dom kommer nu :)!


kyss&smek!'

















manmåstebjuda;)

three is the magic number.

tjjjah ;d

skola idag som vanligt då.., fifan vad den suger fast rätt chill idag för slutade 11 && det är najs! tog bussen hem te mej med malin && vi började ju dampa direkt ;) sen kom vi hem och kokade makaroner och jag äger på att göra det smakar bara salt (a) sen typ stack jag och malin ut och fotade lite så det kommer bilder sedan och dom är över fina så mobba ente (a)? sen vid typ halv 3 kom carro med och då bakade jag och malin chokladbullar (negerbullar) för ente er som fattade ;d && vi orkade ente göra bullarna så satt och krängde bara degen ;) så ska snart gå och städa undan efter det för har ente orkat göra det än ;d sen åkte malin hem vid typ 3 eller vad den va och nu sitter jag och carro här och muppar och jag ska typ in te stan vid 6 för ska åka och grilla i bäckan ikväll, bög på det för vill ente! aja ni får bilderna sen ikväll så ni får ha det ;)

kyss&smek!







turn the lights off.

tjjah alla läsare ;)

blev inget bloggande igår för hann ente imed att malin hela dagen och när jag kom hem var klockan 12 och då var min data helt sjuk i huvudet.., HATAR DEN SKIT MKE OCH DEN KAN KÖRA UPP NÅGOT I RÖVEN! (a). va ju med dennis & malin igår och vi hade de väl kul ? :) idag kommer kanske malin te mej och sånt och då ska vi ha kul? :D men nu måste jag passa tjuckis lite och sånt && tjata på pappa att han ska köpa ny data te mej.., för är verkligen ibehov av det! aja ni får kanske ett dagens låt, nu eller senare.

kyss&smek!


dagens låt!





min data !

hej alla sötnosar :)!

skolan är ingång igen och det är väl både kul och tråkigt ? kul att äntligen få träffa alla kompisar && att feffe har börjat i ens klass :D fast tråkigt med alla lektioner och sånt fast ska ente ha lektioner på hela nästa vecka också så det är rätt chill :). kom hem efter skolan och typ satte mej vid datan och lite sånt skit. stack ut nu vid 8 eller något och snacka i tele med malin i typ en timme, behövdes.. sen stack jag hem och snacka med hon lite också och nu typ bloggar jag (a). blir skola imorgon med sen drar jag med malin hem efter skolan vilket dennis också gör så ska steka runder med dom imorgon :) sen ska jag te gan'e (stavning) på kvällen sen ut med malin igen & typ dennis?:p sen vetifan vad som mer händer men typ bloggar hos malin imorgon i think om ente annars när jag kommer hem där ifrån.  ha det ! && glömde att säga att min data typ har kraschat så får sitta på pappas sega dator :(

kyss&smek!





wihh, eller något ? :)

för alla er som ente visste det så  har jag gått och blivit blondin.., om man nu kan kalla det för de :) snarare typ gult&oranget (y) && om ni vill veta så är  det malin & frida som färgade ;) men nu ska jag typ fixa lite inför skolan och lite sånt skit för er som bryr er :)

kyss&smek!



skola imorgon (n)

tjaah alla som ente läser bloggen (:


skolan börjar imorgon och jag vet ente hur jag ska orka men ja. kommer ju att bli kul att få träffa alla underbara vänner som man ente träffat under lovet men när man börjar åttan kommer betyder och vem fan vill de? när skolan börjar kommer jag troligtvis bli mer aktiv och lite sånt skit bara så ni vet :).

kyss&smek!


bilder från sommarlovet :




















rapp loveee














älskad musik som fan (L)!

dålig uppdatering.., jag vet.

ledsen för jag ente blockat på typ ett tag.., men orkar ente skit trött och massa sånt och livet flyter på. veckan har väl varit rätt chill kivik i tisdes med malin., träffade sebbe och lite sånt. sen onsdes kom tjejerna och vi hade de väl rätt nice. torsdes röjde upp en massa och sova eftersom jag ente gjorde de på natten. sen igår var jag i kivik hos dennis, sen idag ska jag te daniella vid 4 och sånt skit? och skola på tosdag och orkar verkligen ente men ja får se vad som händer det kanske är bra... bloggade mest nu bara för malin ville det men får se om jag orkar blogga lite mer än jag gör.., haha (a). men det var väl typ allt`? :)

kyss&smek!



oredigerad.., men sameshit :).


WIIIIIH

tjabbatjena ;)

sorry jag ente han blogga igår.., men den tiden jag var hemma på kvällen hade jag kompisar hos mej så hann ente blogga men bloggar nu ist(a). vid typ 1 igår stack jag in te maja och vi typ meest satt och muppade te vi bestämde att vi skulle ut och  gå lite ;d fick äta hos dom && det var tacos , mums (a). sen körde hennes mamma oss hem vid typ 7-halv8. sen kom fanny vid 8 :) så började vi sanera mitt rum (a). && nu är mitt rum jättefint och ska va de ända te på onsdag :D sen typ stack vi ut och fotade lite och sånt ... && jag brände en groda.. moahhahaha! så ni kommer få bilder på de också ja ;)  sen såg vi på porrfilm ( good luck chuck)(a). sen stack vi ut lite igen :) sen somnade vi vid 4 :p fanny stack hem vid  halv 10 i morse och jag maja stack upp vid 12 elr ngt :) sen gjorde vi nutella macka :F och fixade oss och sånt och nu 2 ska vi in te stan och sånt och göra stan osäker ;) men ska dra nu..


kyss&smek!













det.var.några.av.dom.iaf:D

bilderna som jag lovade er ;)


ullared ;d

carolin ;d

carolins framtida bil :D

min framtida bil :D

carolin ska bli bonde ;)

jág, carolin, caroline & martina :)

jag & carolin ;d

mee&carolin

lisebergs bron (y'


lisebergs bron (y'

myy ,

myy,

sovandes my :)

nikita

nikita

niiikita ;d



DET VAR NOG ALLA, MEN NU SKA JAG FÖRSÖKA FIXA BLOGGEN, PUSS! ;)


ledsen för den dåliga uppdateringen !

cha cha fjortiiiz kompis ;)

haha, göteborg var underbart, även ullared fast vi ente va där så länge :/. i götborg fanns sjukt många lamm, stiliga va dom också ;) gick runder på shopping centret i typ alla affärer och sånt, sjukt ruuuligt med sina fjortiiz kompisar ( carolin sköld, caroline glimberg, martina örn). sjukt jobbigt att åka 6 på mogonen bara , men man kunde sova i bilen vilket var tur för hade bara sovit 3 timmar den natten, HAHA (a). men stack typ te liseberg vid 5 && åkte tåget först, lyckades få upp carro i den (y). sen gled det runder i typ alla karuseler, åkte balder också.. haha fick sitta brevid en dansk. MOHAHAH xd. jag har damp :). sen lyckades carro få in mej i spök huset, haha fifan vad jag skrek... fick typ gå med killar som var 20 år så fick dom ont i öronen som jag skrek skarpt xd tittade typ inget ;p sen åkte jag uppskjutet, haha rätt rolig (a). och åkte alla vatten karusellet exakt jätte många gånger så var helt dyngsur när vi skulle åka hem.. haha. men åkte därifrån vid 10 för dom stängde :(.  sen åkte man hem då och va typ hemma här typ 4 elr vad den va, så blev att gå och lägga sej direkt (a). bilder får ni sen för nu ska jag va jätte social.. ;d   sen dagen igår ska vi ente prata om hur tråkig den va för carolin åkte te sin mamma och jag hade jätte tråkigt hela dagen, :(. fast idag åkte jag te kivik och lämnade mormor och åkte hem sen igen, sen hämtade vi mina kläder som jag beställt :D:D:D:D:D && allt passade, fast hade fått bhn i en förliten storlek:(. fast ente sörja för de, får köpa ny bara, haha (a). sen ikväll skulle de egentligen bli kulla men de blev de ente så blir sitta hemma och grilla och sånt ikväll ist :) funderar på att piffa upp bloggen lite för tråkig :/ aja fixar nog det ikv sen och typ funderar på att ha "dagens" och lite sånt ?:) aja nog om det.., ska bomba bloggen med bilder och massa video klipp och sånt nu ;)

kyss&smek!


blah blah blah, åker inatt ! :D

hellu !:D

sitter här hos carro och kollar på pranked , haha riktigt najs program ;) men typ imorgon åker vi te göteborg, med stop på ullared för att handlas där lite (a). sen efter det bär det av te liseberg :). haha får se vad som händer ikväll, om carro & jag hittar på ngt roligt eller vad vi gör.., det får vi allt se ;). && malin har precis fått systemkamera och jag är så avis på henne :(  && sen sitter hon på msn och har lite roligt, hahah! xd fast nu ska jag typ hitta på ngt annat för orkar ente blogga (a)

kyss&smek!


¨
benzi får bjuda på sej idag, riktigt söt hund :)!

happyland'

tjenixen alla blogg läsare :)!

jag bloggade ente igår för jag typ var på ett jätte dåligt humör.., tar ente upp varför. && på kvällen när jag blev glad orkade jag ente för då hade jag annat göra (a). men skriver om gårdagen idag istället.

förgår: jag stack te carro som jag skulle, och vi började dampa lite med philip och sånt först, sen stack vi ut & badade i poolen, fifan vad det är gött att bada på kvällen, typ vid 12 elr då någon gång(y). sen stack vi hem te mej för hon skulle sova hos mig och när vi kom hem satte vi oss och kollade på film :). vet ente riktigt vad den heter men rekomenderar ente det direkt xd! sen när vi kollat klart gick vi och la oss typ vid 2-3 elr vad den va.
igår: vaknade upp med älskade carro typ vid 12 eller vad den va :). satte och lite vid datan och sånt & jag spelade min älsklingslåt, HAHA ;)!  sen klädde jag på mej för jag skulle in te stan med mamma så carro fick gå hem :(. sen kom jag hem så satte jag mej först lite vid datan sen gick jag & duschade och sånt, när jag gjort de fortsatte jag med datan te jag ätit och efter det också datan xd. sen stack jag hem te carro vid 10 och vi typ hoppade först och sånt sen bött vi om och badade :). sen satte vi oss med philip och dampade med han , haha man kan ha rätt roligt ändå (a). se stack jag hem och somnade typ vid 2 :).
idag: vaknade först 8 för att telefonen ringde som jag hade i sängen -.-'  trodde fan jag skulle dö ! fast somnade om igen och vaknade typ vid 11 :). gick upp och har fixat te och sånt nu, så sitter här och bloggar och dricker te.., riktigt härligt på morgonen (a). &&idag ska jag typ bara fixa en massa saker för jag & carolin åker te liseberg & ullared idag ! :D:D:D:D:D:D! gillas stark ;) så kommer ente kunna blogga imorgon , men sen får ni bilder och allt när jag bloggat nästa gång :)

 

kyss&smek!
 




bjuder på en sjukt underbar låt som jag älskar (a).


You think you're cooler than me.

mahah, åkte in te julia igår och sovde över med hon & maja i hennes lekstuga, haha skrek som fan varje gång jag såg en spindel & sprang ut & det var ett antal gången :').  men sen stack vi typ ut vid 1 & luffade runder i STORA simrishamn, riktigt coolt asså för julia ville hem, & sen när vi kommer hem så sitter hennes bror och röker på trappan så såg ente vi att de va han så trodde vi att det va en annan så fick vi skrika lit då också :').  så gick vi in i stugan så snacka vi lite med clemens i telefonen, han & maja tycker jag är porrig... HAHA! men sen satt vi och snacka lite om typ allt mellan himmlen & jorden. sen somnade vi typ vid 3 elr ngt, vakna typ vid 9 eller va den va, sjukt varmt där inne.. fick fan panik! så typ gick up & la mej på studsimatan sen gick vi typ in & åt frukost & lite sånt städare & sånt smått skit ;d. sen följde jag med maja hem vid typ 2 eller vad den va, && hjälpte henne att städa sin gaderob, eller hög med kläder på golvet ;) sen åkte jag hem vid halv 4. sen när jag kom hem åt jag nudlar och sen kom carro så har vi muppat runder i järrestad city :) sen badade vi lite och sånt skit, och ska snart te henne igen. bilderna kommer sen från dagarna :)!

kyss&smek!




If I could write you a song
And make you fall in love,
I would already have you up under my arm.
I used up all my tricks,
I hope that you like this.
But you probably won't,
You think you're cooler than me.


alla brudar ner på knee ;)



helt jävla härlig musikvideo & musik (a)
haha älskar den! (:

come on and give me some more.

tjenamos!:D

mådde skit igår så orkade ente blogga, men mår mycket bättre idag:)!

igår: typ vaknade 8 som jag brukar när jag jobbar, gick upp & fixade mej. började sen jobba 9. fick min lön idag!:d slutade 4 och åkte och handlade med mamma :) kom hem och satte mej vid datan som vanligt., men mådde skit efter ett tag så åt bara sen gick jag och la mej, alvedonen hjälpte ente iheller -.-'

idag: vaknade typ vid 11, gick upp och åt hamburgare te frukost, mådde sjukt mycket bättre idag. var duktig och städade lite (a). sen beställde jag nya kläder idag, behövdes :)! sen kom carro in en stund men sen stack hon hem igen. så nu bilr det packa & sånt sen ska jag in te julia och sova där med maja&hon och kanske carro också :). ska leve livet.., mohaha! (a). bloggar kanske lite senare innan jag sticker.

kyss&smek!




söta nikita när hon äter baguett ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!